;
آشپزی

طرز تهیه سوپ عدس قرمز مخصوص برای سفره های افطار

امروز در حال تهیه یک سوپ خوشمزه هستیم که مورد پسند همه خواهد بود. به خصوص در سفره های چیده شده ماه رمضان، رنگ و طعم خواهد بخشید. اگر تاکنون تهیه این سوپ را انجام نداده اید، بدون اتلاف وقت آن را امتحان کنید. امروز بخش آشپزی چشمک باشماست با طرز تهیه سوپ عدس قرمز مخصوص. تا پایان آموزش با همکار ما میثم سیدی در چشمک همراه باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سمبوسه عدس، یک غذای خوشمزه و رژیمی برای کاهش وزن

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ عدس قرمز مخصوص

مواد اصلی سوپ

  • یک کاسه عدس قرمز (150 گرم)(عدس قرمز بعد از پوست کندن عدس قهوه ای به دست می آید پس در واقع عدس قرمز همان عدس قهوه ای است.)
  • 1.5 لیتر آب
  • یک عدد پیاز متوسط
  • 3 قاشق سوپخوری روغن مایع
  • 2 قاشق سوپخوری آرد
  • یک لیوان آب قلم، آبگوشت استخوان(یا آبگوشت یا آب مرغ)
  • 1 قاشق دسرخوری نمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ قارچ همراه شیر، سوپی مقوی و رژیمی برای کاهش وزن!

برای قوام سوپ

  • یک فنجان شیر
  • 1 زرده تخم مرغ
  • ½ قطعه لیمو

برای سس

  • یک قاشق دسر خوری فلفل قرمز آسیاب شده
  • 1 قاشق دسرخوری فلفل تند
  • یک قاشق دسرخوری نعناع خشک
  • 1 قاشق سوپخوری کره
  • 2 قاشق سوپخوری روغن مایع

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سبزیجات یک سوپ خوشمزه و رژیمی برای کاهش وزن

نکته دستور پخت

می توانید به جای آب استخوان از آب گوشت یا آب مرغ استفاده کنید. در صورت عدم وجود، فقط می توان از آب استفاده کرد.

پیشنهاد آشپزی برای طرز تهیه

گرم ماندن چاشنی بسیار مهم است تا سوپ بریده نشود.

طرز تهیه سوپ عدس قرمز مخصوص

پیازها را خرد کرده، روغن و پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.

وقتی پیاز سرخ شد آرد را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم.

وقتی بوی آرد گرفته شد و حسابی تفت خورد، عدس را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.

نمک، آب و آب استخوان را به مواد تفت داده شده اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید تا عدس ها خوب پخش شوند.

در یک کاسه جداگانه، زرده تخم مرغ، شیر و آب لیمو را برای چاشنی خوب با همزن بزنید. (این فرآیند زمانی انجام می شود که سوپ پخته شود. در غیر این صورت ممکن است آب لیمو شیر را در مدت زمان طولانی بریده کند.)

از سوپ پخته تا چاشنی، یک ملاقه را سه بار اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

چاشنی گرم مخلوط شده و به سوپ اضافه می شود.

برای سس، کره و روغن را به یک تابه کوچک اضافه کرده و حرارت می دهیم. وقتی روغن داغ شد، ادویه ها اضافه می شود، کمی تفت داده می شود و سس را از روی اجاق بر می داریم.

سس را به سوپ اضافه می کنیم و چند ساعت دیگر می جوشانیم و سرو می کنیم. نوش جان.

لینک های مفید و مرتبط:

1.طرز تهیه کباب تابه ای: یک غذای خوشمزه و خوشرنگ با رسپی ترکیه ای

2.طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

3.طرز تهیه آدانا کباب یک کباب خوشمزه ترکیه ای به صورت آسان

4.طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی، یک غذای خوشمزه برای روزهای عید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =

دکمه بازگشت به بالا