سلامت

ضرر جدی چای کهنه دم برای معده که نمی دانستید!

عوارض خوردن چای کهنه دم: آیا تا به حال شده که از صبح چای دم کرده باشید و تا شب ، همان را مصرف کنید ؟ احتمالا گاهی کار به روز بعد هم کشیده است. قطعا این اتفاق به دلیل تنبلی، خستگی و هزاران دلیل دیگر برای ما افتاده است اما نکته اینجاست که آیا این کار ما باعث آسیب رساندن به بدن می شود ؟ اگر چای کهنه دم ضرر دارد ، عوارض آن چیست ؟ با این مطلب سلامت همراه باشید.

بیشتر بخوانید: عوارض چای: ۷ عوارض جانبی مصرف چای سیاه که نمی دانستید!

آیا چای کهنه دم بد و مضر است؟

بله . اگر این چای را درون یک محفظه بسته نگه ندارید و یا آن را در محل خنک نگذارید یا بیش از 48 ساعت آن را نگه دارید یا به آن اسانس اضافه کنید ، در واقع آن را با ضرر همراه کرده اید . قانونی در این مورد وجود دارد که می گوید نباید بیش از 8 ساعت چای دم کرده را نگه داشت یعنی شما بعد از دم کشیدن چای که باید به مدت 10 دقیقه باشد میتوانید چای را در محیطی خنک نگه داشته و سپس گرم کنید اما بعد از گذشت این زمان دیگر نمیتوان مجدد از چای استفاده کرد . فراموش نکنید این زمان 8 ساعت فقط برای چایی است که مواد افزودنی بیش از اندازه نداشته و یک چای کاملا ارگانیک است و هر نوع چایی را نمی توان این مدت نگهداری کرد .

احتمالا بپسندید: نشانه ای که میگه بدنت پر از سم شده و خبر نداری

حقایقی مهم در مورد چای کهنه دم و عوارض آن

طبق نتایج مطالعات و نظرات متخصصان طب سنتی چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد .
و اما از مضرات چای کیسه ای کهنه دم ریفلاکس معده و مشکلات گوارشی مهم ترین آنهاست .
عوارض گوارشی چای کهنه دم در مورد دمنوش های گیاهی آماده نیز وجود دارد برای همین توصیه می شود دمنوش با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود .

احتمالا بپسندید: خبر بد برای افرادی که نصف شب آب میخورن

عوارض خوردن چای کهنه دم

اما چای کهنه دم دقیقا به چه معناست ؟

آیا چای کهنه دم فقط طعم خود را از دست می دهد یا اتفاقات دیگری هم در آن می افتد ؟ چای ها ” البته چای ارگانیک ” در شرایط زیر کهنه دم محسوب می شوند :
– بیش از 8 ساعت در قوری بودن ، در دمای اتاق ، بدون پوشش :حال بسته به نوع چای ، مزه آن در این مدت زمان از بین می رود .
گاهی اوقات بعضی از چای ها هستند که می توانند تا 72 ساعت بعد از دم کشیدن دوام بیاورند و امن باشند، به شرط اینکه داخل فریزر نگهداری شوند.

شاید بپسندید: کاربردهای پوست لیمو: ۱۱ فواید و کاربردهای بی نظیر پوست لیمو

 بهترین راه برای نگهداری از چای دم شده برای مدت طولانی:

تهیه یک شیشه با در بسته محکم و بدون منفذ ، بدون هیچ اسانس و یا شکر اضافه شده به آن.
اگر هر گونه ماده اضافه مثل شکر را به چای اضافه کردید ، حتی درون فریزر هم نباید بیش از 24 ساعت آن را نگهداری کنید.

معجزه روغن هویج برای چین و چروک پوست صورت + نحوه تیه روغن هویج در منزل و چگونگی مصرف!

۷ ماده غذایی مفید برای افزایش طول عمر

چای دم کرده سرد در مقایسه با چای دم کرده داغ

تفاوت این دو چای بسیار زیاد است . چای دم کرده داغ حساسیت بیشتری نسبت به باکتری دارد و سریع تر کهنه دم می شود و به طور کل دما تاثیر زیادی روی خواص چای دارد .
اگر می خواهید که عمر چای دم کرده را افزایش دهید ، آن را در یک محیط خنک نگه دارید.
چای در هوای گرم هم دوام می آورد اما قطعا با عوارض بیشتری همراه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: عوارض چای سبز که احتمالا نمی دانستید+میزان مصرف مجاز چای سبز

 

 

برایتان جالب خواهد بود

احتمالا بپسندید: طب سنتی استرس و درد را این طوری با نمک درمان می کنه!

نحوه استراحت برای درمان دیسک کمر + ۷ نکته ی حیاتی

احتمالا بپسندید: کمبود این ویتامین باعث بوی بد بدن می‌شود

درمان طبع سرد با روش های ساده طب سنتی

از بین بردن نیکوتین سیگار در بدن با مواد غذایی

احتمالا بپسندید: ۷ خوراکی که باعث سوزش معده می‌شود!

چگونه از زعفران برای کاهش فشار خون استفاده کنیم!؟

این مواد غذایی برای کاهش فشارخون معجزه می‌کنند!

عوارض کامپوزیت دندان: کامپوزیت دندان برای این افراد ممنوع شد

۱۰ راهکار ساده برای تقویت سیستم ایمنی بدن تا هیچ وقت بیمار نشی

کمبود ویتامین D در بدن این بلاها را سر شما می آورد + علائم

۵ ویتامین که به کنترل استرس و اضطراب کمک می‌کند

کمردرد را بدون ورزش آرام کنید!

علامت حمله پانیک در خواب و تکنیک درمان بدون دارو

چگونگی درمان کبد چرب با زردچوبه + دیگر روش های خانگی موثر برای درمان کبد چرب!

شاید بپسندید: ۹ بهترین درمان خانگی درد سیاتیک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 13 =

دکمه بازگشت به بالا