درمان کبد چرب با ۱۴ دستورالعمل ساده طب سنتی
درمان کبد چرب در طب سنتی: برای درمان “کبد چرب” راههای مختلفی در طب سنتی ارائه شده است؛ در این مطلب به ۱۵ راهکار ساده و دستورالعمل برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب و درمان آن اشاره شده است. زمانی که تمرکز ما بر نحوه غذا خوردن و رعایت تدابیر صحیح غذا خوردن بیشتر شود، دلیلی برای ابتلا به بیماریای مانند “کبد چرب” باقی نمیماند. در ادامه این مطلب سلامت، به برخی از تدابیر غذا خوردن صحیح و تغذیهای برای بهبودی و حتی پیشگیری از ابتلا به کبد چرب اشاره شده است:
بیشتر بخوانید: درمان بیماری کبد چرب با ۶ روش خانگی موثر
۱۴ دستورالعمل ساده طب سنتی برای کبد چرب
۱. فقط در صورت اشتهای واقعی، غذا خورده شود تا تداخل غذایی و رویهمخوری ایجاد نشود.
۲. هضم دهانی یا جویدن کافی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ به این صورت که هر لقمه را کوچک برداریم و بهاندازه 30 مرتبه در دهان بجویم تا بهخوبی با بزاق دهان آغشته شود و بهخوبی هضم دهانی انجام شود.
۳.در یک وعده غذایی، دو نوع غذا میل نشود و از درهمخوری بهشدت پرهیز شود.
بیشتر بخوانید: ۷ خواص بی نظیر شیره توت مخصوص آقایان
جالب خواهد بود:ادویه های مفید برای دیابتی ها
۴. درمان کبد چرب در طب سنتی، مصرف لبنیات مانند ماست که خود یک غذای کامل است، نباید با غذاهای دیگر همراه باشد.
۵. در زمانهایی که بدن گرم است مثلاً بلافاصله بعد از فعالیت یا استحمام، سریع آب سرد خورده نشود و زمانی اندک را صرف کاهش حرارت بدن با استراحت یا شستن دست و صورت بکنیم و بهآرامی آب بخوریم و از مصرف آب سرد و یخ پرهیز کنیم.
۶. مصرف آب سرد بلافاصله بعد از خواب و بین خواب نیز میتواند مخرب باشد.
۷.درمان کبد چرب در طب سنتی، به دفع مواد زائد از بدن از جمله نداشتن یبوست توجه داشته باشید و در جهت درمان آن بهروش طب سنتی اقدام کنید.
شاید بپسندید: خواص جادویی توت در طب سنتی و مدرن
احتمالا بپسندید: با مصرف این ترکیب خوراکی، قند خون و کبد چرب را درمان کنید+نحوه تهیه و مصرف
جالب خواهد بود: این دمنوش طبیعی، ترکیبی جادویی است که سلامتی شما را تضمین می کند+ طرز تهیه و مصرف
بیشتر بخوانید: خواص بی شمار عناب برای سلامتی که احتمالاً نمی دانستید+نحوه مصرف صحیح
۸.انسداد در مسیر ریزش صفرا به روده از عواملی است که موجب هضم ناقص چربیها میشود و در این مرحله هضم ناقص چربیها سرانجام به کبد چرب منجر میشود؛ یبوست ناشی از این کاهش تولید و ترشح صفرا نیز در زمره عوامل پیدایش کبد چرب است.
۹. کبد بزرگترین پالایشگاه بدن و بهطور طبیعی دارای مزاج گرم و تر است؛ سرد شدن کبد بر اثر عوامل مختلف میتواند توانایی کبد برای تحلیل و متابولیزه کردن چربیها را کم کند یا موجب انباشتگی چربی در بافت کبد و پیدایش کبد چرب شود.
۱۰.مصرف ترشیها و خوراکیهای سرد موجب سرد شدن کبد است و کسانی که بهطور مادرزادی دارای مزاج سرد هستند باید در مصرف این خوراکیها احتیاط بیشتری داشته باشند.
۱۱. در طب سنتی سبب کلی کبد چرب تغییرات مزاجی کبد بهسمت سردی و تری است و برای تعدیل مزاج آن باید از خوراکیهای گرم مانند زنیان، کرفس، آویشن، دارچین، میخک، هل، زعفران، شنبلیله در غذا استفاده کرد؛ استفاده از گوشتهای سبک پرندگان با ادویهجات گرم نیز مفید است.
۱۲.درمان کبد چرب در طب سنتی، مصرف مویز، فندق، بادام و پسته نیز توصیه میشود؛ ترب به باز شدن گرفتگیهای مجاری کبد کمک میکند.
۱۳. پرهیز از مصرف ماهی، میوههای سرد و تر و گوشتهای غلیظ مانند گوشت گاو نیز توصیه میشود.
۱۴.کم کردن آب و غذا و پرهیز از پرخوری در غذای شب نیز لازم است.
بیشتر بخوانید: ۷ بهترین درمان خانگی کبد چرب که معجزه می کند+نحوه انجام
برایتان جالب خواهد بود
بیشتر بخوانید: ۳ راز اساسی برای رسیدن به آرامش درونی
جالب خواهد بود: 9 خوراکی مفید برای درمان کبد چرب
بیشتر بخوانید: با کمک این ادویه خوشبو، قند خون بالا را کاهش و کنترل کنید + نحوه مصرف برای اثر گذاری
جالب خواهد بود: ۹ نشانه تجمع سموم در بدن + بهترین روش سم زدایی بدن
شاید بپسندید: درمان چربی خون با ۱۰ روش خانگی عملی و ساده
احتمالا بپسندید: ژل آلوئه ورا برای زیبایی و سلامت پوست+عوارض جانبی احتمالی