;
تازه هاترفندهای زندگی

آموزش صفرتاصد فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ کرده

فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ کرده: با فرا رسیدن روزهای آخر تابستان ، بسیاری از خانم ها مقدار زیادی بادمجان خریده و برای مدت یک سال خانواده خود بادمجان در فریزر نگهداری می کنند. بادمجان دارای مواد معدنی فراوانی مانند پتاسیم و منیزیم، مس و ویتامین های B2 ، B1 و اسید فولیک است و از آن در تهیه غذاهای مختلفی چون حلیم بادمجان، دلمه بادمجان، یتیمچه و خورش بادمجان استفاده می شود. معمولا این سبزی را به روش آب پز، کبابی و سرخ شده تهیه و برای مدت طولانی تر در فریزر نگهداری می کنند . با احترام به درخواست برخی از شما کاربران از بخش ترفندهای زندگی برای توضیح درباره روش های فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده توضیحاتی را ارائه میدهیم تا در این مورد به روش صحیح عمل کنید.

بیشتر بخوانید: فریز کردن سبزی سرخ شده ممنوع + آموزش روش صحیح

روش های فریز کردن و نگهداری بادمجان سرخ شده در فریزر

بادمجان ها را سرخ کرده و درون فریزر نگهداری کنید :

به چندین روش می توانید بادمجان ها را سرخ کنید که روغن کمتری را جذب خود کنند :

روش اول:

پوست بادمجان را بکنید و بادمجان ها را بشویید.
روی بادمجان ها نمک بریزید و یا آنها را در آب نمک قرار دهید.
بعد از چند ساعت بادمجان ها را شسته و بعد از خشک شدن آبشان سرخ کنید.
کندن پوست بادامجان

بیشتر بخوانید: اگر این کاربردهای چای کیسه ای استفاده شده را می دانستید، آن را دور نمی انداختید!

جالب خواهد بود: دکمه های فلزی کوچک در شلوار‌ جین برای چی هستند!؟

روش دوم :

پوست بادمجان را بکنید و بشویید وبگذارید خشک شوند، و برش بزنید.
بادمجان ها را در ماهیتابه قرار داده و کمی نمک و نصف استکان آب روی آنها بریزید.
در ماهیتابه را بگذارید تا بادمجان ها با حرارت ملایم بپزند.
پس از کشیده شدن آب بادمجان ها زمانی که آنها نرم شدند، روی آنها یکی دو قاشق روغن و مقداری زردچوبه ریخته و بگذارید سرخ شود.

بیشتر بخوانید: ۸  گیاه آپارتمانی زیبا مخصوص حمام و دستشویی که در رطوبت رشد می‌کنند

جالب خواهد بود: رسوایی داماد و مادرزن؛ پدرزن بی آبرویی را کامل کرد

روش سوم:

پوست بادمجان را بکنید و بشویید.
بادمجان ها را که به تیکه های دلخواه برش بزنید و با روغن کم، آب و نمک بگذارید، به جوش بیاید.
بادمجان ها را داخل آبکش می ریزیم تا آب آنها خارج شده و سپس آن ها را سرخ می کنیم.
برش زدن بادمجان

شاید بپسندید: سعید اسماعیلی کشتی‌گیر ایرانی در 2 ثانیه‌ پایانی مسابقه مشغول خوشحالی شد….و از فینال باز ماند+ویدیو

روش چهارم:

پوست بادمجان را بکنید و بشویید.
پس از اینکه آب بادمجانها رفت ، روی آنها را با قلمو آشپزی روغن بمالید و درون سینی بچینید .
بادمجان ها را ده دقیقه درون مایکروفر بگذارید و سرخ کنید. برای طلایی شدن بادمجان ها از گریل استفاده کنید.

شاید بپسندید: با این راهکارهای ساده، روغن زیتون اصل را از تقلبی تشخیص دهید!

بیشتر بخوانید: بهترین روش فریز کردن نخود فرنگی 

فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ کرده

روش پنجم:

پوست بادمجان را بکنید و بشویید و بگذارید خشک شوند.
مقداری روغن درون ماهیتابه ریخته و صبرکنید داغ شود.
سپس بادمجان ها را داخل روغن بچینید و درب ماهیتابه را بگذارید تا بادمجان ها بخار پز و سرخ شوند.
سرخ کردن

روش ششم :

پوست بادمجان را بکنید و بشویید.
سفیده ی تخم مرغ را هم بزنید.
بادمجان ها را با دست یا فرچه به تخم مرغ آغشته نموده و سپس داخل روغن سرخ کنید.

