موفقیت

این 8 رفتار ساده باعث می شود که دائماً دوستان خود را از دست بدهید!

رفتارهای نادرست در روابط دوستی: روانشناسی می گوید 8 رفتار ظریف افرادی که دائماً دوستان خود را از دست می دهند. آیا متوجه شده اید که به راحتی دوست پیدا می کنید، اما برای حفظ آنها تلاش می کنید؟ دعواهای دوستی اغلب به خاطر نقص های شخصیتی یا درگیری های بزرگ نیست. در عوض، روانشناسی نشان می دهد که برخی رفتارهای نادرست در روابط دوستی که اغلب اقدامات کوچک و اغلب ناخواسته هستند می توانند افراد را در طول زمان از هم دور کنند.

هنگامی که این رفتارهای نادرست در روابط دوستی را تشخیص دادید، می توانید روی تغییر آنها کار کنید و شروع به ایجاد ارتباطات معنادارتر و پایدارتر کنید. در ادامه این مطلب با رفتارهای نادرست در روابط دوستی همراه باشید.

شاید بپسندید:چرا علیرغم تلاش موفق نمی شوید!؟ || این رفتارها مانع پیشرفت و موفقیت شما هستند!

احتمالا بپسندید: افراد با این نشانه ها، سرشان به تن‌شان نمی ارزد!

رفتارهای نادرست در روابط دوستی

در این مطلب، ما هشت عادت نامحسوس یا رفتارهای نادرست در روابط دوستی را که ممکن است روابط دوستانه شما را خراب کنند را معرفی کرده و در ادامه تلاش خواهیم کرد که چگونگی رهایی از آنها را کشف کنیم.

منفی گرایی مداوم

یک حقیقت جهانی وجود دارد که افراد مثبت مانند یک آهنربا دیگران را جذب می کنند. از طرف دیگر، کسانی که دائماً در منفی گرایی زندگی می کنند، تمایل دارند مردم را دور کنند. روانشناسی این را از طریق مفهوم سرایت عاطفی توضیح می دهد.

انسان ها برای جذب و بازتاب احساسات اطرافیان خود طراحی شده اند. این بدان معناست که اگر همیشه در زباله دانی هستید، احتمالاً دوستانتان نیز همین احساس را در اطراف شما خواهند داشت. هیچ کس از احساس منفی همیشه لذت نمی برد. بنابراین، اگر شما همیشه منبع تاریکی و عذاب هستید، ممکن است دوستانتان برای محافظت از سلامت عاطفی خود شروع به فاصله گرفتن کنند.

تشخیص این رفتار در خودتان به این معنی نیست که باید مثبت اندیشی کنید. این صرفاً به این معنی است که احساسات خود را بپذیرید و سپس اقداماتی را برای رسیدگی به آنها به روشی سالم انجام دهید، نه اینکه دائماً به دوستان خود ابراز نظر کنید.

شاید بپسندید: 8 نشانه که شما از نظر عاطفی دوران کودکی کاملی داشته اید (بدون اینکه متوجه شوید)

بیشتر بخوانید: اگر این 8 ویژگی را داشته باشی، در محل کار آدم محبوبی خواهی بود!

احتمالا بپسندید: ۷ روش ساده و موثر برای افزایش اعتماد به نفس

خود محور بودن

همه ما با آن فردی برخورد کرده ایم که به نظر نمی رسد در مورد چیزی جز خودش صحبت کند. و من اولین کسی خواهم بود که اعتراف می کنم، من در گذشته مقصر این بوده ام. زمانی را به یاد می‌آورم که آن‌قدر درگیر مشکلات خودم بودم، که حتی متوجه نشدم چقدر در انحصار گفتگو هستم.

دوستم که با حوصله گوش می‌داد، بالاخره حرفم را قطع کرد و گفت: «می‌دانی، من هم چیزهایی برای گفتن داشتم.» روانشناسی به ما می گوید که این نوع رفتار خودمحورانه می تواند افراد را از خود دور کند. از این گذشته، دوستی یک خیابان یک طرفه نیست. این در مورد دادن و گرفتن، به اشتراک گذاشتن تجربیات و حمایت از یکدیگر است.

بنابراین، اگر دائماً هر مکالمه‌ای را در مورد خود انجام دهید، بدون اینکه به زندگی دوستانتان علاقه نشان دهید، ممکن است متوجه شوید که آنها به آرامی کنار می‌روند. پس ترک عادت آسان است. فقط سعی کنید آگاهانه در مورد روز، احساسات و تجربیات آنها بپرسید. به من اعتماد کنید، آنها با علاقه از شما قدردانی خواهند کرد!

