چرا زردچوبه و فلفل سیاه ترکیبی قدرتمند برای سلامتی است؟
![خواص ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه](https://chashmak.ir/wp-content/uploads/2025/02/خواص-ترکیب-زردچوبه-با-فلفل-سیاه-3-780x470.jpg)
خواص ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه: زردچوبه که به عنوان ادویه طلایی نیز شناخته می شود، گیاه بلندی است که در آسیا و آمریکای مرکزی می روید. به کاری رنگ زرد می دهد و هزاران سال است که در طب سنتی هند برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود.
مطالعات استفاده از آن را تایید کرده و نشان می دهد که می تواند برای سلامتی شما مفید باشد. اما ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه ممکن است اثرات آن را افزایش دهد. اما خواص ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه چیست؟
خواص ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه
این مقاله به بررسی خواص ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه برای سلامتی می پردازد. در سال های اخیر، تحقیقات تایید کرده است که زردچوبه دارای خواص دارویی فراوان است. در مورد فلفل سیاه نیز وضع همین گونه است و در حالی که بیشتر مردم آن را چیزی جز چاشنی نمی دانند، اما می تواند برای سلامتی نیز مفید باشد.
هم زردچوبه و هم فلفل سیاه دارای مواد فعال کلیدی هستند که به خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و مبارزه با بیماری کمک می کند.
ترکیبات کلیدی زردچوبه کورکومینوئید نامیده می شود. کورکومین خود فعال ترین ماده است و به نظر می رسد مهمترین آن باشد.
کورکومین به عنوان یک پلی فنل، چندین مزیت برای سلامتی دارد. این یک آنتی اکسیدان قوی است و دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد قارچی است.
با این حال، یکی از بزرگترین معایب کورکومین این است که به خوبی در بدن جذب نمی شود.
فلفل سیاه حاوی ترکیب زیست فعال پیپرین است که یک آلکالوئید مانند کپسایسین است، جزء فعال موجود در پودر چیلی و فلفل قرمز.
نشان داده شده است که پیپرین به تسکین حالت تهوع، سردرد و هضم ضعیف کمک می کند و همچنین دارای خواص ضد التهابی است. با این حال، مهمترین مزیت آن ممکن است توانایی آن در افزایش جذب کورکومین باشد.
متأسفانه کورکومین موجود در زردچوبه به خوبی جذب جریان خون نمی شود. در نتیجه، ممکن است مزایای آن برای سلامتی را از دست بدهید. افزودن فلفل سیاه می تواند کمک کننده باشد. تحقیقات نشان می دهد که ترکیب پیپرین موجود در فلفل سیاه با کورکومین موجود در زردچوبه، جذب کورکومین را تا 2000 درصد افزایش می دهد.
یک مطالعه نشان داد که افزودن 20 میلی گرم پیپرین به 2 گرم کورکومین جذب آن را به طور قابل توجهی افزایش داد. در حال حاضر دو نظریه در مورد نحوه کارکرد این کار وجود دارد.
اولاً، پیپرین عبور کورکومین را از دیواره روده و وارد جریان خون شما آسانتر میکند.
دوم، ممکن است تجزیه کورکومین توسط کبد را کند کند و سطح خون آن را افزایش دهد.
در نتیجه، ترکیب کورکومین با پیپرین مزایای بالقوه سلامتی آن را افزایش می دهد. به این ترتیب پیپرین موجود در فلفل سیاه جذب کورکومین را افزایش می دهد و باعث می شود بدن شما به راحتی از آن استفاده کند.
در حالی که کورکومین و پیپرین هر کدام فواید سلامتی خاص خود را دارند، اما با هم بهتر هستند. با التهاب مبارزه می کند و به کاهش درد کمک می کند. کورکومین زردچوبه دارای خواص ضد التهابی قوی است. در واقع، آنقدر قوی است که برخی از مطالعات نشان داده اند که با قدرت برخی از داروهای ضد التهابی مطابقت دارد، بدون عوارض جانبی منفی.
مطالعات همچنین نشان می دهد که زردچوبه ممکن است در پیشگیری و درمان آرتریت، بیماری که با التهاب و درد مفاصل مشخص می شود، نقش داشته باشد. خواص ضد التهابی کورکومین اغلب به دلیل کاهش درد و ناراحتی موقت مورد ستایش قرار می گیرد.
نشان داده شده است که پیپرین دارای خواص ضد التهابی و ضد آرتریت نیز می باشد. این به حساسیت زدایی یک گیرنده درد خاص در بدن شما کمک می کند، که می تواند بیشتر احساس ناراحتی را کاهش دهد. هنگامی که کورکومین و پیپرین با هم ترکیب شوند، یک دوتایی قدرتمند برای مبارزه با التهاب هستند که می توانند به کاهش ناراحتی و درد کمک کنند.
کورکومین نه تنها در درمان سرطان، بلکه حتی در پیشگیری از سرطان نیز نویدبخش است. مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که می تواند رشد، توسعه و گسترش سرطان را در سطح مولکولی کاهش دهد. همچنین می تواند به مرگ سلول های سرطانی کمک کند.
به نظر می رسد پیپرین در مرگ برخی از سلول های سرطانی نیز نقش داشته باشد، که می تواند خطر تشکیل تومور را کاهش دهد، در حالی که تحقیقات دیگر نشان می دهد که ممکن است رشد سلول های سرطانی را نیز مهار کند. طب هندی هزاران سال است که بر زردچوبه برای کمک به هضم غذا تکیه کرده است. مطالعات مدرن استفاده از آن را تایید می کند و نشان می دهد که می تواند به کاهش اسپاسم روده و نفخ کمک کند.
علاوه بر این، خواص ضد التهابی زردچوبه و پیپرین ممکن است به کاهش التهاب روده کمک کند، که می تواند به هضم کمک کند.
نتیجه گیری
هنگامی که کورکومین و پیپرین با هم ترکیب شوند، تأثیر بیشتری بر التهاب، هضم غذا، کاهش درد و مبارزه با سرطان دارند. کورکومین و پیپرین به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می شوند. هیچ توصیه رسمی برای مصرف هیچ کدام وجود ندارد و حداکثر مصرف قابل تحمل مشخص نشده است.
زردچوبه و فلفل سیاه بی خطر محسوب می شوند و هیچ عارضه جانبی جدی گزارش نشده است. در حالی که می توان آنها را به غذا و نوشیدنی اضافه کرد، مکمل ها معمولاً فواید بیشتری را ارائه می دهند. زردچوبه و فلفل سیاه به دلیل ترکیبات کورکومین و پیپرین، فواید سلامتی دارند.
از آنجایی که پیپرین جذب کورکومین در بدن را تا 2000 درصد افزایش می دهد، ترکیب ادویه ها اثرات آنها را افزایش می دهد. اگر به دنبال لذت کامل از مزایای زردچوبه و فلفل سیاه هستید، برای بهترین نتیجه، این ادویه ها را مخلوط کنید.
منبع +