دستورالعمل تهیه لوکوم ترکیه ای به سبک اصیل استانبولی!
دستورالعمل تهیه لوکوم ترکیه ای: در دنیای شیرینی ها، اسم های عجیب و غریب کم نیستند. شاید بتوان گفت یکی از عجیب ترین نام ها، لوکوم است. از غذا در پس این نام عجیب و کمتر شنیده شده، طعمی جذاب و بی نظیر وجود دارد. باید بدانید نام دیگر لوکوم، راحت الحلقوم است و زادگاه این شیرینی کشور ترکیه است اما در کشور ایران نیز طرفداران زیادی دارد. اگر تاکنون این شیرینی جذاب را میل نکرده اید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا تهیه لوکوم برایتان سهل و آسان شود.
ما دستورالعملی داریم که به خوبی با قهوه و یا چای ست می شود و بعد از تهیه آن مطمئن هستیم که همواره آن را در خانه تهیه خواهید کرد. به خصوص در زمان هایی که مهمان دارید و نیاز دارید تا برای پذیرایی تنقلات و شیرینی های رنگارنگ در اختیار داشته باشید. پس با بخش آشپزی مجله خبری چشمک و طرز تهیه لوکوم ترکیه ای همراه باشید.
شما می توانید از انواع آبمیوه ها به اختیار خودتان برای تهیه این لوکوم استفاده کنید. ما از آب پرتقال استفاده کردیم. در صورت تمایل همانطور که اشاره شد می توانید از رنگ های مختلف میوه ها برای تهیه لوکوم های رنگارنگ استفاده کنید. بیشتر از این مقدمه چینی نمی کنیم و دستورالعمل تهیه لوکوم ترکیه ای را با شما به اشتراک می گذاریم. امیدوارم آن را در خانه تهیه کنید.
مطلب مرتبط: دستورالعمل تهیه شیرینی آلفاجور به شیوه ای آسان و کاربردی!
مواد لازم برای دستورالعمل تهیه لوکوم ترکیه ای
برای پخت شیرینی جذاب لوکوم، باید در ابتدا میزان قندخون را اندازه بگیرید. با این کار میتوانید میزان مصرف خود در طول هفته را مشخص کنید و یا حتی با پزشک خود مشورت کنید. البته این نکته در صورتی لام الاجرا است که دارای بیماری های قندی و یا محدودیت های مصرف هستید. در مرحله بعدی باید به سراغ تهیه مواد اولیه بروید. پس از تهیه مواد اولیه می توانید به سراغ قدم بعدی یعنی پخت لوکوم بروید و قسمت طرز تهیه لوکوم را مطالعه کنید. مواد اولیه لازم برای پخت لوکوم شامل موارد زیر می باشد:
برای لوکوم
- سه لیوان آب
- 3 لیوان شکر
- ½ فنجان چای آب پرتقال
- یک لیوان نشاسته
- 3 قاشق سوپخوری خلال یا پودر پسته
برای تزئین روی لوکوم
- یکی لیوان پودر قند
- یکی لیوان پودر نارگیل
دستورالعمل تهیه لوکوم ترکیه ای چگونه است؟
آب، آب پرتقال، شکر و نشاسته را داخل قابلمه ریخته، بر روی حرارات قرار داده و به طور مداوم هم بزنید. وقتی به قوام رسیده و براق شد، آن را از روی اجاق گاز بردارید.
در یک کاسه مستطیلی کوچک، کاغذ روغنی قرار دهید و ملات را روی آن بریزید. خلال پسته را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. پس از ترکیب شدن، در دمای اتاق آن را سرد کنید.
وقتی قوام سفت شد روی آن پودر قند بپاشید و به صورت مربع برش دهید.
همه طرف ها را با پودر قند و نارگیل بپوشانید تا به هم نچسبند. لوکوم ترکیه ای شما آماده است. نوش جان!
درمیان انواع لوکوم ترکیه لوکومهای مغزدار هم خوشمزه و پرطرفدارند. شما میتوانید بنا به سلیقه و ذائقهتان از مواد مختلف مانند گردو، پسته یا فندق برای مغز لوکوم استفاده کنید.
مضرات مصرف زیاد لوکوم
مصرف زیاد هر ماده ای حتی بسیار مفید می تواند دارای معایب زیادی باشد. لوک و راحت الحلقوم نیز همین طور می باشد درست شبیه به حلوا اوماج که مصرف زیاد آن شما را به دردسر های نظیر آنچه در ادامه آورده ایم بیندازد:
- باعث افزایش فشار خون شود.
- ممکن است باعث افزایش وزن و چاقی شود که میتواند منجر به مشکلات سلامتی مختلفی شود.
- باعث ایجاد مشکلات گوارشی مانند سوزش معده، اسهال یا یبوست شود.
- مصرف زیاد لوکوم ممکن است باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دو شود.
میزان کالری لوکوم
یک عدد لوکوم معادل ۶۵/۱۶ کیلو کالری دارد . به همین دلیل چنان چه باید در مصرف مواد قندی و شیرینی احتیاط کنید حتما میزان مصرف لوکوم را در هفته کنترل کنید و با پزشک خود مشورت کنید.
شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
برایتان جالب خواهد بود
دستورالعمل کیک راوانی ترکیه به شیوه ای آسان و کاربردی!
طرز تهیه صبحانه پنکیک عدس، مقوی اما با کالری کم برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند!