;
تفریح و سرگرمیحکایت

خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو | داستان مردی که برای نجات جانش خود را به دیوانگی زد!

داستان خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو: هر ضرب المثلی که در هر فرهنگی استفاده می شود، ریشه ای قدیمی و جالب دارد که کمتر کسی با آن آشناست. در این مطلب قصد داریم داستان جالب یکی دیگر از ضرب المثل های ادبیات فارسی با عنوان حکایت خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو را برایتان بازگو کنیم.

داستان ها و حکایات ادبیات فارسی، زیباترین و عالی ترین نکات اخلاقی را به مخاطب ارائه می دهند. این داستان ها سرشار از پند و اندرز و توصیه های اخلاقی است. در ادامه با وب سایت چشمک و حکایت ضرب المثل خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو همراه باشید.

شاید بپسندید: حیوانی که خودش را بین پانداها مخفی کرده است را پیدا کنید!

داستان خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

روزی بلایی آسمانی موجب شد تا تمام مردم شهر به جز یک نفر که قبلا از شهر خارج شده بود به دیوانگی دچار شوند. آن فرد چند روز بعد به شهر بر گشت و با منظره عجیبی روبرو شد، او دید که همه ی مردم شهر لخت و عریان، خندان و رقص کنان به دنبال یک دیگر می دوند، برخی هم از در و دیوار بالا می رفتند، عده ای دیگر نیز هم دیگر را به باد فحش و کتک می گرفتند و به هر حال هر کسی به نحوی رفتار غیر معمولی از خود نشان می داد.

شاید بپسندید: حکایت حلال و حرام از سری داستان های هزار و یک شب | جادوی پول حلال

داستان خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

آن شخص بیچاره شگفت زده و حیران گوشه ای ایستاده و در حال تماشای مردم بود که یک باره یکی از دیوانگان چون دید او لباس به تن دارد، نزدیکش شد. دیوانه نگاهی به آن شخص کرد و بعد فریاد کشید: هی دیوانه را ببینید … جمعیت نیز او را هل می دادند و این طرف و آن طرف می کشیدند و فریاد می زدند: هی دیوانه را… هی دیوانه را…

با این اوضاع پیش آمده شخص عاقل دید که چاره ی دیگری ندارد پس تصمیم گرفت همرنگ جماعت شود تا شاید از دست آزار و اذیت دیوانگان رهایی پیدا کند. او همان طور که در میان جمعیت بود فریاد کشید و کم کم لباس هایش را در آورده و مانند دیوانگان لخت و عریان شد، سپس هم صدا با آن ها فریاد زد: هی دیوانه را… هی دیوانه را…

کار شخص عاقل نتیجه داد و دیوانگان که دیدند آن شخص مثل خود شان است او را رها کردند. مرد عاقل همین که خود را تنها دید از شهر دیوانگان پا به فرار گذاشت.

شاید بپسندید: آزمون دقت ذهن: 3 تفاوت دو تصویر سگ بامزه را پیدا کنید!

کاربرد ضرب المثل خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

ضرب المثل ” خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو” یعنی اگر شخصی متفاوت از عموم مردم رفتار کند عاقبت رسوا می شود و این رسوایی منجر به تنهایی و طرد شدن فرد از جامعه می شود. متاسفانه اگر فردی دارای افکار و رفتار متفاوتی نسبت به دیگران باشید بسیار مورد توجه و بیش تر مواقع سرزنش دیگران قرار می گیرد این مسئله شخص را در موقعیتی قرار می دهد که حتی ممکن است از طرف دیگران برای او دردسر ایجاد شود.

همین دردسر ها و آزار و اذیت از طرف دیگران منجر به کناره گیری فرد از جمع ها و در نهایت منزوی شدن او می شود. در واقع متفاوت بودن و مثل دیگران رفتار نکردن در یک جامعه، بر خلاف جریان آب شنا کردن است و ما در طول تاریخ انسان های ماندگار بسیاری را داریم که در طول حیات خود به این شکل زندگی کرده اند و تنها چیزی که نصیب شان شده مشکل و دردسر بوده است اما همین افراد باعث تغییرات بسیار شگفتی در علم، هنر و یا نحوه زندگی انسان ها شده اند.

البته باید توجه داشت متفاوت بودنی که گرایش آن به خوبی ها و رفتار و اخلاق پسندیده باشد موجب پیشرفت خود فرد می شود، اما بالعکس تفاوتی که فرد را از اخلاق و فضایل نیک دور کند تنها شکست و نابودی را در پی خواهد داشت.

شاید بپسندید: یک کور، لال و کر جایی میرن، کر به قتل میرسه لال چطور به رفیق کورش بفهمونه که کر مرده!؟

داستان خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

شما می توانید داستان ها، پازل ها و تست های شخصیت شناسی بیشتر را در بخش تفریح و سرگرمی چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمندند خود را بهتر بشناسند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

 

تمرکز و عدم تمرکز چیست؟

تمرکز، توانایی ایجاد دقت بر روی یک کار بدون تأثیر محرک های داخلی و خارجی است. به طور خلاصه، تمرکز به معنای کنترل ذهن است. تمرکز به عنوان یکی از پیش نیازهای موفقیت پذیرفته شده است. اما عدم تمرکز به معنای کنترل ذهن توسط محرک های درونی و بیرونی است. به این ترتیب عدم تمرکز و کمبود آن، امکان یادگیری و کار با کیفیت را با خلل ایجاد می کند.

شاید بپسندید: آزمون شناسایی ربات: اگه با دلیل بگی که ربات تصویر کی هست، واقعاً نابغه ای!

آلزایمر و فعالیت مغز و  بازی های فکری

محققان دریافته اند که بخشی از اختلالات مغزی و رشد بیماری هایی همچون فراموش و آلزایمر با کاهش فعالیت های مغزی در ارتباط است. لذا برای جلوگیری و یا احمالا رشد این بیماری ها، باید تحرک مغز را افزایش داد. سوالات ریاضی شبیه سوال هوش ریاضی جاضر می تواند سبب افزایش عملکرد مغز شود. حل صحیح این سوال، نیازمند تمرکز و دقت است. در واقع تنها راه حل پاسخ به این سوالات نیز همین نکته است. بر همین اساس سوالاتی از این دست در کنار ایجاد سرگرمی برای سلامت مغز بسیار مفید هستند.

شاید بپسندید:در نگاه اول چه چیزی در تصویر دیدی تا بگم ویژگی های اصلی شخصیتی ات چیه!؟

اهمیت سوالات هوش

این سوالات به شما کمک می کنند که عملکرد مغز شما افزایش پیدا کند. در دنیای کنونی که فعالیت بدنی و مغزی کاهش پیدا کرده است این سوالات هوش می تواند دقت، تمرکز و جزئی نگری شما را افزایش دهد. این مسئله از بیماری های مختلف مغزی نیر الزایمر و … می تواند جلوگیری کند.

شاید بپسندید: چیستان: نامی پسرانه است که اگر حرف اولش را برداریم نام یک سلسله ایرانی میشود!؟

 

برایتان جالب خواهد بود

شاید بپسندید: دروغگوترین افراد، متولد چه ماهی هستند!؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 1 =

دکمه بازگشت به بالا