;
سلامت

اگر هر شب قبل از خواب یک قاچ میوه به بخورید، چه اتفاقی می افتد!

فواید به: همانطور که می‌دانید میوه‌ها از دیرباز بخشی از تغذیه انسان بوده‌اند و به عنوان یکی از غذاهای طبیعی و سالم شناخته می‌شوند. میوه‌ها نه تنها طعم و ظاهری زیبا دارند، بلکه به عنوان یک منبع غنی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها بهبود سلامتی انسان را به دنبال دارند. به طور مثال مصرف “میوه به” باعث کاهش بروز بیماری‌های قلبی، گوارشی، سرطان و … می‌شود. در نتیجه در این مقاله به بررسی و تحلیل خواص و فواید به پرداخته‌ایم و هدف ما ارائه اطلاعاتی جامع و علمی درباره اهمیت تغذیه‌ای این میوه است.

شاید بپسندید:غلظت خون: ۱۵ دمنوش گیاهی خوش عطر و طعم برای رقیق کردن خون

فواید به

به، میوه ای باستانی و بومی مناطق مختلف آسیا و مدیترانه است و نمادی از فصل پاییز محسوب می شود. این درخت در خاک های خشک و در آب و هوای گرم و خشک به خوبی رشد می کند، اما با آب و هوای سردتر نیز سازگار است. این میوه خوشمزه در ابتدا سبز و پوشیده از کرک هستند و در پاییز می رسند و موهای خود را از دست می دهند و رنگ طلایی زیبایی به خود می گیرند.

میوه های رسیده به دلیل داشتن پکتین فراوان بسیار معطر، رنگ پریده، سفت، ترش و سرشار از تانن هستند. به علاوه، خوردن به برای سلامتی و به خصوص مردان یک معجزه محسوب می شود. از این رو، در بخش سلامت چشمک به بررسی ۸ دلیل مهم برای خوردن بیشتر به و فواید به پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: کاهش سریع وزن برای خانم‌ها: ۱۲ روش ساده مخصوص آب کردن چربی شکم و پهلو خانم ها !

۱.غنی از مواد مغذی

به، مانند بسیاری از میوه های دیگر، سرشار از آب و فیبر است، اما از نظر چربی و پروتئین ضعیف است. کم کالری است، ۱۰۰ گرم به فقط ۳۸ کالری دارد. در میان فیبرهای موجود در به، پکتین زیادی وجود دارد، بنابراین به کنترل قند خون و مقادیر کلسترول کمک می کند.

خواص به, به، همچنین حاوی برخی مواد معدنی از جمله پتاسیم و فسفر و برخی ویتامین ها به ویژه ویتامین C و برخی ویتامین های گروه B است.

شاید بپسندید: فواید مصرف منظم ترکیب ماست و تخم گشنیز در شب | از آنچه برای بدنتان اتفاق می‌افتد شگفت‌زده می شوید!

فواید به

شاید بپسندید: درمان بی خوابی با نسخه طلایی ابن سینا!

۲.اثر آنتی اکسیدانی قوی

خواص به، به یک منبع غنی از آنتی اکسیدان است که می تواند استرس متابولیک و التهاب را کاهش دهد و در عین حال از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت کند.

مطالعات نشان می دهد که برخی از آنتی اکسیدان های موجود در به، از جمله فلاونول ها مانند کورستین و کامفرول، التهاب را کاهش داده و از بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی جلوگیری می کند.

شاید بپسندید: بختک بیشتر سراغ این افراد می رود + خطرات و راه های رهایی از شر آن!

۳.برای سلامت قلب مفید است

به منبع خوبی از فیبر است و از سلامت قلب و عروق حمایت می کند. زیرا جذب کلسترول را کاهش می دهد. علاوه بر این، وجود آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از تجمع کلسترول LDL در رگ ها کمک می کند و به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

خواص به، پتاسیم که به مقدار مناسب در به یافت می شود، به این میوه خاصیت ادرارآوری می دهد، بنابراین برای تنظیم فشار خون مفید است.

شاید بپسندید: درمان زودانزالی در طب سنتی: ۹ دمنوش خوش عطر و طعم برای درمان زودانزالی + روش استفاده

۴.مشکلات گوارشی را برطرف می کند

به دلیل خواص ضد التهابی که دارد برای معده و روده مفید است، از دیرباز برای درمان اختلالات گوارشی مختلف استفاده می‌شود.

تحقیقات اخیر نشان می دهد که عصاره به، می تواند از بافت روده در برابر آسیب های مربوط به بیماری های التهابی روده مانند کولیت اولسراتیو محافظت کند. به طور خاص، عصاره به، به طور قابل توجهی آسیب روده بزرگ را کاهش می دهد.

شاید بپسندید: قاتل دیابت: این ۶ میوه خوشمزه دیابت را درمان می کند!

