;
تازه هاترفندهای زندگی

۷ روش بی‌نظیر برای از بین بردن بوی بد مرغ!

از بین بردن بوی بد مرغ: یکی از غذاهای بسیار مقوی و خوش طعمی‌ که امروزه در وعده‌های غذایی ناهار و شام استفاده می‌شود، مرغ است. یکی از مشکلات مرغ، بوی بد مرغ هنگام پخت است که از بین بردن بوی آن، یکی از کارهای بسیار با اهمیتی است که باید حتما انجام شود.

در این‌جا می‌خواهیم برخی راهکارهای مناسب برای از بین بردن بوی مرغ قبل از پخت و از بین بردن بوی مرغ بعد از پخت را آموزش بدهیم تا از هرگونه بوی بد مرغ در غذا جلوگیری کنیم و از خوردن غذای مرغ با دوستان و نزدیکان خود بیشترین لذت را ببرید. با این مطلب ترفندهای زندگی همراه باشید.

بیشتر بخوانید: این همه گوشت مرغ می خورید، خواص و فوایدش رو میدونید؟

روش های از بین بردن بوی مرغ

۱. آب لیمو

پس از این که مرغ را خریدید و خواستید آن را بپزید، باید به دنبال روش‌های درست برای از بین بردن بوی مرغ قبل از پخت باشید تا بوی معمول و زهم مرغ از بین برود. برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ بهتر است که قبل از پخت مرغ آن را ساعتی در سس یا آب لیمو بخوابانید و با استفاده از این روش به راحتی می‌توانید بوی بد مرغی را که ساعت‌ها در یخچال بوده است و یا به تازگی خریده‌اید، به‌راحتی از بین ببرید.

شاید بپسندید: دعایی که چهره را زیبا و جذاب می کند!

احتمالا بپسندید: قوت غالب فطریه چیست

۲. گیاهانی مانند هویج و پیاز

برای از بین بردن بوی مرغ هنگام پخت می‌توانید از گیاهان و ادویه‌جاتی مانند رزماری و پیاز استفاده کنید تا به راحتی بوی بد مرغ را از بین ببرید. هم‌چنین شما می‌توانید از هویج برای از بین بردن بوی مرغ از ظروف هم استفاده کنید. یکی از دیگر راه‌های مناسب برای از بین بردن بوی مرغ هنگام پخت، استفاده از لیمو است. هم‌چنین برای از بین بردن بوی مرغ منجمد و یا مرغ تازه، توصیه می‌شود که کمی زنجبیل بر روی مرغ بپاشید.

از روش‌های بسیار موثر و مناسب برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ، این است که ابتدا مرغ را قبل از شروع به پخت تکه‌تکه کنید و سپس دو عدد پیاز رنده شده به همراه نمک و زعفران آب شده و یک قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید و مرغ‌ها را برای شروع به پخت در قابلمه بریزید و مواد مخلوط را در کنار مرغ‌ بریزید و این روش را ادامه بدهید تا مواد موجود تمام بشود و پس از آن مقداری روغن اضافه کنید و زیر قابلمه را کم کنید تا پخت مرغ به آرامی انجام شود.

جالب خواهد بود: ۱۳ پیشنهاد طلایی برای کاهش هزینه های جهیزیه

بیشتر بخوانید: نکته ای که حتما باید در مورد شستن توت فرنگی بدانید! 

۳. سیر برای از بین بردن بوی مرغ

از بین بردن بوی بد مرغ، از بین بردن بوی بد مرغ، یکی دیگر از روش‌های بی‌نظیر برای رفع بوی مرغ، این است که مرغ را از قبل در سیر رنده شده بخوابانید.

۴. نمک

یکی دیگر از موادی که می‌توان برای این کار استفاده کرد نمک است. باید شب قبل از پختن مرغ‌ها، بر روی آن نمک بپاشید و مرغ را در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس مرغ را خوب بشویید و با مقداری کره، مرغ را تفت بدهید و سپس پخت مرغ را ادامه بدهید.

احتمالا بپسندید: تهیه لیمو عمانی بدون تلخی در خانه با آموزش کامل+خیلی ساده است!

جالب خواهد بود: فراری دادن مورچه ها با این ادویه خوشبو!

از بین بردن بوی بد مرغ

۵. سرکه

از بین بردن بوی مرغ با سرکه یکی از دیگر روش‌های بسیار مناسب برای از بین بردن بوی مرغ از غذاست که برای این کار باید نیم‌ساعت پیش از پخت مرغ، تکه‌های مرغ را در سرکه، آب لیمو و یا زردچوبه بخوابانید و پس از آن، خواهید دید که بوی بد مرغ از بین خواهد رفت.

شاید بپسندید: بزهای غشوک: ویدیوی خنده‌دار از بزهایی که با کوچکترین ترس، غش می کنند!

بیشتر بخوانید: با این روش های ساده، خودتان در خانه میوه های مختلف را خشک کنید!

احتمالا بپسندید: بدترین جای خانه برای نصب مودم وای فای!

۶. ترکیبی بی‌نظیر برای از بین بردن بوی بد مرغ

از بین بردن بوی بد مرغ، روش بعدی که برای از بین بردن بوی این غذای خوشمزه می‌خواهم برایتان بگویم این است که می توانیم از یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، ۴ عدد میخک، مقدار کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه استفاده کنیم. طریقه استفاده از این مواد به این صورت است که باید هنگام پخت مرغ این مخلوط را به آب مرغ اضافه کنیم و خواهیم دید که بوی بد مرغ از غذای ما حذف خواهد شد.

شاید بپسندید: کاربردهای جوش شیرین در شستشو و نظافت خانه که باورتان نمی شود!

احتمالا بپسندید: متولدین این ماهها خیلی خسیس‌اند و پول خرج نمی‌کنند!

۷. ساده‌ترین روش

ساده‌ترین روش برای از بین بردن بوی بد مرغ، استفاده از آب برای پختن مرغ است که کمک بسیار زیادی به خوشمزه‌تر شدن غذای شما می‌کند. هم‌چنین شما می‌توانید مرغ در حال پخت را داخل یک ماهیتابه دردار بگذارید و با حرارت ملایم شروع به پختن آن کنید تا با آب و روغن بپزد و صبر کنید تا مرغ سرخ شود. سپس باید با استفاده از پیاز و انواع ادویه مخصوص مرغ، مرغ را طعم‌دار کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت مرغ مجلسی با شیوه ای متفاوت که بوی زهم مرغ کاملاً از بین می رود!

 

 

برایتان جالب خواهد بود

شاید بپسندید: خوراکی‌های مضر که تقریبا همه در یخچال داریم+این خوراکی‌ها را مصرف نکنید!

احتمالا بپسندید: معنی پنهان ایموجی های قلب؛ سفید، بنفش، آبی و …

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − سه =

دکمه بازگشت به بالا