طرز تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ، شیرینی خوشمزه برای سفاره های افطار
طرز تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ: شکرپاره یکی از محبوب ترین دسرهای شربتی در ترکیه است. شکر پاره کلاسیک، شکر پاره بدون بلغور، آب لیمو و ده ها دستور پخت مختلف شکرپاره وجود دارد. امروز برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند و کسانی که در آن زمان در خانه تخم مرغ ندارند، یک پیشنهاد عالی داریم. ما در اینجا با یک دستور العمل خوشمزه شکر بدون تخم مرغ آشنا خواهیم شد که با کاربردی بودن و طعم عالی آن، کسانی را که آن را می خورند شگفت زده خواهد کرد!
به لطف ترکیب کره و روغن موجود در آن، قوام نرمی دارد که در دهان حل می شود. مقدار کمی شکر و سمولینا در خمیر وجود دارد. مواد اولیه کمی دارد و طعم آن فوق العاده است. بیایید امروز با طرز تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ خود را مشغول کرده و یک شیرینی خوشمزه برای افطار تهیه کنیم. با بخش آشپزی مجله خبری چشمک و طرز تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ همراه شوید.
شاید بپسندید: طرز تهیه کیک کرم دار شربتی به شیوه ای آسان برای عاشقان کیک های شیرین و خوشمزه!
مواد لازم برای طرز تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ
برای خمیر:
- 175 گرم کره در دمای اتاق
- یک فنجان روغن مایع
- 1 فنجان شکر
- 4 قاشق سوپ خوری آرد سمولینا
- یک قاشق چای خوری وانیل
- 1 قاشق چای خوری وانیل بکینگ پودر
- 2،5 – 3 لیوان آرد
شاید بپسندید: طرز تهیه خمیر پیتزا به روش فست فودهای ایتالیایی | با این خمیر پیتزا، پیتزاهای عالی خواهید داشت!
برای شربت:
- 2 لیوان شکر
- دو لیوان آب
- 5-6 قطره آب لیمو
شاید بپسندید: طرز تهیه نان پیده خوشرنگ و خوشمزه برای سفره های افطار به روش اصیل ترکیه ای!
برای تزئین موارد فوق:
- یک فنجان مغز فندق
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کتلت خانگی مامان پز برای همه کسانی که عاشق کتلت های خانگی هستند!
طرز تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک افطار دلپذیر!
نکته دستور پخت
در حالی که شربت شما گرم و دسر شما داغ است این دو را با هم ترکیب کنید. در غیر این صورت شربت را جذب نمی کند. در حالی که دسر شما در حال پختن است، مراقب باشید که آن را به صورت کنترل شده بپزید. کافی است دسرتان را خیلی کم بپزید. می توانید به جای کره از مارگارین نیز استفاده کنید.
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کیک راوانی خیس با طعمی شیرین و خاص برای سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه
طرز تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ
آب و شکر را داخل قابلمه بریزید. روی حرارت متوسط بپزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
وقتی جوش آمد، آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آن را از روی اجاق گاز بردارید. بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
تمام مواد خمیر به جز آرد را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
سپس آرد را کم کم اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید. خمیر نرمی تهیه کنید که به دست نچسبد.
از خمیری که آماده کردید تکه هایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید. به سینی فر چرب شده منتقل کنید.
فندق را در وسط خمیر قرار دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
بعد از اتمام کار آن را از فر خارج کنید. در حالی که کوکی ها هنوز داغ هستند، شربت گرم را روی آنها بریزید. بگذارید استراحت کند تا شربت جذب شود. وقتی شربت خوب جذب شد می توانید سرو کنید.
شاید بپسندید: طرز تهیه بامیه خانگی به شیوه ای آسان برای سفره های افطار!
امیدوارم از مطلب طرز تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان در زمان بسیار کم!
لینک های مرتبط
طرز تهیه شیرینی شربتی، یک گزینه عالی برای سفره های افطار!
تهیه کتلت مامان پز با طعمی خاص برای سفره های افطار!
طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه پیتزا گیاهی به شیوه آسان و کاربردی برای عاشقان غذاهای ترکیه ای!
طرز تهیه بسما کادایف به شیوه ای آسان، زینت بخش سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه
تهیه سینه مرغ کبابی به شیوه ای جدید با طعمی متفاوت و دلپذیر!