روش هفتم :

پوست بادمجان را بکنید و بشویید.
بادمجان ها را در ماست یک ساعت بخوابانید و در یخچال بگذارید.
سپس ماست بادمجان ها را پاک کنید و آنها را سرخ کنید.

شاید بپسندید: گران‌ترین خوراکی های جهان که قیمت شان، هوش از سر هر کسی می‌برد+عکس

شاید بپسندید: 4 روش موثر برای بهبود حافظه و تقویت مغز

روش هشتم:

پوست بادمجان را بکنید و بشویید.
بادمجان ها را درون مایکروفر 3-5 دقیقه بگذارید تا آب شان کشیده شود.
بادمجان ها را سرخ کنید، خواهید دید بادمجان ها روغن کمی مصرف می کنند.

بادمجان ها را آبپز کنید و در فریزر نگهداری نمایید :

برای اینکه بتوانید بادمجان ها را تا مدت شش ماه در فریزر نگهداری کنید ابتدا:

پوست بادمجان ها را بگیریدو تکه تکه کنید.
درون یک قابلمه بزرگ مقداری آب و کمی آب لیمو بریزید. (نصف فنجان آب لیمو برای هر چهار لیتر آب)
درون یک کاسه بزرگ آب و یخ بریزید.
پس از جوشیدن آب و آبلیمو بادمجان ها را داخل آن بریزید و بگذارید به مدت پنج دقیقه در آب جوش بماند.
بادمجان ها را خارج نموده و پنج دقیقه داخل کاسه آب یخ قرار دهید تا به سرعت سرد شود.
پس از اینکه آب بادمجان ها رفت و کاملا سرد و خشک شد ، آنها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و در فریزر منجمد کنید.

فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ کرده

بادمجان ها را کبابی کرده و در فریزر نگهداری کنید :

یکی دیگر از روش های نگهداری بادمجان در فریزر کبابی کردن آنها است.

ابتدا با چاقو چند برش کوچک به بادمجان ها می زنیم و آنها را روی شعله پخش کن و روی حرارت متوسط گاز قرار می دهیم.

برای کباب کردن بادمجان ها می توانید از فر نیز استفاده کنید و یا بادمجان ها را سیخ بزنید و روی آتش قرار دهید.

هنگام کباب کردن بادمجان ها مرتب آنها را برگردانید تا خوب کباب شده و بادمجان نرم شود.

پس از خنک شدن بادمجان ها پوست آنها را بکنید. برای راحت تر جدا شدن پوست بادمجان های کبابی آنها را زیر شیر آب سرد گرفته و بلافاصله پوستش را بکنید.

سپس بادمجان های پوست گرفته شده را کاملا ساطوری نمایید.

کباب کردن

بادمجان های ساطوری شده را به اندازه هر وعده مصرفی توی کیسه فریزر می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم.

نکات مهم :

بهتر است همیشه به مقدار کم بادمجان خریداری کنید که مجبور به نگهداری درون فریزر نباشید زیرا خاصیت آن خیلی کمتر از بادمجان تازه می باشد.

بیشتر بخوانید: روش صحیح فریز کردن مواد غذایی | یک عمر غذاها را اشتباهاً فریز کردیم!

 

 

 

برایتان جالب خواهد بود

شاید بپسندید: ایده های خلاقانه برای ساخت وسایل تزئینی زیبا از وسایلی که دیگر قابل استفاده نیستند+عکس های آموزشی

بیشتر بخوانید: ارزش نات کوین به روایت موسس تلگرام: نات کوین حالا یکی از ۵ ارز دیجیتال پرمعامله جهان است!

جالب خواهد بود: چگونه با مواد دم دستی یک دئودورانت طبیعی برای روزهای گرم تابستان بسازیم+ نحوه ساخت!

احتمالا بپسندید: نگهداری برنج پخته به مدت طولانی | درباره ماندگاری برنج پخته چه می دانید!؟

احتمالا بپسندید:فریز کردن سبزی سرخ شده ممنوع + آموزش روش صحیح

جالب خواهد بود: هرگز این ۷ مواد غذایی را در یخچال نگهداری نکنید!

احتمالا بپسندید:  عجایب تایلند: چیزهای عجیبی که فقط در تایلند وجود دارد!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا