;
فیلم و سریال

زیبایی حیرت آور “ایرنه پاپاس یونانی” بازیگر نقش هند جگر خوار بیرون فیلم محمد رسول الله (ص) + عکس

ایرنه پاپاس بازیگر نقش هند جگر خوار (یونانی: Ειρήνη Παππά؛ ۳ سپتامبر ۱۹۲۹ – ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۲) خواننده و بازیگر اهل یونان بود. وی در طول حدود ۵۰ سال فعالیت هنری‌اش در بیش از ۷۰ فیلم سینمایی بازی نموده‌است. وی به خاطر نقش‌آفرینی قهرمانان تراژدی یونانی و حضور مقتدرانه در صحنه تئاتری شناخته شده‌است.

برخی از فیلم‌هایی که وی در آن‌ها حضور داشته‌است از ماندگارترین آثار تاریخ سینما هستند. ایرنه پاپاس بیشتر از توانایی واقعی بازیگری، بر پایه کلیشه‌های نژادی و ملیتی در نقش زن مقتدر و آتشین مدیترانه‌ای در فیلم‌ها به کار گرفته می‌شد.در ایران وی را بیشتر با نقش هند جگرخوار در فیلم محمد رسول‌الله (فیلم ۱۹۷۶) می‌شناسند. در ادامه این مطلب بخش فرهنگ و هنر مجله خبری چشمک در مجموعه فیلم و سریال با بیوگرافی ایرنه پاپاس بازیگر نقش هند جگر خوار و عکس های او همراه باشید.

شاید بپسندید: بازیگرانی که یکباره معروف شدن و یکباره هم فراموش شدن+ عکس و بیوگرافی

بیوگرافی ایرنه پاپاس

یکی از شناخته شده ترین بازیگران زن یونانی در تمام دوران است. با داشتن بیش از پنجاه سال زندگی حرفه ای، پاپاس در برخی از نمادین ترین فیلم های یونانی و بین المللی که در نیمه دوم قرن بیستم اکران شد، ایفای نقش کرده است. پاپاس در سال 1929 در یونان به دنیا آمد و در دهکده ای کوچک در خارج از کورینت بزرگ شد. مادرش معلم بود و پدرش درام کلاسیک تدریس می کرد. به گفته پاپاس، او از کودکی مجذوب بازیگری بود. زندگی پاپاس با نقل مکان خانواده اش به آتن در هفت سالگی تغییر کرد.

بیشتر بخوانید: استوری عجیب مونا کرمی برای تولد خواهر شوهرش + عکس

جالب خواهد بود: جشن سالگرد ازدواج محمد رضا گلزار و همسرش در دبی +عکس

ایرنه پاپاس بازیگر نقش هند جگر خوار

حالا در شهر بزرگ، دختر جوان بالاخره می‌تواند به دنبال بازیگری حرفه‌ای باشد. پاپاس در پانزده سالگی در مدرسه سلطنتی هنرهای دراماتیک آتن ثبت نام کرد و در کلاس های رقص و آواز شرکت کرد. با این حال، او در مورد بازیگری کمی شورشی بود و از دستورات و به نظر او رویکردی قدیمی نسبت به شکل هنری که در مدرسه حمایت می شد، بیزار بود. پاپاس در دوران مدرسه سعی کرد سبک بازیگری خود را به کار گیرد و به همین دلیل یک سال عقب افتاد. با این حال، او در سال 1948 فارغ التحصیل شد. بلافاصله پس از فارغ التحصیلی، پاپاس خود را در بازیگری غرق کرد و در چندین نمایش در یونان حضور داشت.

زندگی شخصی

مادرش، النی، معلم مدرسه و پدرش آموزگار کلاسیک‌های ادبیات و نمایش یونان بود. ایرنه پاپاس دانش‌آموخته رقص و آواز از مدرسه سلطنتی هنرهای دراماتیک در آتن بود. او در ۱۹۴۷ با کارگردان سینما آلکیس پاپاس ازدواج کرد و نام خانوادگی او را گرفت. ازدواج آنها تا ۱۹۵۱ دوام داشت و به هنگام جدایی، نام خانوادگی همسرش را نگاه داشت. او با مارلون براندو در ۱۹۵۴ آشنا شد تا سال‌ها رابطه‌ای پنهانی با او داشت.

شاید بپسندید: خونریزی مغزی حسن شکوهی + عکس همسران و پسران و نوه ها

فعالیت‌های هنری

ایرنه پاپاس بازی در تئاتر را با بازی در نمایش‌های شکسپیر و ایبسن در سال ۱۹۴۸ آغاز کرد. او با بازی در سینما را از ۱۹۵۱ با شهر مرده (ساخته فریکسوس ایلیادیس) وارد سینما شد اما هرگز تئاتر را رها نکرد. ایرنه پاپاس نماینده یونان در جشنواره فیلم کن ۱۹۵۲ بود. او نخستین نقش در سینمای آمریکا را در فیلم مردی از قاهره ساخته ری انرایت و ادواردو آنتون در ۱۹۵۳ تجربه کرد. فیلم دوم پاپاس در آمریکا ادای دین به مردی بد ساخته رابرت وایز در ۱۹۵۶ در کنار جیمز کاگنی بود.

احتمالا بپسندید: عکس خانوادگی سید جواد هاشمی بازیگر نقش های مثبت

ایرنه پاپاس بازیگر نقش هند جگر خوار

فیلم توپ‌های ناواران ساخته جی. لی تامپسون در ۱۹۶۱ پاپاس را به شهرتی جهانی رساند. در همان سال برای بازی در فیلم آنتیگونه جایزه خرس طلایی جشنواره بین‌المللی فیلم برلین را دریافت کرد. از دیگر فیلم‌های او می‌توان به بازی در فیلم ماندولین کاپیتان کارولی اشاره کرد. ایرنه پاپاس در طی ۲۶ سال در هفت فیلم با آنتونی کوئین هم‌بازی بود.

شاید بپسندید: همسران امیر غفارمنش: بازیگر نابینایی که نمی دانستید! + تصاویر خانوادگیش

دیدگاه و کنش سیاسی

ایرنه پاپاس عضو حزب کمونیست یونان بود. پس از روی کار آمدن دیکتاتوری نظامی (که پاپاس را «رایش چهارم» می‌نامید) در آن کشور به همراه بعضی دیگر از هنرمندان یونانی مانند میکیس تئودوراکیس از آن کشور تبعید شد و در سال‌های بعد در فیلم‌های انگلیسی، ایتالیایی و آمریکایی بازی کرد. ایرنه پاپاس تا پایان دهه ۱۹۷۰ بازی در فیلم‌هایی با مضامین سیاسی نزدیک به چپ را ادامه داد. سرشناس‌ترین فیلم سیاسی لو زی [در ایران: «زد»] بود.

شاید بپسندید: نگار جواهریان با موهای چتری، 20 سال جوانتر شده+عکس

احتمالا بپسندید: آمیتاپ پاچان با بازیگران سریال «نون خ» همبازی می شود+عکس

ایرنه پاپاس

خوانندگی

ایرنه پاپاس به کار خوانندگی نیز می‌پرداخت. آلبوم آوازهای تئودوراکیس در ۱۹۶۹ با ترانه‌های فولک یونانی بسیار پرآوازه شد. آلبوم دیگر او به نام اودِس (۱۹۷۹) نیز مجموعه‌ای از هشت ترانه فولکلور یونانی بود که ونجلیس برای آن آهنگسازی کرد.

شاید بپسندید: طراحی چهره واقعی یوسف و زلیخا و دیگر شخصیت های “سریال یوسف پیامبر”+ عکس

بیماری و درگذشت

در سال ۲۰۱۸ اعلام شده بوده که وی مدت پنج سال است که به بیماری آلزایمر مبتلا می‌باشد. روز چهارشنبه ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۲ در ۹۳ سالگی درگذشت.

احتمالا بپسندید:تیپ تابستانی سپیده خداوردی با کت و دامن در شیراز + عکس

ایرنه پاپاس

بیشتر بخوانید: بازیگران سریال های ماه رمضان که دیگر در بین ما نیستند+عکس

جالب خواهد بود: بازیگر خردسال فیلم طوطیا در 32 سالگی اش، استاد دانشگاه شده+عکس بزرگسالی و بیوگرافی

درباره فیلم محمد رسول الله

پیام (به انگلیسی: The Message) یا رسالت (به عربی: الرسالة) که در ایران به محمد رسول‌الله شهرت دارد، فیلمی سینمایی به کارگردانی مصطفی عقاد است که در سال ۱۹۷۶ منتشر شد. رسالت داستان زندگی پیامبر اسلام محمد بن عبدالله را از چهل سالگی تا درگذشت و در واقع دوران صدر اسلام را به‌تصویر می‌کشد. بازیگران این فیلم از جمله آنتونی کوئین و ایرنه پاپاس از بازیگران مطرح هالیوود بودند.

