آیا از فشار خون بالا رنج می برید؟ | این خوراکی ها به کنترل فشار خون بالا کمک می کنند!
خوراکی های مفید برای فشار خون: باید گفت که فشار خون بالا بیماری قرن است. در واقع این بیماری بیک مشکل رایج است اما لازم نیست زندگی خود را محدود کنید. با چند تغییر ساده در رژیم غذایی روزانه ، می توانید سطح فشار خون خود را تحت کنترل داشته باشید و سلامت کلی خود را بهبود بخشید. در ادامه این مطلب بخش سلامت مجله خبری چشمک با خوراکی های مفید برای فشار خون آشنا خواهید شد. این خوراکی ها می توانند در کنترل فشار خون، نقش مهمی را ایفا کنند.
خوراکی های مفید برای فشار خون
بسیاری از کارشناسان معتقدند که بخش اعظم مشکلات سلامت را باید در نوع رژیم غذایی افراد جستجو کرد. غذاهای پرچرب و پرنمک عامل اصلی فشار خون بالا هستند. اما در این میان برخی خوراکی های مفید نیز وجود دارند که به کنترل فشار خون بالا کمک می کنند. در ادامه خواهید فهمید که کدام خوراکی ها می توانند متحدان شما در مبارزه با فشار خون بالا باشند. برخی از مهمترین خوراکی های مفید برای فشار خون عبارتند از:
میوه و سبزیجات تازه
کارشناسان حوزه تغذیه معتقدند که میوه ها و سبزیجات تازه سرشار از مواد مغذی ضروری مانند پتاسیم، منیزیم و فیبر هستند که به کاهش فشار خون کمک می کنند. به این ترتیب باید غذاهایی مانند موز، پرتقال، اسفناج و کلم بروکلی را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. این غذاها نه تنها گردش خون را بهبود می بخشند، بلکه آنتی اکسیدان های مفیدی نیز ارائه می دهند.
غلات کامل
امروز بسیاری از نان هایی که توسط ما مصرف می شود فاقد ارزش غذایی هستند؛ چرا که سبوس گندم از آن حذف شده اسن. مصرف غلات کامل مانند جو، برنج قهوه ای و نان سبوس دار برای ثابت نگه داشتن فشار خون عالی هستند. آنها سرشار از فیبر هستند که به کاهش کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک می کند.
یک مثال خوب برای استفاده و مصرف کامل غلات این است که روز خود را با یک کاسه بلغور جو دوسر شروع کنید.
مصرف غذاهای سرشار از امگا 3
ماهی هایی مانند سالمون، خال مخالی و ساردین منبع استثنایی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که مطالعات نشان داده شده است که فشار خون را کاهش می دهند. سعی کنید حداقل دو بار در هفته مقداری ماهی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا از فواید آن بهره مند شوید.
لبنیات کم چرب
محصولات لبنی کم چرب مانند ماست کم چرب و شیر بدون چربی حاوی کلسیم و پروتئین هستند بدون اینکه چربی اشباع زیادی به رژیم غذایی شما اضافه کنند. کلسیم برای سالم نگه داشتن رگ های خونی و کمک به تنظیم فشار خون ضروری است.
آجیل و دانه ها
گردو، بادام، تخم کدو تنبل و دانه کتان سرشار از چربی های سالم و منیزیم هستند. مصرف منظم این تنقلات می تواند به تثبیت فشار خون کمک کند. با این حال، به خاطر داشته باشید که آنها را در حد اعتدال مصرف کنید تا از مصرف بیش از حد کالری جلوگیری کنید.
چای سبز
چای سبز به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن شناخته شده است. نوشیدن منظم چای سبز به لطف ترکیبات مفید موجود در برگ های چای می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. سعی کنید قهوه صبح خود را با یک فنجان چای سبز جایگزین کنید.
ادویه ها و گیاهان معطر
افزودن ادویه ها و گیاهانی مانند ریحان، سیر، زنجبیل و زردچوبه به غذاهای شما می تواند جایگزین سالمی برای نمک باشد. این مواد نه تنها به وعده های غذایی شما طعم می دهند، بلکه دارای خواصی هستند که سلامت قلب و عروق را ارتقا می دهند.
امیدواریم این نکات به شما ایده های مفیدی در مورد چگونگی مدیریت بهتر فشار خون بالا از طریق تغذیه داده باشد. همیشه به یاد داشته باشید که قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی خود با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
برایتان جالب خواهد بود
اگر این غذاها را بخوری بیشتر جوش می زنی!
این ۷ کار را انجام دهید تا عمری طولانی داشته باشید
۹ دلیل شگفتانگیز برای مصرف روزانه هویج
۵ ویتامین مهم برای جلوگیری از بیماری های ویروسی!
این حرکت ورزشی ساده دیابت را درمان می کند!
کمبود این ویتامین باعث بوی بد بدن میشود
با این دمنوش ها سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید و تمام پاییز و زمستان سرما نخورید!