۵.مفید در برابر رفلاکس

خواص به، تحقیقات جدید نشان می دهد که آب به برای کاهش علائم مربوط به رفلاکس مفید است. مطالعه روی برخی از کودکان مبتلا به ریفلاکس نشان داد که مکمل روزانه آب به، به اندازه داروهای مورد استفاده برای کاهش این بیماری موثر است.

مطالعه دیگری روی ۱۳۷ زن باردار نشان داد که دوز ۱۰ میلی گرمی شربت به که بعد از غذا مصرف می شود ممکن است به اندازه داروها در تسکین رفلاکس اسید موثر باشد.

شاید بپسندید: ترکیب عسل و پودر تخم شاهی | ترکیبی که ابن سینا آن را واکسن سلامتی می دانست!

۶.موثر در برابر حالت تهوع دوران بارداری

حالت تهوع یکی از شایع ترین علائم در اوایل بارداری است. برخی از مطالعات نشان داده اند که به می تواند به تسکین این حالت تهوع کمک کند. مطالعه ای روی ۷۶ زن باردار نشان داد که ۱ قاشق غذاخوری (۱۵میلی لیتر) شربت به نسبت به ۲۰ میلی گرم ویتامین B6 در کاهش حالت تهوع ناشی از بارداری موثرتر است.

بیشتر بخوانید: قاتل چربی خون: ۱۰ روش خانگی که چربی خون را در کم ترین زمان نابود می کند!

۷.موثر در برابر آلرژی

خواص به، به، با سرکوب فعالیت برخی از سلول های ایمنی مسئول واکنش های آلرژیک، آلرژی های مختلف را کاهش می دهد. برخی از مطالعات نشان می دهد که عصاره به می تواند از درماتیت آلرژیک پیشگیری کند. با این که تحقیقات بیشتری نیاز است اما برخی از متخصصان پیشنهاد می کنند که محصولات به ممکن است جایگزین ایمن برای داروهای سنتی آلرژی باشند.

شاید بپسندید: احساس غم و ناراحتی: ۷ راهکار ساده برای از بین بردن غم و اندوه!

فواید به

احتمالا بپسندید: با نوشیدن 1 لیوان آب چغندر در روز این تغییرات معجزه گونه را در خود احساس خواهید کرد!؟

بیشتر بخوانید: تقویت حافظه و افزایش تمرکز با ۶ روش ساده و اثر بی نظیر!

۸.از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند

به، به دلیل داشتن ویتامین C و فیبر، از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و همچنین دارای خواص ضد باکتریایی است که از رشد برخی باکتری های مضر جلوگیری می کند.

خواص به، یک عدد به ۱۵ درصد از ارزش روزانه ویتامین C را تامین می کند، ویتامینی ضروری برای سیستم ایمنی سالم و کارآمد. همچنین ۸ درصد از نیاز روزانه به فیبر را فراهم می کند که وقتی به مقدار کافی مصرف شود، از باکتری های سالم ساکن در فلور روده حمایت می کند. فلور روده سالم برای کاهش التهاب داخلی و افزایش مقاومت در برابر عفونت های ناشی از باکتری های مضر در دستگاه گوارش ضروری است.

شاید بپسندید: این نوشیدنی خوشمزه گیاهی، کبد و روده را به طور کامل پاکسازی می کند+طرز تهیه و مصرف

خوردن 1 تکه به در شب

به یکی از میوه هایی است که کمترین میزان قند را دارد و قند خون را افزایش نمی دهد و کالری غیر ضروری ندارد. به همین دلیل با خیالی آسوده می توان آن را مصرف کرد. در اینجا تاثیر مصرف به در بدن قبل از خواب را مشاهده می کنید…

خوردن به در شب به دلیل داشتن فیبر زیاد، اشتها را سرکوب می کند و احساس سیری ایجاد می کند. بنابراین می توان به کنترل وزن دست یافت. همچنین خوردن یک تکه به قبل از خواب به حفظ تعادل قند خون بدن در طول شب کمک می کند. از سوی دیگر خوردن به قبل از خوابیدن از سلامت معده محافظت می کند و از تشکیل اسید جلوگیری می کند. همچنین به سینه را نرم می کند و از سرفه جلوگیری می کند.

 

 

 

 

برایتان جالب خواهد بود

 

شاید بپسندید: این دمنوش گیاهی خون شما را پاکسازی و تصفیه می کند+نحوه تهیه و مصرف

اختمالا بپسندید: تخم مرغ خام، عسلی یا سفت +برای استفاده کامل از ارزش غذایی تخم مرغ چطور باید آن را پخت!؟

بیشتر بپسندید: با این دمنوش معجزه گر انسداد عروق را درمان کنید+نحوه تهیه و مصرف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =

دکمه بازگشت به بالا