با اینکه موضوع اصلی فیلم زندگی محمد است سازندگان فیلم با «ادای احترام به باورهای مسلمانان» محمد بن عبدالله، علی بن ابی‌طالب و دیگر خلفای راشدین را در فیلم نشان ندادند اما به آنها اشاره شده‌است. محمد تنها به صورت پی‌اووی به تصویر کشیده می‌شود و شخصیت‌های دیگر سخنان او را بازگو می‌کنند. برای، علی بن ابی‌طالب تنها در سکانسی شمشیر ذوالفقار او نشان داده می‌شود. در واقع شخصیت اصلی این فیلم حمزه بن عبدالمطلب، عموی محمد است. همچنین فیلم فارغ از اختلافات شیعه و سنی ساخته شده‌است.

احتمالا بپسندید: بیوگرافی مجید مظفری، همسر و دختر جوانش و دیگر ناگفته ها+عکس و بیوگرافی

از وقایعی که در این فیلم به‌تصویر کشیده شده‌اند می‌توان به: بعثت محمد، قتل یاسر و سمیه، اسلام آوردن و شکنجه شدن بلال حبشی، جنگ بدر، جنگ احد، هجرت مسلمانان از مکه به مدینه، فتح مکه و… اشاره کرد. از شخصیت‌های تاریخی مهمی که در این فیلم به تصویر کشیده شده‌اند می‌توان به: حمزة بن عبدالمطلب، زید بن حارثه، هند، ابوسفیان، سهیل بن عمرو، وحشی بن حرب، ابوطالب، ابولهب، ابوجهل، سمیه، بلال حبشی، هراکلیوس (امپراتور وقت روم شرقی)، نجاشی (پادشاه وقت حبشه)، خسروپرویز (پادشاه وقت ایران) اشاره کرد.

مصطفی عقاد دو نسخه از این فیلم را ساخت. یک نسخه به زبان انگلیسی که در غرب به نمایش درآمد و دیگری نسخه عربی که در کشورهای عرب‌زبان به نمایش درآمد. بازیگران این دو نسخه متفاوت هستند گرچه چند بازیگر در هر دو نسخه نقش خود را ایفا کرده‌اند. نسخه‌ای که در ایران به نمایش آمده نسخه غربی فیلم با بازی آنتونی کوئین است. در نسخه عربی عبدالله غیث نقش حمزه را ایفا می‌کند.

مصطفی عقاد برای ساخت این فیلم با مشکل تأمین هزینه‌های ساخت مواجه بود و نبود شریک تجاری در ساخت این فیلم، در همان ابتدا فیلم را تا آستانه تعطیلی کشاند تا این که در نهایت توسط معمر قذافی رهبر لیبی مورد حمایت مالی قرار گرفت و بنابراین فیلم‌برداری این فیلم در کشورهای لیبی و مراکش که لوکیشن‌های مشابه مکه و مدینه آن زمان داشتند، آغاز شد.

شاید بپسندید: بیوگرافی فقیهه سلطانی، زندگی شخصی، از پدر روحانی تا شوهر فوتبالیست و دیگر ناگفته ها+عکس های جدید

احتمالا بپسندید: استایل تمام مشکی و خاص “میترا رفیع” که زیبایی اش را صد برابر کرده+عکس و بیوگرافی

برایتان جالب خواهد بود

بیشتر بخوانید: مستانه مهاجر و دخترش نفس بازغی در حاشیه اکران فیلم کوچه ژاپنی ها+عکس های دیدنی

شاید بپسندید: طراحی چهره قدرتمندترین افراد تاریخ از اسکندر مقدونی تا چنگیزخان + تصاویر

جالب خواهد بود: استایل خفن و تابستانی سپیده خداوردی در شیراز + عکس

شاید بپسندید: علی منصوری بازیگر نقش نیما در سریال خط قرمز در 50 سالگی کجاست و چیکار می کنه+عکس پسر و دخترش!

احتمالا بپسندید: بیوگرافی حاج صادق آهنگران، همسر و فرزندان و دیگر ناگفته ها+عکس های خانوادگی

شاید بپسندید:مجری “سریال ترکی کلید اسرار” بعد از 24 سال و تعیین جایزه 500000 لیری برای دستگیری اش+عکس

احتمالا بپسندید: استایل خاص تابستانی سانیا سالاری+چقدر رنگ زرد میاد بهش!

بیوگرافی تینا آخوندتبار از بازیگری تا قهرمانی ورزش بوکس+عکس

بیوگرافی مجید مشیری و عکس همسر و پسر جوانش!

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + چهار =

دکمه بازگشت به بالا