;
سلامت

با این خوردنی ها سکته را از خود دور کنید

جلوگیری از سکته با این مواد خوراکی: پایین آوردن فشار خون بهترین راه برای محافظت از بدن در برابر سکته است. همچنین پیروی کردن از این موارد در رژیم غذایی و استفاده از این غذا ها می تواند تا 27 درصد خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد که در این مطلب سلامت این مواد غذایی را به شما معرفی خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: خواص بی نظیر اسفناج که آن را استثنایی کرده است+دستورالعمل چند غذای خوشمزه با اسفناج

ماهی سالمون

خوردن غذاهای غیر سرخ کردنی به اندازه دو بار در هفته خطر ابتلا به سکته را کاهش می دهد که یکی از بهترین آن ها ماهی سالمون است که اسید چرب امگا 3 دارد و باعث کاهش التهاب رگ ها می شود، جریان خون را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به لخته خون را هم کاهش خواهد داد.

اوتمیل (جودوسر)

برای جلوگیری از سکته باید کلسترول بد را کاهش دهید. می توانید مقداری جودوسر را بپزید و آن را استفاده کنید که باعث کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته می شود، زیرا سطح کلسترول را پایین می آورد.

لوبیای سیاه

لوبیای سیاه به دلیل فیبر بالایی که دارد، یکی از سالم ترین مواد غذایی است. شما می توانید لوبیای سیاه را در رژیم غذایی خود جای دهید و از خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و سکته بکاهید. لوبیای سیاه همچنین منبع خوبی از پروتئین سالم است.

 جلوگیری از سکته

سیب زمینی شیرین

جلوگیری از سکته با این مواد خوراکی، سیب زمینی شیرین یکی از بهترین مواد غذایی است که می توانید برای شام استفاده کنید. مصرف 150 گرم سیب زمینی شیرین 100 درصد نیاز به ویتامین آ و ویتامین سی را تامین می کند و باعث افزایش قدرت چشم و سیستم ایمنی، سلامت پوست و سیستم عصبی می شود. همچنین حاوی آنتی اکسیدان است که رگ های خونی را نیز پاکسازی می کند و در نتیجه می تواند عامل جلوگیری کننده برای سکته باشد.

بلوبری

آنتی اکسیدان ها به رگ های خونی کمک می کنند که جریان خون را قوی تر کنند و التهابات را کاهش دهند. بنابراین هیچ جای تعجب نیست که ماده خوراکی مثل بلوبری که حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است، بتواند خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته را کاهش دهد. توت فرنگی و تمشک سیاه هم همین خاصیت را دارد.

اسفناج

اسفناج سرشار از منیزیم، همچنین ویتامین ب و فولیک اسید است. رژیم غذایی حاوی فولیک اسید خطر ابتلا به سکته بر اثر فشار خون بالا را کاهش می دهد. کافی است نصف فنجان اسفناج پخته شده را هنگام صبح استفاده کنید.

بادام

مصرف 30 گرم بادام در هفته پروتئین، فیبر و چربی غیر اشباع را به بدن شما می رساند، سوخت و ساز را بهبود می بخشد، سطح کلسترول بد را پایین می آورد و منبع خوبی از ویتامین e است که رگ های خونی را تمیز کرده و از سکته جلوگیری می کند.

 جلوگیری از سکته

اسفرزه یا همان پوسته پسیلیوم

اسفرزه یک نوع فیبر است که از گیاه به دست می آید و پوسته آن را به صورت پودر یا کپسول می فروشند که یک مکمل رژیمی بسیار عالی محسوب می شود و سطح کلسترول بد را پایین می آورد، اسید موجود در معده را متعادل می کند، التهابات را می کاهد و خطر سکته را کاهش می دهد.

سیر

جلوگیری از سکته با این مواد خوراکی، سیر حاوی مولکول هایی است که عامل جلوگیری کننده از لخته شدن خون هستند و خطر ابتلا به سکته را کاهش می دهند. سیر خام یک ماده تاثیرگذار و سرشار از خاصیت است و از سکته جلوگیری می کند.

شکلات تلخ

شیر شکلات سرشار از چربی و شکر است اما میزان زیاد کاکائو در شکلات تلخ می تواند یک عامل بسیار مؤثر برای جلوگیری از سکته باشد که راز موفقیت این ماده فلاونوئید است. شما با مصرف شکلات تلخ در طول هفته می توانید خطر ابتلا به سکته را تا حد زیادی کاهش دهید. البته باید مراقب باشید که زیاده روی نکنید، در غیر این صورت اثر مثبت آن از بین می رود.

بیشتر بخوانید: مواد غذایی مفید برای قلب | مصرف این مواد غذایی، سلامت قلب شما را تضمین می کند!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا