میوههای کمقند: ۷ میوه مجاز برای دیابتی ها با شاخص گلیسمی پایین!
میوههای کمقند: مصرف میوهها برای افراد دیابتی میتواند چالشبرانگیز باشد زیرا برخی میوهها دارای قند طبیعی زیادی هستند. اما بسیاری از میوهها به دلیل داشتن فیبر بالا، ویتامینها و مواد مغذی دیگر میتوانند به کنترل قند خون کمک کنند. در این مطلب سلامت، لیستی از میوههای مناسب برای افراد دیابتی آورده شده است:
احتمالا بپسندید: اگر هر روز نوشابه می نوشید منتظر این ۷ اتفاق برای بدن تان باشد!
میوههای کمقند و با شاخص گلیسمی پایین
۱.توتها
میوههای کمقند، انواع توتها مانند توتفرنگی، بلوبری، تمشک و شاهتوت دارای فیبر بالا و شاخص گلیسمی پایین هستند.
۲.سیب
سیبها با پوست حاوی فیبر بالا و شاخص گلیسمی پایین میباشند.
۳.گلابی
گلابی نیز به دلیل فیبر بالا و شاخص گلیسمی پایین مناسب است.
۴. گیلاس
گیلاسها به دلیل شاخص گلیسمی پایین و فیبر مناسباند.
۵. پرتقال و مرکبات
پرتقال، نارنگی، گریپفروت و لیمو دارای شاخص گلیسمی پایین و ویتامین C بالا هستند.
۶. کیوی
۷. آلو
میوههای کمقند، آلوها نیز شاخص گلیسمی پایینی دارند و منبع خوبی از فیبر هستند.
شاید بپسندید: فواید آب آلو: ۶ دلیل برای این که آب آلو برای سلامتی یک معجزه محسوب می شود!
احتمالا بپسندید: ۹ غذا و نوشیدنی که می توانند به درمان علائم میگرن کمک کنند!
میوههای با شاخص گلیسمی متوسط
۱. هلو
هلوها دارای شاخص گلیسمی متوسط و مقدار مناسبی فیبر هستند.
۲. سیبزمینی شیرین
این میوهها نیز شاخص گلیسمی متوسط دارند و میتوانند به عنوان بخشی از یک رژیم متعادل مصرف شوند.
۳. انگور
میوههای کمقند، انگورها در مقادیر کم و با احتیاط قابل مصرف هستند.
شاید بپسندید: دانه چیا برای ورم معده: دانه چیا راه حلی برای درمان معده درد، سوء هاضمه و یبوست!
احتمالا بپسندید: ۷ ماده غذایی که باعث یبوست می شوند!
بیشتر بخوانید: ۸ میوه شگفت انگیز برای کاهش درد آرتروز در زمستان
نکات مهم برای مصرف میوهها توسط دیابتیها
۱. کنترل میزان مصرف: حتی میوههای با شاخص گلیسمی پایین باید در مقادیر مناسب مصرف شوند. خوردن بیش از حد میوه میتواند باعث افزایش ناگهانی قند خون شود.
۲. ترکیب با پروتئین یا چربی: مصرف میوهها با مقدار کمی پروتئین یا چربیهای سالم (مانند ماست کمچرب، آجیلها یا پنیر) میتواند به کاهش سرعت افزایش قند خون کمک کند.
۳. پرهیز از آبمیوههای شیرین شده: بهتر است از مصرف آبمیوههای صنعتی و شیرین شده خودداری کنید و به جای آنها از میوههای کامل استفاده کنید.
۴. پایش قند خون: بررسی منظم سطح قند خون به افراد دیابتی کمک میکند تا تاثیر مصرف میوهها بر قند خون خود را مشاهده کنند و مصرفشان را بر اساس نیازهای خود تنظیم کنند.
سخن آخر
مصرف میوههای مناسب میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای دیابتیها باشد، اما توجه به میزان مصرف و ترکیب آن با سایر مواد غذایی نیز بسیار مهم است. مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه نیز میتواند به تنظیم بهتر رژیم غذایی کمک کند.
برایتان جالب خواهد بود
سندرم قلب شکسته: اگه قلبت شکسته، کلیک کن
۷ حقیقت مهم درباره خوردن پرتقال که نمی دانستید + بهترین ساعت مصرف آن
۷ ماده غذایی که باید خام بخورید!
اگر دندان های سالم و بی عیب می خواهید، این 4 راز ساده را که دندانپزشکان نمی گویند را یاد بگیرید!
بهترین زمان مصرف ویتامین ها علی الخصوص منیزیم برای دریافت 100٪ فواید آن ها!
درمان چربی خون با این ۹ دمنوش شگفت انگیز + روش مصرف
۵ تفاوت اصلی استرس و اضطراب که نمی دانستیم!
۱۹ خواص و فواید باورنکردنی زیره سبز برای درمان و لاغری
۱۲ علامت ساده که میتواند هشدار حمله قلبی باشد
بهترین روش طب سنتی برای درمان دیابت و قند خون بالا!
اگر این نشانه ها را دارید کلسترولتان بالاست + خوراکی ها و راهکارهای مفید برای کاهش کلسترول!
۸ ماده غذایی که عمر تان را کوتاه می کند!