آشپزی

طرز تهیه مرغ به شیوه متفاوت که آن را خواهید پسندید!

مرغ از جمله خوراکی هایی است که همه دوست دارند. اما آنچه که میل ما را به این خوراکی محبوب کم می کند، بوی نامطلوبی است که دل هر کسی را می زند. اما با روشی که ما امروز مرغ را در آشپزخانه چشمک تهیه می کنیم، با شیوه پخت ما، مزه مرغ دو چندان می شود و بوی نامطلوب آن از بین می رود. با طرز تهیه مرغ به شیوه متفاوت با چشمک همراه باشید.

در این روش گوشت به اندازه ای تفت داده می شود که نه خام می ماند و نه آنقدر پخته می شود که سفت شود. در کناز گوشت از سبزیجات تازه و رنگی استفاده می کنیم و قطعاً غذای متفاوتی خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه کباب سینه مرغ ترکی به صورت آسان برای سفره افطار

درباره طرز تهیه مرغ به شیوه متفاوت

مرغ در این شیوه پخت در تابه تفت داده شده و مرتب تکان می خورند. توصیه می شود گوشت و سبزیجات را به اندازه های کوچک و نزدیک برش دهید. گوشت استفاده شده باید تا حد امکان نرم و بدون رگ های عصبی باشد و از قبل با ادویه ها طعم دار شده باشد.

شما می‌توانید مرغ تهیه شده را به همره پلو، ماست و سالاد سرو کنید. این غذا علاوه بر خوشمزه و مقوی بودن، طعم و عطر و زیبایی خاصی را به سفره های شما خواهد بخشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب جنگلی یک غذای خوشمزه و خوشرنگ برای تمام ایام

مواد لازم برای طرز تهیه مرغ به شیوه متفاوت

  • 2قاشق سوپ خوری روغن مایع
  • 300گرم سینه مرغ خرد شده
  • یک عدد پیاز
  • 1 عدد فلفل سبز
  • ½عددفلفل قرمز
  • یک گوجه فرنگی ریز خرد شده پوست گرفته شده
  • 1قاشق چای خوری نمک
  • یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1قاشق چای خوری فلفل قرمز تند
  • یک قاشق چای خوری نعناع خشک

نکته های مهم

اگر مرغ را در یک ماهیتابه بزرگ با کف غیر قابل اشتعال/ نچسب تهیه می کنید، از روغن استفاده نکنید. در غیر این صورت مقدار بسیار کمی (مثلاً 1 قاشق چایخوری) از نوعی روغن با قابلیت اشتعال زیاد استفاده کنید. ماهیتابه و روغنی که استفاده می کنید را از قبل گرم کنید. از آب اضافی استفاده نکنید زیرا گوجه فرنگی و فلفل پوست کنده خرد شده سرخ شده آب دارد و باعث خوش طعمی گوشت شما می شود. آب اضافه طعم گوشت شما را خراب می کند. همچنین می توانید مرغی را که از روی اجاق بر می دارید با ادویه های خشک و تازه دلخواه مزه دار کنید.

طرز تهیه مرغ به شیوه متفاوت

2 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بریزید و 300 گرم مرغ خرد شده را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید.

۱عدد پیاز خرد شده را روی مرغ پخته شده اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.

فلفل سبز خرد شده و نصف فلفل کاپیای خرد شده را اضافه کنید.

طرز تهیه مرغ به شیوه متفاوت

۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده را داخل تابه بریزید.

طرز تهیه مرغ به شیوه متفاوت

پس از جذب، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نعناع خشک را به هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

وقتی خوب پخت، مرغ را از روی اجاق برداشته و سرو کنید. نوش جان!

اطلاعات مفید: اشتباهات در پختن مرغ

به راحتی می توان مرغ را تهیه کرد. با این حال، جزئیات مهم، ترفندها و اسرار طعم لذیذ وجود دارد تا آنها را با قوام کامل بپزید و طعم لذیذ را در آنها ایجاد کنید. اگر می گویید: «همیشه در غذاهای مرغی که من درست می کنم، طعم کمی وجود دارد یا گوشت مرغ خشک می شود»، ممکن است بدون اینکه متوجه شوید مرتکب این اشتباه شده اید که مرغ را با آب فراوان می پزید. در صورتی که مرغ با سبزیجاتی که برای طعم دار کردن استفاده می کند می پزد و نیاز به اب اضافه نیست.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

لینک های مرتبط:

1.طرز تهیه کوتچه کوفته، کوفته ای خوشمزه و مقوی برای ماه مبارک رمضان

2.طرز تهیه مرغ کبابی به همراه سبزیجات خوشرنگ

3.طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و مرغ، یک غذای خوشمزه و شیک برای افطار!

4.خوشمزه تر از رستوران: طرز تهیه مرغ سوخاری و ترد به سبک KFC

5.طرز تهیه کباب مرغ با سبزیجات در ماهی تابه با طعم کباب واقعی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

7 − پنج =

دکمه بازگشت به بالا