آشپزی

طرز تهیه دسر مافین با سس میوه که هر کسی آن را می پسندد!

این دسر یا شیرینی بسیار عالی است. طعمی شیرین و رویایی را می توانید احساس کنید. باید آن را حتماً امتحان کنید. می توانید با هر میوه ای این دسر را تهیه کنید. همه چیز به سلیقه و انتخاب خود شما مربوط است. زغال اخته و گیلاس طعم خاص و رنگی جذاب به دسر شما می بخشد. امروز هم با یک آموزش جدید همراه بخش آشپزی چشمک باشید. طرز تهیه دسر مافین با سس میوه.

مواد لازم برای طرز تهیه دسر مافین با سس میوه

برای خمیر:

  • 30 گرم شکر
  • 5 گرم پکینگ پودر یا مایع خمیر
  • 2 عدد تخم مرغ (1 سفیده تخم مرغ را برای مسواک زدن نگه دارید)
  • 120 میلی لیتر شیر گرم
  • 75 گرم کره بدون نمک (در دمای اتاق نگهداری می شود)
  • یک قاشق چایخوری (سرخالی)نمک
  • 300 گرم آرد

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد تن ماهی، یک سالاد خوشرنگ و مقوی برای کاهش وزن

برای سس:

  • 180 گرم گیلاس (می توانید از بلوبری، گیلاس، توت فرنگی و آلو نیز استفاده کنید)
  • 70 گرم شکر

برای فیلینگ پنیر:

  • 120 گرم پنیر خامه ای
  • 30 گرم شکر
  • یک قاشق سوپخوری پوست لیمو
  • ا قاشق دسرخوری آب لیمو
  • یک قاشق سوپخوری آرد

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر یا شیرینی سیب زمینی یک میان وعده عالی برای روزهای عید!  

برای خمیر خرده نان:

  • 3 قاشق سوپخوری شکر
  • 2 قاشق سوپخوری کره بدون نمک (ذوب شده)
  • 1/2 قاشق دسر دارچین
  • 30 گرم آرد

طرز تهیه دسر مافین با سس میوه چگونه است؟

برای خمیر:

برای خمیر همه مواد به جز آرد را داخل یک کاسه مخلوط کنید و آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید. خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.

روی خمیر را با بپوشانید و بگذارید حداقل 45 دقیقه ور بیاید. در حالی که خمیر در حال تخمیر است، سس میوه، فیلینگ پنیر و خمیر خرد شده را آماده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

طرز تهیه دسر مافین با سس میوه، مواد برای سس:

میوه و شکر را به قابلمه اضافه کنید، روی حرارت متوسط ​​هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی سس پخت و غلیظ شد، آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.

برای فیلینگ پنیر:

پنیر خامه ای، شکر، پوست لیمو، آبلیمو و آرد را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه دسر مافین با سس میوه، برای خمیر خرده نان:

2 قاشق غذاخوری کره را روی اجاق آب کنید و کره ذوب شده، شکر و دارچین را در ظرفی با چنگال مخلوط کنید.

ترکیب کردن:

خمیر تخمیر شده را از کاسه خارج کرده و به صورت مرنگی تقسیم کرده و هر مرنگ را گرد کرده و روی سینی کاغذ روغنی قرار دهید. (9 عدد مرنگ درست می کند) در سینی به مدت 20 دقیقه تخمیر کنید.

وسط مرنگ های تخمیر شده را کمی باز کنید. ابتدا فیلینگ پنیر و سپس سس میوه را اضافه کنید. سفیده تخم مرغی که رزرو کرده اید را روی لبه ها بمالید و روی خمیر خرده نان بپاشید.

در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد حدود 20 دقیقه بپزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا