;
آشپزی

یک مهمان از کره جنوبی: طرز تهیه نودل سبزیجات!

طرز تهیه نودل سبزیجات: رشته فرنگی و نودل از جمله خوراکی هایی است که در کشورهای خاور دور به عنوان یکی از غذاهای اصلی طرفداران بی شمار دارد و دوری از آن امری اجتناب ناپذیر است. احتمالا دیدن فیلم های کره ای و خوردن نودل در این فیلم ها، شما را هم تشویق کرده باشد که برای یک بار هم که شده نمونه ای از این غذاها را امتحان کنید. در مطلب امروز بخش آشپزی مجله خبری چشمک با طرز تهیه نودل سبزیجات همراه ما باشید.

این غذا را که تنوع زیادی دارد و می توان آن را با محصولاتی مناسب برای هر سلیقه ای تهیه کرد، با موادی که می خواهید و مطابق ذائقه خود به آشپزخانه خود بیاورید! تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

دستور غذای ما سبزیجات و سس زیادی دارد. در صورت تمایل می توانید علاوه بر این دستور، طعم هایی مختلف سبزیجات را به سلیقه خود به این نودل اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک خیس با روشی ساده و کاربردی

مواد لازم برای طرز تهیه نودل سبزیجات

برای تهیه نودل سبزیجات به این مواد نیاز دارید:

برای رشته فرنگی سبزیجات

  • 500 گرم رشته فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 عدد هویج (رشته ای شده)
  • یک  قطعه پیاز (درشت خرد شده)
  • 1 ساخه کلم بروکلی (به قطعات کوچک برش دهید)
  • 8 عدد قارچ (برش خورده)
  • 1 عدد کدو سبز (رشته ای شده)
  • یک  عدد فلفل کاپیا (درشت خرد شده)
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده
  • یک مشت جوانه سویا

برای سس

  • 1/2 فنجان سس سویا
  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج (یا سرکه سفید)
  • یک قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده
  • 1 حبه سیر له شده
  • یک قاشق چای خور شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری سس تند
  • یک قاشق غذاخوری نشاسته
  • 1/2 لیوان آب

برای پوشش

  • 4 عدد بادام زمینی (پوست کنده شده)
  • 1 مشت جوانه های سویا
  • 1/2 قاشق چای خوری کنجد
  • 1 شاخه پیازچه

طرز تهیه نودل سبزیجات چگونه است؟

ترجیحا تابه وک را گرم کنید و تمام سبزیجات آماده برای پخت را خرد کنید. یک قابلمه متوسط ​​را پر از آب کنید و بگذارید با نمک فراوان بجوشد.

برای سس، سس سویا، روغن کنجد، سرکه برنج، زنجبیل رنده شده، سیر، شکر قهوه ای، سس تند، نشاسته و آب را به خوبی در ظرفی مخلوط کنید. این مخلوط را در یک قابلمه سس مخلوط کنید و به جوش بیاورید و از اجاق گاز بردارید.

1 قاشق غذاخوری روغن را به یک وک روی حرارت زیاد اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها آب خود را آزاد کنند.

کدو سبز، هویج، فلفل کاپیا، کلم بروکلی، پیاز و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید، مقداری روغن دیگر اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید و هر از گاهی تابه را تکان دهید.

در حین تفت دادن سبزیجات، رشته فرنگی را به آب نمک در حال جوش اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید.

رشته و سس پخته شده را به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا با هم مخلوط شوند.

رشته هایی که آماده کردید را در بشقاب سرو قرار دهید. با افزودن بادام زمینی، دانه کنجد، جوانه سویا و پیازچه سرو کنید. از غذای خود لذت ببرید!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلوچه مغزدار آلویی به شیوه ای ساده+عکس مراحل تهیه

 

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

مطلب مرتبط

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ۴ بستنی خانگی خوشمزه بدون نیاز به دستگاه

شاید بپسندید: طرز تهیه لواشک زردآلو بدون نیاز به آفتاب با روش مخصوص

طرز تهیه بال مرغ کباب شده به شیوه ای آسان و سریع و طعمی لذیذ!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 2 =

دکمه بازگشت به بالا