عدم همدلی

همدلی توانایی درک و به اشتراک گذاشتن احساسات دیگران است. این سنگ بنای هر رابطه سالم است. بدون آن، ارتباطات ما با مردم به سرعت می تواند سطحی و رضایت بخش شود. در واقع، مطالعات نشان داده اند که افرادی که همدلی بیشتری نشان می دهند، به احتمال زیاد روابط قوی و مثبتی دارند.

وقتی با دوستان خود همدردی نمی کنیم، پیامی واضح می فرستد: احساسات آنها اهمیتی ندارد. و چه کسی دوست دارد با چنین کسی دوست شود؟ این بدان معنا نیست که شما باید با دیدگاه یا تصمیم دوست خود موافق باشید. این صرفاً به معنای تصدیق احساسات آنها و نشان دادن این است که به آنها اهمیت می دهید.

شکستن اعتماد

اعتماد یکی از گرانبهاترین کالاها در هر رابطه است. این مانند یک گلدان شکننده است – پس از شکستن، می‌توان آن را به‌طور باورنکردنی سخت کرد. وقتی افراد به طور مداوم اعتماد خود را نقض می کنند، چه از طریق دروغ گفتن، غیبت کردن یا زیر پا گذاشتن وعده ها، احتمالاً به مرور زمان دوستان خود را از دست می دهند.

تصور کنید رازی را با یک دوست به اشتراک می گذارید، فقط برای اینکه متوجه شوید که آنها در مورد آن به دیگران گفته اند. یا اینکه برای چیز مهمی به آنها تکیه کنید و شما را ناامید کنند. و با گذشت زمان، این نقض اعتماد می تواند دوستی را از بین ببرد تا زمانی که چیزی باقی نماند. اگر تعجب می‌کنید که چرا دوستی‌هایتان پایدار نیستند، لحظه‌ای به اعمال خود فکر کنید.

آیا کاری انجام می دهید که باعث شود اعتماد دوستانتان به شما از بین برود؟ اگر چنین است، ممکن است زمان تغییر فرا رسیده باشد.

عدم ارتباط

ارتباطات مایه حیات هر رابطه است. این نحوه بیان افکار، احساسات و خواسته هایمان است. و بدون آن، سوء تفاهم ها می توانند مخفیانه وارد شوند و باعث هرج و مرج شوند.

می بینید، دوستی یک بازی حدس زدن نیست. ما نمی توانیم انتظار داشته باشیم که دوستانمان بدانند که ما به چه فکر می کنیم یا چه احساسی داریم، مگر اینکه به آنها بگوییم. و اگر به طور موثر ارتباط برقرار نکنیم، برای دوستانمان آسان است که احساس سردرگمی، ناامیدی یا حتی صدمه ببینند.

شاید از دست آنها ناراحت باشید، اما به جای ابراز آن، به آنها شانه سرد می دهید. یا شاید احساس می کنید مورد غفلت قرار گرفته اید، اما به جای ابراز آن، کنار می کشید. اینها قاتلان خاموش دوستی ها هستند. بنابراین اگر دوستی‌های شما دائماً از هم می‌پاشد، شاید وقت آن رسیده است که به نحوه برقراری ارتباط خود نگاه کنید.

7 نشانه که نشان می دهد کسی واقعاً دوست صمیمی شما نیست! (حتی اگر وانمود کند که دوست شماست!)

احتمالا بپسندید: اگر این 8 علامت را دارید، از نظر عاطفی بسیار آسیب پذیر هستید!

قضاوت کننده بودن

زمانی در زندگی ام بود که عادت داشتم از دیگران انتقاد کنم. من این کار را از روی بدخواهی انجام ندادم، بلکه به دلیل این باور نادرست که به آنها کمک می‌کنم تا پیشرفت کنند. چیزی که من متوجه نشدم این بود که انتقادهای مداوم من باعث قضاوت من شد.

دوستانم احساس می کردند که نمی توانند خودشان در کنار من باشند، از اینکه برای هر چیز کوچکی مورد انتقاد قرار بگیرند می ترسند. قضاوت کردن، حتی با بهترین نیت ها، می تواند محیطی از ناراحتی و تنش ایجاد کند. این می تواند باعث شود دوستان شما احساس کنند که روی پوسته تخم مرغ راه می روند و دائماً نیاز به رعایت استانداردهای شما دارند.

