;
آشپزی

طرز تهیه دسر یا شیرینی سیب زمینی یک میان وعده عالی برای روزهای عید!  

آیا از سیب زمینی برای تهیه دسر یا شیرینی تا حالا استفاده کرده اید؟  امروز تصمیم گرفتیم دسر خوشمزه ای تهیه کنیم. یک دسر خاص با سیب زمینی. این دسر سیب زمینی با رنگ تزئین شده زرشکی خود، همه را شگفت زده خواهد کرد. البته رنگ زرشگی این دسر کاملا طبیعی است. تعجب نکنید. شما می توانید آن را با استفاده از دانه های انار به رنگ زرشکی زیبا تهیه کنید. بیایید به آشپزخانه برویم و قبل از اینکه سیب زمینی های مانده در خانه خراب شوند طرز تهیه شیرینی سیب زمینی را آموزش ببینیم. با بخش آشپزی چشمک همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه دسر سیب زمینی

  • 3 عدد سیب زمینی (سایز بزرگ)
  • 2 لیوان شکر
  • یک عدد چوب دارچین
  • 4 عدد میخک
  • یک عدد بادیان ستاره ای
  • 1 فنجان آب
  • 3 قاشق غذا خوری آب انار یا رب انار

برای تزئین موارد فوق:

  • 3 عدد گردو
  • 150 گرم خامه زده شده
  • (با طعم خامه، مخلوط با شیر)
  • یک قاشق سوپخوری پودر پسته

توصیه آشپزی

می توانید نسبت شکر را در حین پخت و پز، با توجه به ذائقه خود افزایش دهید.

طرز تهیه دسر سیب زمینی چگونه است؟

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به ضخامت 2 اینچ برش دهید. آن را در قابلمه قرار دهید.

شکر، چوب دارچین، میخک و بادیان ستاره ای را روی سیب زمینی ها اضافه کنید.

رنگ خوراکی قرمز یا همان اب انار را با آب مخلوط کرده و در قابلمه بریزید. درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند و آب آن قوام لزج پیدا کند.

در صورت تمایل سیب زمینی های پخته شده را با برش دایره ای کوچک شکل دهید و در ظرف سرو بچینید.

با خامه فرم گرفته، گردو و پسته تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان!

طرز تهیه خامه فرم گرفته

برای طریقه فرم دادن خامه، ابتدا باید آن را در محیطی سرد و خنک فرم بدهید. یادتان باشد اگر آشپزخانه گرم باشد یا کتری و غذا روی گاز و شعله گاز روشن باشد خامه فرم نمی‌گیرد و شل می‌شود.

هر مقدار خامه نیاز دارید به اندازه مصرف، خامه را چند ساعت قبل از فریزر بیرون بیاورید و بگذارید در یخچال یخش باز و نرم شود. خامه فقط باید نرم شود اما نباید گرم باشد. پس خامه را سرد باید فرم بدهید.

بهتر است اندازه کاسه مناسب با مقدار خامه و پره‌های همزن شما باشد. به این ترتیب چرخش پره‌های همزن به همه جای خامه یک اندازه است و خامه خوب فرم می‌گیرد. یک فوت کوزه‌گیری عالی در فرم گرفتن خامه در منزل این است که به مدت ۵ دقیقه پره‌های همزن را در فریزر بگذارید تا سرد شوند و کار فرم دادن خامه قنادی را بهتر پیش ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 6 =

دکمه بازگشت به بالا