;
آشپزی

طرز تهیه شیرینی مارمالادی به شیوه ای آسان در خانه!

طرز تهیه شیرینی مارمالادی: وقت آن است که از فصل به کمال استفاده را کرده و از آن در ساخت یک شیرینی خوشمزه استفاده کنید کسانی که به و طعم خاص آن را دوست داشته باشند، این شیرینی بهترین گزینه است تا از طعم آن در هنگام نوشیدن چای نیز لذت ببرند.

حتی کسانی هستند که هر از گاهی دلتنگ آن می شوند. اما امکان لذت بردن از آن در تمام طول سال نیز وجود دارد. شما می توانید به را به مربا تبدیل کرده و آن را در شیشه نگهداری کنید. هر زمان که برای طعم به دلتنگ شدید می توانید آن را در تهیه شیرینی مارمالادی استفاده کرده و از طعم بی نظیر به لذت ببرید.

به هر صورت اگر به دنبال خوشمزه ترین راه برای استفاده از مربا یا مارمالادی که بعد از مصرف کافی برای صبحانه باقی مانده است، هستید؛ دستورالعمل امروز را از دست ندهید. با مجله خبری چشمک و طرز تهیه شیرینی مارمالادی همراه باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک خیس با روشی ساده و کاربردی

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی مارمالادی

  • 65 گرم کره (در دمای اتاق)
  • 1 عدد تخم مرغ کوچک
  • 65 گرم پودر قند یا شکر(6 قاشق غذا خوری پر)
  • 60 گرم نشاسته (6 قاشق غذا خوری پر)
  • 2.5 گرم بکینگ پودر (1 قاشق چای خوری پر)
  • 2.5 گرم وانیل (1 قاشق چای خوری پر)
  • 1 فنجان (بیش از 1 قاشق غذاخوری) آرد (به اندازه لازم)
  • 100 گرم مربا یا مارمالاد به (1/2 فنجان)
  • 2 قاشق غذاخوری پودر قند (برای تزئین)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلوچه مغزدار آلویی به شیوه ای ساده+عکس مراحل تهیه

طرز تهیه شیرینی مارمالادی

طرز تهیه شیرینی مارمالادی چگونه است؟

برای خمیر، کره، تخم مرغ، پودر قند، نشاسته، بیکینگ پودر و وانیل را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید.

آرد را به اندازه لازم اضافه کنید و خمیر نرم و نچسبی به دست آورید.

خمیر را به شکل گلوله گرد در آورید و روی آن را بپوشانید و در یخچال استراحت دهید.

خمیر سفت شده را بعد از خارج کردن از یخچال به مدت 3-4 دقیقه ورز دهید.

خمیر را روی پیشخوان پهن کنید. با استفاده از لبه لیوان یا قالب دایره ای از خمیر شکل های گرد درست کنید.

مقداری مربای به را به قسمت وسط اضافه کرده و وسط دو سر خمیر را به هم وصل کرده و شکل دهید.

در فر 190 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. بعد از گذشتن از اولین دما، پودر قند بپاشید و سرو کنید. از شیرینی مارمالادی به خود لذت ببرید!

 

 

 

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

مطلب مرتبط

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ۴ بستنی خانگی خوشمزه بدون نیاز به دستگاه

شاید بپسندید: طرز تهیه لواشک زردآلو بدون نیاز به آفتاب با روش مخصوص

طرز تهیه بال مرغ کباب شده به شیوه ای آسان و سریع و طعمی لذیذ!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − هشت =

دکمه بازگشت به بالا