هیچ کس نمی خواهد همیشه احساس کند که مورد قضاوت قرار می گیرد. و اگر همیشه انتقادی و قضاوت کننده باشید، ممکن است دوستانتان را در حال فاصله گرفتن پیدا کنید. نکته کلیدی این است که به یاد داشته باشید که هر کس در سفر خود است و جای ما برای قضاوت نیست. در عوض، بیایید روی حمایت و پذیرش دوستانمان همانگونه که هستند تمرکز کنیم.

همیشه نقش قربانی را بازی کردن

همه ما در زندگی فراز و نشیب هایی داریم. این کاملا طبیعی است که گاهی اوقات احساس ناراحتی کنید یا مورد ظلم قرار بگیرید. با این حال، اگر دائماً خود را به عنوان قربانی به تصویر بکشید، می تواند اطرافیانتان را خسته کند.

افرادی که به طور مداوم نقش قربانی را بازی می کنند تمایل دارند دوستان خود را دور کنند. این به این دلیل است که ذهنیت قربانی فضای کمی برای پاسخگویی و تغییر باقی می گذارد. همیشه تقصیر شخص دیگری است نه او. دوستان برای حمایت و درک وجود دارند، اما آنها آنجا نیستند که دائماً قربانی بودن شما را تأیید کنند. با گذشت زمان، این عدم مسئولیت شخصی می تواند باعث شود که دوستی شما یک طرفه و طاقت فرسا باشد.

اگر متوجه این تمایل در خود شدید، ممکن است ارزش این را داشته باشد که چرا چنین احساسی دارید و چگونه می توانید دیدگاه خود را تغییر دهید. این یک قدم سخت اما ضروری به سوی روابط سالم تر است.

شاید بپسندید: 9 نشانه که نشان می دهد در اطرافتان دوست یا دوستان دروغین و بد حضور دارد!

رفتارهای نادرست در روابط دوستی

قدردانی نکردن از دیگران

در هسته هر دوستی پایدار، حس قوی قدردانی نهفته است. قدردانی از دوستانتان به خاطر شخصیتی که هستند و ارزش آنها را در زندگی خود تشخیص دهید، بسیار مهم است. هنگامی که ما در نشان دادن قدردانی شکست می خوریم، دوستان ما می توانند احساس کنند که به آنها بدیهی شده است. هیچ کس نمی خواهد احساس کند که آنها فقط یک گزینه یا یک برنامه پشتیبان هستند.

یک «متشکرم» یا «من از شما متشکرم» می‌تواند کمک زیادی به ایجاد احساس ارزشمندی و ارزشمندی در دوستانتان کند. بنابراین اگر در حال از دست دادن دوستان هستید، از خود بپرسید آخرین باری که واقعاً از آنها قدردانی کردید کی بود. دوستی ها داده نمی شوند، بلکه یک هدیه هستند. و مانند هر هدیه ای، آنها باید گرامی داشته شوند و قدردانی شوند. این کلید حفظ آنهاست.

تأمل در روابط

از دست دادن دوستی‌ها می‌تواند گیج‌کننده و منزوی‌کننده باشد، اما درک رفتارهای ظریفی که ممکن است در ایجاد آن نقش داشته باشد، اولین قدم به سوی تغییر است. با پرداختن به این عادات، می توانید شروع به ایجاد ارتباطات عمیق تر و معنادارتر با افراد زندگی خود کنید. دوستی‌ها بر اساس اعتماد، احترام و تلاش واقعی رشد می‌کنند، و وقتی روی آنها تمرکز کنید، ایجاد روابطی که در آزمون زمان مقاومت می‌کنند آسان‌تر می‌شود.

 

برایتان جالب خواهد بود

چگونه می توانید تنها در 5 دقیقه اضطراب و استرس را مدیریت کنید!

با این 10 رفتار به فردی جذاب و دوست داشتنی تبدیل می شوید!

آشنایی با زبان بدن: از کجا بفهمم کسی از من خوشش اومده و دوستم داره !؟

با این 5 رفتار و عادت اگر هزار تا نقص هم داشته باشی باز هم آدم موفقی خواهی بود!

۱۳ تفاوت روش درس خواندن ژاپنی ها با بقیه!

راهکارهای افزایش اعتماد به نفس: با این عادت ها و رفتارهای ساده به فردی با شخصیت قوی تبدیل شوید!

برای اینکه انسان موفقی باشید، با این 8 رفتار و عادت اشتباه خداحافظی کنید!

علائم انرژی منفی در خانه + راه پاکسازی انرژی منفی از خانه و بدن

اگر به طور مرتب از این 10 عبارت استفاده می کنی، شخصیت زیبایی داری!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + هفت =

دکمه بازگشت به بالا