;
درمان خانگی

لیمو برای چه کسانی مضر است: این افراد لیمو نخورند!

لیمو برای چه کسانی مضر است: یکی از محبوب‌ترین مرکبات است که به دلیل فواید بی‌شمار سلامتی، مواد مغذی، طعم و بافت به طور گسترده در زندگی روزمره استفاده می‌شود. در حالی که برخی از افراد می‌توانند از لیمو بدون هیچ گونه عوارض جانبی لذت ببرند، برخی دیگر ممکن است لازم باشد به طور کامل از آن اجتناب کنند. در ادامه بخش سلامت مجله خبری چشمک در مجموعه درمان خانگی با مطلب لیمو برای چه کسانی مضر است همراه شویذ.

جالب خواهد بود: بدون دارو، فشار خون را کنترل و کاهش دهیم؟

بیشتر بخوانید: نمیتونی شیر بخوری؟ این میوه رو بخور که منبع کلسیمه

لیمو برای چه کسانی مضر است

به گزارش همشهری آنلاین، در این مطلب به دلایلی اشاره می‌کنیم که چرا لیمو ممکن است برای همه مناسب نباشد.

حساسیت به اسید و مشکلات گوارشی

لیمو بسیار اسیدی است و برای برخی افراد، این اسیدیته می‌تواند مشکلات گوارشی مانند رفلاکس اسید، سوزش سردل، یا زخم معده را تشدید کند. افراد مبتلا به بیماری‌هایی مانند بیماری ریفلاکس معده (GERD) یا زخم معده ممکن است متوجه شوند که مصرف لیمو باعث بدتر شدن علائم آن‌ها می‌شود. در چنین مواردی، توصیه می‌شود برای جلوگیری از ناراحتی و تحریک، مصرف لیمو را محدود کنید یا از آن اجتناب کنید.

بیشتر بخوانید: چیکار کنیم بختک نیاد سراغ مون؟! راه های نجات از بختک

لیمو برای چه کسانی مضر است

فرسایش مینای دندان

ماهیت اسیدی لیمو می‌تواند مینای دندان را به مرور زمان فرسایش دهد و منجر به حساسیت دندان و افزایش خطر پوسیدگی شود. مصرف منظم آب لیمو، به ویژه زمانی که رقیق نشده یا به مقدار زیاد باشد، می‌تواند به مشکلات دندانی کمک کند. برای به حداقل رساندن خطر، ضروری است که پس از مصرف لیمو، دهان را با آب بشویید و بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید.

شاید بپسندید: تب دنگی چیه و چه علائمی داره؟ + درمان تب دنگی

احتمالا بپسندید: این غذاها به بمب ویتامین D معروفند

واکنش آلرژیک

آلرژی به مرکبات اگرچه غیرمعمول است، برخی از افراد ممکن است واکنش‌های آلرژیک به مرکبات مانند لیمو داشته باشند. علائم آلرژی به مرکبات می‌تواند از خارش خفیف یا کهیر تا واکنش‌های شدیدتر مانند تورم لب‌ها، زبان یا گلو متغیر باشد. افراد مبتلا به آلرژی به مرکبات باید از لیمو و سایر مرکبات اجتناب کنند تا از واکنش‌های نامطلوب جلوگیری کنند.

احتمالا بپسندید: با کمک این سبزی معطر خون ضمن پاکسازی خون، فشار خون بالا را کنترل کنید+نحوه مصرف

تداخلات دارویی

لیمو حاوی ترکیباتی به نام فورانوکومارین است که می‌تواند با تاثیر بر آنزیم‌های کبدی مسئول متابولیسم دارو‌ها با برخی دارو‌ها تداخل داشته باشد. افرادی که دارو‌های متابولیزه شده توسط این آنزیم‌ها مانند برخی استاتین ها، آنتی هیستامین‌ها یا رقیق کننده‌های خون مصرف می‌کنند، باید قبل از مصرف لیمو با پزشک خود مشورت کنند تا از تداخلات احتمالی جلوگیری کنند.

احتمالا بپسندید: با خوردن این میوه تابستانی کبد چرب را درمان کنید

تحریک لثه

مصرف زیاد لیمو علاوه بر حساسیت دندان و فرسایش مینای دندان، به دلیل ماهیت اسیدی آن می‌تواند منجر به سایر مشکلات دندانی مانند تحریک لثه یا آفت‌ها شود. رقیق کردن آب لیمو در آب یا لذت بردن از آن به عنوان بخشی از یک وعده غذایی به جای مصرف آن به تنهایی می‌تواند به کاهش این خطرات کمک کند.

بیشتر بخوانید: خواص درمانی تربچه و نقش آن در درمان کبد چرب و بهبود سلامت آن+نحوه تهیه معجون ضد کبد چرب

لیمو

اگزالات و سنگ‌های کلیه

لیمو، مانند بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات دیگر، حاوی اگزالات است، ترکیباتی که می‌تواند به تشکیل سنگ کلیه در افراد مستعد کمک کند. افرادی که سابقه سنگ کلیه دارند یا افرادی که مستعد مشکلات مربوط به اگزالات هستند ممکن است نیاز به تعدیل مصرف لیمو و سایر غذا‌های پر اگزالات داشته باشند. اگزالات، ترکیبات آلی موجود در برخی مواد غذایی، از جمله گیاهان سالم مانند اسفناج و سیب زمینی شیرین است. با این حال، اگزالات به راحتی به برخی مواد معدنی از جمله کلسیم متصل می‌شود. کریستال‌های اگزالات کلسیم منشاء اصلی تشکیل سنگ کلیه هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − ده =

دکمه بازگشت به بالا