;
تازه هاترفندهای زندگی

از بین بردن شوری غذا با ۹ ترفند سرآشپزها!

از بین بردن شوری غذا: شور شدن غذا با مصرف بسیار زیاد نمک، مخصوصا در مواقعی که مهمان داریم اتفاق می افتد و اوضاع را بیش از پیش استرس آور می کند و این حالت ممکن است در مورد آشپزهای کاربلد هم رخ دهد اما این موضوع هیچ جای نگرانی ندارد.

می دانید که شور شدن غذا به معنی این است که نمک مصرفی بیش از اندازه در غذا استفاده شده است و خوردن آن را کمی دشوارتر کرده است ولی باید بدانید که برای برطرف کردن این مشکل راه های زیادی وجود دارد که ما در این بخش از ترفندهای خانه داری قصد داریم گذری به آن ترفند ها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: چگونه با قابلمه کهنه یک منقل کباب زغالی مناسب محیط های آپارتمانی درست کنیم +ویدیو

۱.رفع شوری غذا با سیب زمینی

ابتدا اقدام به پوست گرفتن یک سیب زمینی بکنید و آن را به دو قسمت تقسیم کرده و در داخل غذای در حال جوش بیندازید. با این کار نمک اضافی غذا توسط سیب زمینی جذب شده و پس از پخت غذا به راحتی می توانید سیب زمینی را از داخل آن خارج کنید چنانچه طعم سیب زمینی در غذا را دوست ندارید می توانید از تکه نان خشک نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: برای حاجت روایی این دعا ردخور نداره در ماه رمضان!

جالب خواهد بود: با این صابون لایه بردار خانگی، پوست صورت ات رو شفاف و تمیز کن+نحوه ساخت صابون و مصرف!

۲.گرفتن شوری غذا با استفاده از میوه

از بین بردن شوری غذا، در بعضی غذاها همچون خوراک سبزی یا گوشت برای اینکه شوری غذا را کاهش دهید می توانید از میوه ها استفاده کنید مثلاً چند تکه آناناس یا سیب انتخاب خوبی برای مخفی کردن مزه شوری غذا می باشند.

شاید بپسندید: ماجرای کامل حکایت عجیب آشنایی شمس و مولانا!

بیشتر بخوانید: ۱۳ پیشنهاد طلایی برای کاهش هزینه های جهیزیه

۳.رفع شوری غذا با استفاده از آب

چنانچه غذایی که پخته اید مثل آبگوشت یا خورشت آبکی است می توانید برای رفع شوری آن مقداری آب به آن بیافزایید البته باید توجه داشته باشید که از تبخیر آب غافل نشوید در حقیقت چنانچه صبر کنید آبی که اضافه کرده اید بجوشد و به غلظت اولیه برسد کار شما بیهوده خواهد بود ولی چنانچه می خواهید غذایتان بیش از حد آبکی شود میتوانید مقداری از آب شور آن را تخلیه کرده و با آب جدید جایگزین کنید.

شاید بپسندید: با این ترفند، میوه ها را در یخچال به مدت طولانی تازه نگهداری کنید!

احتمالا بپسندید: پوست تخم مرغ با ۸ کاربرد شگفت انگیز و باورنکردنی!

۴.از بین بردن شوری غذا با افزایش حجم غذا

چنانچه از مواد اولیه غذای خود باقی مانده است می توانید با اضافه کردن آن به غذا مخصوصاً اگر داخل آن از هویج یا سیب زمینی استفاده شده باشد شوری غذا را تا حدود زیادی برطرف کنید. در مورد برطرف کردن شوری غذا هایی همچون سوپ با استفاده از رشته و ماکارونی به راحتی می توانید شور بودن آنها را برطرف کنید و شاید خوشمزه تر هم شوند.

شاید بپسندید: 12 علت و راز شادی مردم کشورهای اسکاندیناوی با وجود سرمای فراوان!

احتمالا بپسندید: صفر تا صد آموزش کاشت زنجبیل در گلدان | مثل آب خوردن در خانه زنجبیل بکارید!

۵.رفع شوری غذا با بالا بردن دمای غذا

از بین بردن شوری غذا، وقتی غذا سرد است مزه شوری آن بیشتر احساس میشود، پس وقتی غذایتان شور هست بهتر است غذا را با دمای بالا سرو کنید در واقع می توان گفت حقیقت فرار کنید.

شاید بپسندید: دعایی که چهره را زیبا و جذاب می کند!

احتمالا بپسندید: قوت غالب فطریه چیست

۶.استفاده از اسفنج برای برطرف کردن شوری غذا

از بین بردن شوری غذا، روشی که شاید برایتان خیلی عجیب باشد استفاده از اسفنج است.زمانی که هیچ راهکاری برای رفع شوری غذا ندارید میتوانید از داروخانه یک اسفنج بهداشتی خریداری کنید و آن را داخل غذا قرار دهید تا به مدت ده دقیقه با آن بجوشد و نمک غذا را به خود بگیرد.

۷.برطرف کردن شوری غذا با قاشق نقره

روش جالب دیگری که اصلا امتحان نکرده اید استفاده از قاشق نقره است.به این صورت که با استفاده کردن از قاشق نقره در حین طبخ غذا می توانید از شوری آن بکاهید.

شاید بپسندید: روش صحیح فریز کردن مواد غذایی | یک عمر غذاها را اشتباهاً فریز کردیم!

احتمالا بپسندید: با نگهداری این گیاهان، هوای خانه را بدون کولر خنک کنید | خنک کردن خانه با گیاهان آپارتمانی

۸.رفع شوری غذا با شستن سبزیجات

از بین بردن شوری غذا، در برخی از غذاها مانند کوکو که در آنها از سبزیجات استفاده میشود میتوان با شستن سبزی ها از شور شدن غذا جلوگیری کرد.پس چنانچه بعد از اینکه نمک را اضافه کردید غذایتان شور شد میتوانید سیب زمینی، لوبیا سبز یا سبزیجات و … را دوباره بشویید تا از شوری غذایتان کم کنید.

۹.اضافه کردن شکر یا مواد اسیدی

از بین بردن شوری غذا، برای اینکه طعم شوری غذا را کاهش دهید میتوانید از مواد اسیدی مثل عصاره مرکبات،گوجه فرنگی،سرکه و ترشی استفاده کنید.

برای اینکه تاثیر زیادی در کاهش شوری غذایتان داشته باشید می توانید از مخلوط هر دوی آنها یعنی مواد اسیدی و شکر استفاده کنید.این عمل را تا زمانی که شوری غذا رفع شد ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: این خوراکی‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگهداری نکنید!

 

 

 

برایتان جالب خواهد بود

شاید بپسندید: بزهای غشوک: ویدیوی خنده‌دار از بزهایی که با کوچکترین ترس، غش می کنند!

بیشتر بخوانید: با این روش های ساده، خودتان در خانه میوه های مختلف را خشک کنید!

احتمالا بپسندید: بدترین جای خانه برای نصب مودم وای فای!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − سه =

دکمه بازگشت به بالا