بیماری هاسلامت

۶ میوه خشک که برای دیابتی ها مثل سم عمل می کند! 

میوه خشک مضر برای دیابتی ها: دیابت زمانی اتفاق می افتد که بدن شما انسولین کافی تولید نمی کند و منجر به افزایش سطح قند خون می شود. افرادی که از این بیماری رنج می برند باید مراقب آنچه می خورند باشند. حتی خوردن غذاهای سالم مانند میوه های خشک برای دیابتی ها دشوار است. در حالی که میوه های خشک برای بیماران دیابتی ممکن است فواید زیادی داشته باشند و باعث افزایش سطح قند خون شما نشوند، برخی از میوه های خشک آنقدرها هم خوب نیستند. خرما، آلبالو خشک و موز خشک از جمله میوه های خشکی هستند که دیابتی ها نباید مصرف کنند. در مورد مصرف سایر میوه های خشک برای بیماران دیابتی، نکات و ترفندهایی برای جلوگیری از افزایش قند وجود دارد. با این مطلب سلامت همراه باشید.

احتمالا بپسندید: بهترین زمان برای مصرف کلسیم: صبح یا شب؟

شاید بپسندید: برای تسکین معجزه آسای درد زانو با این معجون گیاهی محل درد را ماساژ دهید!

دیابت چیست؟

آیا می دانستید بیش از 200 میلیون نفر از دیابت رنج می برند؟ دیابت یک بیماری مزمن است که بر نحوه تولید انسولین، هورمونی که سطح گلوکز خون را تنظیم می‌کند، پانکراس تأثیر می‌گذارد. طبق گفته سازمان بهداشت جهانی، پانکراس شما انسولین کافی در دیابت تولید نمی کند. اگر دیابت کنترل نشود، می تواند آسیب جدی به اعصاب و عروق خونی شما وارد کند.

بر اساس داده های سازمان بهداشت جهانی، دیابت عامل مستقیم مرگ بیش از 1.6 میلیون نفر در سراسر جهان در سال 2021 بوده است و بیشتر به دلیل دیابت به عنوان یک علت غیرمستقیم رخ می دهد. یکی از بهترین راه‌ها برای کنترل سطح قند خون این است که به عادات سبک زندگی خود توجه کنید و تغذیه سالم در صدر جدول باشد. خوردن یک رژیم غذایی سالم هم برای کنترل دیابت و هم برای کاهش خطر آن مهم است.

شاید بپسندید: چگونه از خود در برابر آلودگی هوا محافظت کنیم + ۱۲ نکته برای مبارزه با کیفیت پایین هوا

احتمالا بپسندید: چگونه از حملات آسم جلوگیری کنیم + ۱۵ نکته برای راحت تر نفس کشیدن!

آیا میوه های خشک بر قند خون تاثیر می گذارند؟

میوه خشک مضر برای دیابتی ها، فرآیند حذف آب از میوه های تازه با روش های خاص خشک کردن مانند خشک کردن آفتاب یا آبگیری و غیره، میوه ها را به میوه های خشک تبدیل می کند. گاریما گویال، متخصص تغذیه می گوید: «این مکانیسم آنها را از نظر مواد مغذی غلیظ می کند، ماندگاری آنها را افزایش می دهد و طعمی غنی به آنها می دهد.

میوه های خشک برای دیابتی ها

مصرف میوه های خشک برای بیماران دیابتی می تواند مشکل ساز باشد، زیرا این میان وعده ها می توانند قند خون را به طور عمده تحت تاثیر قرار دهند. با حذف آب، سطح قند در میوه های خشک متمرکز می شود، به این معنی که در مقایسه با میوه های تازه، محتوای قند بیشتری در هر گرم میوه خشک وجود دارد. این شکل غلیظ قند، قند میوه “فروکتوز” و گلوکز، اگر این میوه های خشک به مقدار زیاد مصرف شوند، سطح قند خون را افزایش می دهد.

همچنین برخی از میوه های خشک دارای شاخص گلیسمی (GI) بالاتری هستند که باعث می شود میوه های خشک برای بیماران دیابتی نامناسب باشند. این در مورد همه میوه‌های خشک صدق نمی‌کند، زیرا تعداد کمی از آنها حتی GI نسبتاً پایین‌تری دارند و سرشار از فیبر هستند و با جلوگیری از افزایش قند خون، گزینه‌های خوبی برای دیابتی‌ها هستند.

احتمالا بپسندید: ۱۲ درمان خانگی برای خلاص شدن از شر رفلاکس معده و بهبود هضم!

میوه خشک مضر برای دیابتی ها

میوه های خشک برای بیماران دیابتی

میوه خشک مضر برای دیابتی ها، مصرف میوه های خشک برای بیماران دیابتی می تواند مفید باشد. با این حال، اینها باید نوع مناسبی داشته باشند و باید در دوز مناسب باشند. برخی از میوه های خشک وجود دارد که باید از آنها اجتناب کرد. برای دانستن بیشتر به ادامه مطلب بروید.

۱. انجیر

انجیر که با نام انجیر نیز شناخته می‌شود، 50 تا 60 درصد قند وزنی دارد و با بالا بردن سطح قند خون، نامناسب بودن آن برای دیابتی‌ها را نشان می‌دهد. مطالعه‌ای که در مطالعه Molecules منتشر شده است، بیان می‌کند که انجیر دارای قند بالایی از جمله فروکتوز، دکستروز و گلوکز است. به همین دلیل است که هنگام مصرف میوه های خشک برای بیماران دیابتی باید از مصرف انجیر خودداری کرد. آنها همچنین سرشار از فیبر هستند، اما اثرات سوء شکر بر فواید فیبر بیشتر است.

۲. خرما

خرما به طور طبیعی غلظت بالایی از قند در خود دارد. مطالعه ای که در مجله Nutrients منتشر شده است، بیان می کند که خرما بیش از 70 درصد قند دارد. علاوه بر این، شاخص گلیسمی بالای آن ها بین 42 تا 72 باعث می شود در مصرف میوه های خشک برای دیابتی ها بسیار نامناسب باشند.

۳. آلبالو خشک

گیلاس یکی دیگر از میوه های خشک برای بیماران دیابتی است. گویال توضیح می دهد که اینها 35 تا 40 گرم شکر در هر وعده دارند. برخی از گونه های خاص دارای محتوای قند بیشتری هستند که در طول فرآوری به آن اضافه شده است. این امر احتمال بی خطر بودن آن را برای یک فرد دیابتی کاهش می دهد و گیلاس تازه جایگزین بهتری در هر روز است.

۴. موز خشک (چیپس موز)

میوه خشک مضر برای دیابتی ها، در مقایسه با موز تازه که هم کالری و هم مواد مغذی متراکم دارند، موز خشک شده به دلیل فرآیندهای سرخ کردن یا پوشش شکر، تراکم کالری بیشتری دارند. فرآوری آن همچنین منجر به از دست دادن مواد مغذی در موز می شود. بنابراین، اگرچه موز تازه دارای GI بالایی است و این باعث می‌شود که میوه‌ای باشد که برای دیابتی‌ها باید از مصرف آن اجتناب شود یا در صورت نیاز در حد اعتدال مصرف شود، موز خشک شده یک نه بزرگ است! گویال می گوید.

۵. انبه خشک

مصرف انبه خشک در مورد میوه های خشک برای بیماران دیابتی نیز می تواند مشکل ساز باشد. این میوه خشک با شاخص گلیسمی بالا معمولاً با افزودن مقدار زیادی شکر فرآوری می شود. این امر با بالا بردن سطح گلوکز خون آن را برای یک فرد دیابتی بسیار ناسالم می کند. انبه تازه ایمن تر از انبه خشک است. محتوای فروکتوز بیشتر، ماهیت افزایش قند خون بالاتر است. مطالعه‌ای که در مجله Metabolism Open منتشر شده است، بیان می‌کند که مصرف انبه تازه ممکن است در بهبود پاسخ‌های سیری و کنترل گلوکز پس از غذا در مقایسه با جایگزین خشک آن مفید باشد.

مطلب مرتبط: فواید روغن فلفل قرمز: از کاهش وزن تا سلامت قلب!

میوه خشک مضر برای دیابتی ها

۶. میوه های شیرین شده (پرتقال شیرین یا پاپایا)

اینها میوه های خشک واقعی نیستند، بلکه آب نبات های بسیار فرآوری شده و با روکش شکر هستند. اینها به هیچ وجه نباید بخشی از لیست میوه های خشک برای بیماران دیابتی باشند. فرآوری آنها باعث می شود ارزش غذایی خود را نیز از دست بدهند و نسبت قند بالا منجر به افزایش سطح قند خون می شود. بنابراین هرگز میوه را به شکل آب نبات مصرف نکنید. گویال می گوید: میوه های دوستدار دیابت زیادی وجود دارد که باید به جای آن مصرف کرد.

میوه های خشک برای بیماران دیابتی: چه می توانید بخورید؟

میوه خشک مضر برای دیابتی ها، برخی از میوه های خشک دارای محتوای قند کم و همچنین GI پایینی هستند که آنها را برای بیماران دیابتی مناسب می کند. انجمن دیابت آمریکا بیان می کند که وقتی میوه های خشک در حد اعتدال مصرف شوند، می توانند به کنترل قند خون کمک کنند. میوه های خشک برای بیماران دیابتی شامل بادام، گردو، پسته، بادام هندی، بادام زمینی و غیره است.

این میوه های خشک منبعی غنی از مواد مغذی ضروری مختلف از جمله چربی های سالم (اسیدهای چرب امگا 3)، فیبر و پروتئین هستند. تعداد کمی کربوهیدرات کم دارند و برخی دیگر با محتوای کربوهیدرات متوسط ​​نیز به دلیل وجود سایر مواد مغذی مفید برای مصرف در حد اعتدال سالم هستند.

اگر دیابتی هستید چگونه میوه های خشک بخورید؟

مصرف میوه های خشک برای بیماران دیابتی می تواند دشوار باشد زیرا پرخوری می تواند منجر به افزایش قند شود. دیابتی ها باید هنگام خوردن میوه های خشک مراقب باشند و انواع شیرین نشده را ترجیح دهند که حداقل فرآوری شده باشند.

آنها باید مراقب اندازه سهم خود باشند و آن را به 25 تا 30 گرم در روز محدود کنند و تأثیر سطح کربوهیدرات خود را بر افزایش قند خون کاهش دهند. این آجیل ها را با غذاهای پر فیبر یا پروتئین بالا مانند ماست، جو دوسر، ارزن و غیره جفت کنید. فیبر و پروتئین به کاهش سرعت هضم کربوهیدرات ها در بدن و کاهش جهش ناگهانی سطح گلوکز خون کمک می کند.

 

برایتان جالب خواهد بود

هر شب قبل از خواب باید یک لیوان آب هویج بنوشید، به این دلیل که….

بهترین دمنوش گیاهی ضد آلودگی هوا

آلودگی هوا: ۷ چای برای تقویت سلامت ریه و مبارزه با اثرات آلودگی هوا

۵ معجزه عسل خام برای ایمنی بدن در هوای سرد!

آنچه بیشتر مردم دنیا رو افسرده کرده!

دانه چیا برای ورم معده: دانه چیا راه حلی برای درمان معده درد، سوء هاضمه و یبوست!

۷ ماده غذایی که باعث یبوست می شوند!

۸ میوه شگفت انگیز برای کاهش درد آرتروز در زمستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 6 =

دکمه بازگشت به بالا