اگه شکم بزرگی داری، این بیماری تهدیدت میکنه!!
چاقی شکمی: چربی شکم که بعنوان چربی احشایی هم شناخته می شود؛ معمولاً یک چربی فعال خطرناک است که دور اعضای حیاتی بدن مانند کبد یا معده تجمع پیدا کرده است و اگر آن را جدی نگیرید، باعث ایجاد مشکلات مختلف خواهد شد.
چربی فقط منبعی برای ذخیره انرژی نیست؛ بلکه یک غدد درون ریز بسیار فعال است که هورمون ها، پروتئین های التهابی و اسید های چرب را تولید کرده و آنها را به جریان خون ترشح می کند. در این مطلب سلامت قصد داریم علائمی را به شما معرفی کنیم که نشان می دهند چربی شکم تان مشکل ساز شده است.
بیشتر بخوانید: این 5 دمنوش گیاهی برای لاغری شکم و پهلوها معجزه می کنند + طرز تهیه و نحوه مصرف
دیابت
چاقی شکمی، دیابت نوع 2 یکی از رایج ترین مشکلاتی است که به خاطر چربی اضافه شکم اتفاق می افتد. افرادی که شکم بزرگ و چربی زیادی در این ناحیه دارند، بیشتر در معرض دیابت قرار می گیرند؛ چرا که ترشح از چربی شکم در طول شب به میزان قابل توجهی افزایش می یابد که ممکن است یک مکانیسم اولیه منجر به مقاومت به انسولین که یک عامل خطر قوی برای دیابت نوع 2 است؛ شود.
شاید بپسندید: درمان گرمازدگی با این 10 نوشیدنی دلچسب!!!
بیماری قلبی
بیماری قلبی یکی از ترسناکترین پیامدهای چربی اضافی احشایی است. اکثر اوقات بیماری قلبی به خاطر تجمع چربی در ناحیه شکم اتفاق می افتد؛ در واقع بین تجمع چربی در شکم و همچنین بیماری قلبی عروقی ارتباط مستقیمی وجود دارد.
شاید بپسندید: انجیر میوه ای خوشمزه با فواید بی شمار که قطعاً از آن بی خبر بودید!
بیماری کبد
چاقی شکمی، بیماری کبد نیز مرتبط با چربی شکم است. افرادی که اضافه وزن دارند و چاق هستند؛ باید بیشتر مراقب باشند. یک مطالعه گسترده نشان داده است که از دست دادن 10 درصد از وزن بدن می تواند چربی کبد را هم تا حد زیادی کاهش دهد.
شاید بپسندید: درمان بیماری کبد چرب با طب سنتی + روش سریع و آسان
فشار خون بالا
تحقیقات نشان می دهند که چربی موجود در شکم می تواند در رگ های خونی این ناحیه هم تجمع پیدا کند و باعث فشار خون بالا شود.
افسردگی
مطالعات زیادی ثابت کرده اند که چربی شکم و افسردگی با یکدیگر مرتبط هستند. از طرفی افزایش خطر دیابت و مشکلات قلبی عروقی به خاطر چربی شکم؛ خود می تواند افسردگی را تشدید کند.
بیشتر بخوانید: آیا چاقی و افسردگی با هم ارتباط دارند؟
برایتان جالب خواهد بود
احتمالا بپسندید: رفع سریع معده درد با ۷ روش ساده
شاید بپسندید: به ۷ دلیل، نمیتونی شب راحت بخوابی