;
تفریح و سرگرمی

فقط نابغه ها در 10 ثانیه پاسخ عبارت ریاضی فوق را پیدا می کنند!

سوال با چهار عمل ریاضی: آیا می توانید 44+4- 4÷4×4=؟ را حل کنید؟ بازی های فکری پازل هایی هستند که شما را به فکر وادار می کنند و ظرفیت ذهنی شما را افزایش می دهند. اگر ذهن تیزبینی برای حل پازل دارید، این بازی فکری را امتحان کنید. همچنین می توانید در پایان پاسخ و راه حل این بازی فکری را ببینید. با مجله خبری چشمک و سوال با چهار عمل ریاضی همراه شوید.

بازی های فکری بازی هایی هستند که در آن بازیکنان سعی می کنند راه حلی برای یک مشکل بیابند. بازی های فکری همانطور که سرگرم کننده هستند، مغز شما را نیز به چالش می کشند. آنها یک راه عالی برای تقویت ظرفیت ذهنی و مهارت های تفکر جانبی، حفظ قدرت حافظه و شادی شما هستند. این تمرینات را می توان به روش های مختلفی ساختار داد. به طور کلی، آنها به شکل پازل هایی هستند که باید حل شوند. اغلب نیاز به تفکر غیر متعارف با در نظر گرفتن محدودیت های داده شده دارد. گاهی اوقات، شامل تفکر جانبی است. معماها و معماهای منطقی از انواع بازی های فکری هستند.

شاید بپسندید: چیستان |کدام حیوان است که یک سبک موسیقی در نام آن پنهان هست!؟

سوال با چهار عمل ریاضی

همانطور که اشاره شد بازی های فکری تمرین هایی هستند که برای تحریک عملکرد شناختی طراحی شده اند و مغز را تشویق می کنند تا برای بهبود عملکرد خود کار کند. در حالی که بسیاری از مردم دوست دارند بازی های فکری را برای سرگرمی انجام دهند، این تمرینات ساده کاربردهای دیگری نیز دارند. به عنوان مثال، متخصصان مغز و اعصاب اغلب هنگام کار با بیماران برای رسیدن به تشخیص از آنها استفاده می کنند و معلمان اغلب از آنها در کلاس به عنوان ابزار آموزشی استفاده می کنند.

برخی از مطالعات همچنین نشان می دهد که انجام بازی های فکری به حفظ تناسب ذهن کمک می کند. به تصویر معمای هوش با چهار عمل ریاضی ارسال شده در زیر نگاه کنید. شما یک معمای ریاضی پیدا خواهید کرد که فقط کسانی که ضریب هوشی بالایی دارند می توانند به آن پاسخ دهند. این پازل ریاضی را با دقت بررسی کنید. آیا آسان است؟ آیا توانستید این معمای ریاضی را حل کنید؟ اگر توانستید آن را حل کنید، بیایید آن را به یک چالش تبدیل کنیم.

تایمر را روی 10 ثانیه تنظیم کنید. ببینید با چه سرعتی می توانید این معمای ریاضی را حل کنید. اگر بتوانید این بازی فکری را در زمان کمتری حل کنید، یک نابغه ریاضی هستید. با مجله خبری چشمک و سوال با چهار عمل ریاضی همراه باشید.

شاید بپسندید: کدامیک از افراد تصویر غیر عادی است!؟

سوال با چهار عمل ریاضی

شاید بپسندید: با دلیل بگوئید که چه اشتباه یا اشتباهاتی در تصویر فوتبالیست های خانم هست!؟

.

.

.

.

.

جواب سوال با چهار عمل ریاضی

برای حل یک معمای ریاضی، پازل را مشاهده کنید و سعی کنید آن را حل کنید تا راه حل مسئله را بیابید. اگر نمی توانید راه حل را پیدا کنید، ما برای شما پاسخی داریم. اگر هنوز در تلاش برای کشف آن هستید، ما راه حل این معمای ریاضی را داریم. اما قبل از دیدن پاسخ بهتر است بیشتر دقت کنید.

.

.

.

.

.

 

شاید بپسندید: اگر در 7 ثانیه تفاوت های دو بز شیرده را پیدا کنی، خیلی تیزی!

پاسخ سوال با چهار عمل ریاضی: اگر همچنان به کمک نیاز دارید، تصویر زیر به شما در درک راه حل کمک می کند. از معادلات و فرمول های ریاضی برای حل پازل های ریاضی استفاده کنید. ترتیب مناسب پاسخگویی به یک سوال ریاضی را توضیح می دهد. بسیاری از معماهای مغز تا حدی به دلیل خطای شهودی انسانی پیچیده هستند.

در محاسبات ریاضی طبق قانون Pemdas ابتدا پرانتز محاسبه شود، در اولویت بعدی توان و سپس ضرب و تقسیم دارای اولویت یکسانی هستند که از ضرب بعد تقسیم محاسبه می‌شوند و در اولویت آخر هم جمع اول بعد تفریق.

شاید بپسندید: شخصیت منفعل داری یا قوی!؟ | یکی از حیوانات را انتخاب کن و بعد تفسیرش رو بخون!

سوال با چهار عمل ریاضی

امیدوارم از سوال با چهار عمل ریاضی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید سوالات، بازی های فکری، پازل ها و تست های شخصیت شناسی بیشتر را در بخش تفریح و سرگرمی چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمندند خود را بهتر بشناسند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

 

برایتان جالب خواهد بود

با توجه به دو عبارت اول، پاسخ عبارت سوم را بدست آورید!

حکایت شنیدنی شاه عباس و پینه دوز | روزی دهنده واقعی خداست!

تست هوش: کدامیک از این دو زن انسان سرشناس و معروفی است!؟

چیستان | کدام حیوان است که با حذف دو حرف اولش، یک عضو از بدن انسان و حیوان باقی می ماند!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − هفت =

دکمه بازگشت به بالا