تناسب اندام و تغذیه

کاهش وزن با تغذیه مناسب در وعده شام: این سه ماده غذایی، سلاح مخفی شما هستند!

کاهش وزن با تغذیه مناسب در وعده شام: تصور کنید بتوانید از یک شام خوشمزه لذت ببرید و در عین حال برای کاهش وزن خود تلاش کنید. آین یک رویا نیست؟ شما می توانید با تغذیه سالم و دنبال کردن یک رژیم غذایی مناسب در شب وزن خود را کاهش دهید. با مطلب کاهش وزن با تغذیه مناسب در وعده شام همراه باشید.

کاهش وزن با تغذیه مناسب در وعده شام

با استفاده از یک رژیم غذایی مناسب می توانید کاهش وزن بدون بازگشت داشته باشید. کافی است که یک وعده عصرانه را تهیه کنید که هم سیر کننده و هم سالم باشد. آیا آماده‌اید کشف کنید که برای عصرانه ای که هم سیر کننده باشد و هم دلچسب چه باید کنید؟ برای کاهش وزن با تغذیه مناسب در وعده شام این مواد غذایی را در وعده شام بگنجانید:

ماهی قزل آلا: پروتئینی که سیر کننده و تغذیه کننده است

ماهی قزل آلا یک غذای شگفت انگیز برای کسانی است که به دنبال کاهش وزن هستند بدون اینکه مزه را از دست بدهند. این ماهی سرشار از پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا 3 است که نه تنها به شما کمک می کند مدت طولانی تری احساس سیری کنید، بلکه از سلامت قلب نیز حمایت می کند. آن را با کمی لیمو و فلفل سیاه کبابی امتحان کنید تا طعم طبیعی آن بهتر شود.

اسفناج: قدرت سبزیجات سبز

اسفناج یکی دیگر از مواد اصلی برای یک شام سالم است. این سبزی های برگ دار سرشار از فیبر و مواد مغذی ضروری مانند آهن و ویتامین C هستند. افزودن اسفناج به شام ​​می تواند به بهبود هضم و کنترل اشتهای شما کمک کند. یک سالاد اسفناج تازه را با کمی سرکه بالزامیک برای یک غذای سبک اما مغذی امتحان کنید.

کینوا: کربوهیدرات کامل

همه کربوهیدرات ها دشمن رژیم غذایی نیستند، به خصوص وقتی صحبت از کینوا می شود. این شبه غلات منبع کاملی از اسیدهای آمینه است و به لطف فیبر و پروتئین خود منبع متعادلی از انرژی را ارائه می دهد. می توان از آن به عنوان پایه ای برای سالاد یا مخلفات استفاده کرد و احساس سیری ماندگاری ایجاد می کند. کینوا وقتی با کمی روغن زیتون و سبزیجات تازه مخلوط شود عالی است.

کاهش وزن با تغذیه مناسب در وعده شام

دانه کینوا یکی از انواع غلاتی است که به تازگی شناخته شده، اما هنوز بسیاری از افراد خواص این دانه‌های مقوی و سالم را نمی‌شناسند.

کینوا مثل غلات پخته می‌شود و زمانی در حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه برای پخت لازم دارد. طرز تهیه آن مثل برنج است و آن را می‌توان حتی به جای برنج نیز مصرف کرد.

کینوا دارای کالری کمی بوده اما سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌ها است. کینوا حاوی پروتئین، منیزیم، فیبر، پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر، ویتامین‌های گروه B، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌ها و حتی همه ۹ آمینو اسید ضروری بدن است و از همین موضوع متوجه می‌شویم که خواص غذایی بالایی دارد.

کینوا را می‌توان پخت و جایگزین برنج استفاده کرد یا در انواع سالادها مصرف نمود. می‌توان از کینوا آرد تهیه کرد و در پخت انواع نان و شیرینی فاقد گلوتن از آن استفاده کرد که برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند؛ بسیار مفید است و می‌تواند جایگزین غلات دیگر شود و ارزش غذایی بالاتری نیز داشته باشد.

از کینوا خام به‌عنوان جوانه در سالادها یا خوراک‌ها استفاده می‌شود. برای پخت هر ۲ پیمانه کینوا باید از ۲ و نیم پیمانه آب استفاده کرد و اگر کینوا با آب بیشتر پخته شود، نرم شده و اگر سریع پخته شود، سفت و کرانچی می‌شود و همه این دو حالت را می‌توان به راحتی مصرف کرد و تنها به ذائقه شما و غذایی که در آن استفاده می‌کنید، بستگی دارد.

ما از شما دعوت می کنیم این مقاله را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید تا به دیگران کمک کنیم تا دریابند که چگونه یک شام سالم واقعاً می تواند در مسیر کاهش وزن تفاوت ایجاد کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا