;
آشپزی

طرز تهیه پنکیک طلایی به روشی آسان همراه با نکات مهم و ضروری

طرز تهیه پنکیک طلایی: پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک انواع بسیار متنوعی دارد و در کشورهای مختلف با روش های متنوعی پخته می شود که معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو می شود. البته نوعی پن کیک هم وجود دارد که به عنوان پیش غذا سرو می شود و معمولا با گوشت یا مرغ تهیه می شود.

در این مطلب از سری مطالب بخش آشپزی مجله خبری چشمک پنکیک هایی را که تهیه کردیم که کودکان را برای خوردن صبحانه تشویق می کند. طرز تهیه پنکیک طلایی از جمله دستورالعمل هایی است که در عین سادگی می تواند سفره های صبحانه شما را زیبا و چشم نواز کند.

شاید بپسندید: طرز تهیه خمیز پیتزا به روش فست فودهای ایتالیایی | با این خمیر پیتزا، پیتزاهای عالی خواهید داشت!

مواد لازم برای طرز تهیه پنکیک طلایی

  • یکی عدد تخم مرغ
  • 1/3 لیوان شکر
  • یک لیوان شیر
  • ½ فنجان روغن
  • 5 لیوان آرد
  • یک قاشق چای خوری پکینگ پودر

شاید بپسندید: طرز تهیه همبرگر خانگی آسان، برای همه کسانی که به دنبال غذاهای سالم و سریع هستند!

طرز تهیه پنکیک طلایی

طرز تهیه شیرینی شکلاتی برای پذیرایی از مهمان به شیوه ای آسان برای ایام عید!

نکات مهم در تهیه پنکیک :

  • غلظت مایع پنکیک باید طوری باشد که وقتی با ملاقه مقداری از مایع را برداشته و در ارتفاع 20 سانتی متری از ظرف شروع به ریختن آن داخل ظرف می کنیم حالت کشسانی خود را حفظ کند و به اصطلاح مایه بریده بریده نشود.
  • حرارت شعله گاز در میزان کیفیت پنکیک شما تاثیر گذار است و برای اینکه به میزان شعله مورد نظر دست پیدا کنید ابتدا چند نمونه پنکیک خیلی کوچک را تست بگیرید تا میزان شعله را پیدا کنید ولی به طور کلی باید شعله ملایم رو به کم باشد.
  • تابه ای که برای تهیه پنکیک استفاده می کنید باید کفی ضخیمی داشته باشد تا از حرارت زیاد به پنکیک جلوگیری کند.
  • استفاده از شیر در پنکیک اختیاری است و شما اگر مزه شیر را دوست ندارید می توانید به جای آن از یک لیوان آب استفاده کنید ولی توصیه می شود که از شیر استفاده شود که هم باعث خوشمزه تر شدن پنکیک می شود و هم  بافت پنکیک را نرم می کند و از خشک شدن سریع آن جلوگیری می کند.
  • فقط برای بار اول تابه را چرب کنید و برای بارهای دیگر نیز نیست وگرنه پنکیک چربی خواهید داشت.
  • برای طعم دهی بیشتر به پنکیک می توانید نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه آب پرتقال استفاده کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه شیرینی شربتی که با یک بار خوردن،دیگه نمی تونید از تهیه و خوردن اون دست بکشید!+تصاویر

طرز تهیه پنکیک طلایی

تخم مرغ و شکر را در یک کاسه عمیق با همزن بزنید تا کف کند.

مرحله اول

سپس روغن و شیر را اضافه کنید.

مرحله دوم

آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

طرز تهیه پنکیک طلایی

قوام کمی تیره خواهد بود.

طرز تهیه پنکیک طلایی

تابه را گرم کنید و داخل آن یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بریزید. مخلوط را با قاشق صاف کنید تا حالت گرد پیدا کند. کنار هم بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

طرز تهیه پنکیک طلایی

شاید بپسندید: طرز تهیه دونر مرغ به شیوه آسان با طعمی خوشمزه و متفاوت +تصویر مراحل

امیدوارم از مطلب طرز تهیه کتلت گوشت با سبزیجات استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی به شیوه ای ساده فقط با 3 ماده اولیه+ تصاویر تمام مراحل

لینک های مرتبط

طرز تهیه کتلت اینه گل یک کتلت خوشمزه ترکیه ای

تهیه مرغ با سس باربیکیو، طعمی متفاوت و دلپذیر که حتماً می پسندید!

طرز تهیه کتلت تکیرداغ ترکیه با طعمی بی نظیر و متفاوت!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 4 =

دکمه بازگشت به بالا