طرز تهیه آرد نارگیل در خانه + آموزش کامل

طرز تهیه آرد نارگیل: نه تنها می توانید از نارگیل به عنوان یک میوه استفاده کنید بلکه می توانید از آن به عنوان جایگزینی برای گندم استفاده کنید. آیا تا به حال آرد نارگیل را امتحان کرده اید؟ این یک ماده متنوع است که ممکن است در غذاهای مختلفی مانند کیک و شکلات استفاده شود.
این نه تنها خوشمزه است، بلکه فواید سلامتی مختلفی مانند چربی های سالم، فیبر و مواد معدنی مهم را نیز به همراه دارد. علاوه بر این، بدون گلوتن است که آن را به یک گزینه غذایی عالی تبدیل می کند. چه در حال پختن یا تهیه سس هستید، آرد خانگی جایگزین خوشمزه ای برای آرد گندم است.
یادگیری طرز تهیه آرد نارگیل یک تمرین نسبتاً آسان است و تنها چیزی که نیاز دارید مقداری پرک نارگیل و تجهیزات آشپزخانه است. با این مطلب ترفندهای زندگی همراه باشید.
احتمالا بپسندید: ۷ گیاه آپارتمانی زیبا که میتوانند بدون نور خورشید زنده بمانند!
شاید بپسندید: فیلم لو رفته از رقص بهرام افشاری در روز زن، جلوی زنش چه قری میده با این قدش !
آرد نارگیل چیست؟
این یک آرد چند منظوره و بدون گلوتن است که از گوشت نارگیل خشک و پودر شده به دست می آید. همانطور که در مطالعه ای که در مجله علم و فناوری ویتنام منتشر شده است، این محصول فرعی تولید شیر نارگیل است که آن را به گزینه ای پایدار تبدیل می کند. این آرد سرشار از مواد معدنی از جمله فیبر و پروتئین است و طعم طبیعی شیرینی دارد. به علاوه، به دلیل محتوای کم کربوهیدرات و توانایی شبیهسازی بافت آرد گندم در محصولات پخته شده، جزء مهمی در رژیمهای کتو و پالئو است. آرد نارگیل را می توان در طیف وسیعی از دستور العمل ها از جمله نان، کیک، پنکیک و پوسته پیتزا استفاده کرد.
چگونه در خانه آرد نارگیل درست کنیم؟
در اینجا راهنمای کاملی در مورد نحوه درست کردن آرد نارگیل در خانه است که توسط متخصص تغذیه علیشا جسوانی توضیح داده شده است.
مواد تشکیل دهنده:
نارگیل تازه یا پوسته نارگیل خشک
مخلوط کن یا غذاساز
آبگیری یا فر
کاسه بزرگ
کیسه شیر پنیر یا آجیل
روش:
۱. شیر نارگیل را استخراج کنید
طرز تهیه آرد نارگیل، اگر از نارگیل تازه استفاده می کنید، آنها را بشکنید و گوشت را بیرون بیاورید.
گوشت نارگیل را با آب در مخلوط کن مخلوط کنید.
مخلوط را از داخل یک کیسه پنیر یا شیر خشک صاف کنید تا شیر از پالپ جدا شود.
شاید بپسندید: بابا وانگا در سال ۲۰۲۵ برای ایران و جهان چه پیش بینی کرده است!؟
مطلب مرتبط: چرا رنگ لباس عروس سفید است!؟ || از نظر روانشناسی رنگ سفید به چه معناست؟
۲. پالپ را کم آب کنید
پالپ نارگیل را به طور یکنواخت روی سینی آبگیر یا ورقه پختی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، پخش کنید.
در دمای پایین (حدود 135 درجه فارنهایت یا 57 درجه سانتیگراد) به مدت 8 تا 12 ساعت یا تا زمانی که کاملا خشک و شکننده شود آبگیری کنید.
همچنین میتوانید پالپ را در فر با دمای پایین (حدود 200 درجه فارنهایت یا 93 درجه سانتیگراد) به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید و مرتباً آن را چک کنید و هم بزنید تا خشک شود.
۳. آرد را آسیاب کنید
پس از خشک شدن کامل پالپ نارگیل، آن را به مخلوط کن یا غذاساز منتقل کنید.
آنقدر بپزید تا تفاله به پودر ریز شبیه آرد تبدیل شود.
۴. آرد را ذخیره کنید
آرد نارگیل خانگی را به یک ظرف در بسته منتقل کنید.
آن را تا 6 ماه در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
فواید آرد نارگیل
طرز تهیه آرد نارگیل، اکنون که می دانید چگونه آرد نارگیل درست کنید، در اینجا برخی از مزایای بالقوه مصرف آن آورده شده است:
۱. سرشار از فیبر
به دلیل فرآیند تولید منحصر به فردش، دارای فیبر بسیار بالایی است. همانطور که در مطالعه ای که در مجله Innovative Food Science & Emerging Technologies منتشر شده است، از گوشت نارگیل خشک گرفته می شود که به طور طبیعی سرشار از فیبر رژیمی است. در طول استخراج شیر نارگیل، تفاله باقیمانده آب شده و به آرد ریز تبدیل می شود. این فرآیند محتوای فیبر را حفظ می کند و آن را به یک نیروگاه فیبر تبدیل می کند. یک وعده کوچک آرد نارگیل می تواند بخش قابل توجهی از نیاز روزانه شما به فیبر را تامین کند، سلامت دستگاه گوارش را ارتقاء دهد، سطح قند خون را تنظیم کند و به سلامت کلی کمک کند.
۲. کم کربوهیدرات
به دلیل داشتن فیبر بالا، کربوهیدرات خالص کمی دارد. در حالی که حاوی کربوهیدرات است، بخش قابل توجهی از این کربوهیدرات ها فیبر هستند که بدن آنها را به طور کامل هضم نمی کند. این کارشناس می گوید: «این بدان معناست که محتوای خالص کربوهیدرات، که کل کربوهیدرات ها منهای فیبر است، نسبتاً کم است. این امر باعث می شود آرد نارگیل گزینه مناسبی برای افرادی باشد که از رژیم های کم کربوهیدرات یا کتوژنیک پیروی می کنند، زیرا می تواند به حفظ کتوز کمک کند و در عین حال مواد مغذی ضروری مورد نیاز فرد را تامین کند.
۳. سرشار از پروتئین
طرز تهیه آرد نارگیل، این یک منبع شگفت آور پروتئین است، به خصوص با توجه به گیاه BA آن منشاء sed، همانطور که در مطالعه منتشر شده در مجله تحقیقات کشاورزی و مواد غذایی یافت شد. در طول فرآیند استخراج شیر نارگیل، مقدار قابل توجهی پروتئین در گوشت نارگیل باقی می ماند. این خمیر غنی از پروتئین سپس خشک شده و به آرد تبدیل می شود و ارزش غذایی آن حفظ می شود. در حالی که آرد نارگیل به اندازه برخی از منابع حیوانی پروتئین بالایی ندارد، یک گزینه پروتئین گیاهی ارزشمند برای گیاهخواران، وگان ها و کسانی که به دنبال تنوع بخشیدن به پروتئین مصرفی خود هستند، ارائه می دهد.
۴. به کنترل وزن کمک می کند
به دلیل خواص منحصر به فردش می تواند ابزار ارزشمندی برای کنترل وزن باشد. محتوای فیبر بالای آن باعث سیری میشود، باعث میشود برای مدت طولانیتری احساس سیری کنید و کالری دریافتی کلی را کاهش دهید. این متخصص می گوید: «علاوه بر این، تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط (MCTs) موجود در آرد نارگیل به راحتی هضم می شوند و برای انرژی مورد استفاده بدن قرار می گیرند و به طور بالقوه باعث افزایش متابولیسم و کمک به چربی سوزی می شوند. با گنجاندن این آرد در رژیم غذایی خود، می توانید از وعده های غذایی و میان وعده های رضایت بخشی لذت ببرید و در عین حال از اهداف کاهش وزن یا حفظ وزن خود حمایت کنید.
۵. دارای خواص آنتی اکسیدانی بالا
دارای خواص آنتی اکسیدانی است که به مزایای سلامتی بالقوه آن کمک می کند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مضر کمک می کنند. این رادیکال های آزاد می توانند به پیری و بیماری های مزمن مختلف کمک کنند.
آرد نارگیل حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند پلی فنول ها است که می تواند به خنثی کردن این رادیکال های آزاد مضر کمک کند، همانطور که در مطالعه ای که در مجله تحقیقات کشاورزی و مواد غذایی منتشر شد، مشاهده شد. با گنجاندن آن در رژیم غذایی خود، به طور بالقوه می توانید استرس اکسیداتیو را کاهش دهید و از سلامت کلی حمایت کنید.
طرز تهیه آرد نارگیل، در حالی که آرد نارگیل سالم و بی خطر است که در رژیم غذایی شما گنجانده شود، مهم است که قبل از ایجاد هر گونه تغییر در رژیم غذایی خود با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود مشورت کنید.
برایتان جالب خواهد بود
نحوه تهیه چای خوش طعم و خوشرنگ با طعم های خاص!
۱۲ بهترین گیاهان آپارتمانی برای اتاق نشیمن
آیا می دانستید که چه کسی برای اولین بار فال حافظ گرفت؟ || گرفتن فال حافظ از چه زمانی رایج شد!؟
اگر نمی توانید قند را کنار بگذارید، این جایگزین های طبیعی و سالم را امتحان کنید!
گل های زمستانی: معرفی ۱۲ زیباترین گل زمستانی
بیوگرافی زینب دختر سید حسن نصرالله + عکس
برای سلامت و احساس آرامش، چای بهتر است یا قهوه!؟
حیوانات و پرندگانی که مثل آدم ها گرفتار ریزش مو شدند+عکس
نکات کلیدی و کاربردی برای کاشت ریحان در خانه!