;
آشپزی

طرز تهیه کباب بره مزه دار شده به صورت آسان و سریع

ایام عید هست و وقت و فرصت برای رفتن به طبیعت. هیچ چیز به اندازه یک کباب خوشمزه و چای آتشی لذت بخش نیست. امروز ایده‌آل‌ترین دستور غذا برای مسافران طبیعت را برای شما آماده کردیم. همه ملزومات مربوط به کباب را آماده کنید. با بخش آشپزی چشمک همراه شوید و طرز تهیه کباب بره مزه دار شده. امیدواریم در فضای باز و طبیعت بهاری زیبا از آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

مواد لازم برای طرز تهیه کباب بره مزه دار شده

مواد روی سیخ:

800 گرم گوشت بره (از گوشت ران)

یک عدد فلفل دلمه ای سبز

1 عدد فلفل دلمه ای زرد

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بال مرغ لیمویی برای دورهمی های روزهای عید

برای مزه دار کردن گوشت:

4 قاشق سوپخوری ماست

2 قاشق سوپخوری آب پیاز

دو قاشق سوپخوری روغن زیتون

یک قاشق سوپخوری رب فلفل

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

فلفل قرمز آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری

1/2 قاشق چایخوری زیره

یک قاشق چایخوری پودر سیر

1 شاخه رزماری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نوشابه شلغم به سبک ترکیه ای برای کسانی که بدنبال سلامتی هستند!

نکات مهم

آب پیاز را می توانید با فشار دادن پیاز رنده شده با قسمت ریز رنده به دست آورید. می توانید گوشتی را که در مخلوط چاشنی قرار دادید را در ظرف دربسته گذاشته و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی، یک غذای خوشمزه برای روزهای عید

پیشنهاد آشپزی

اگر گوشت های چاشنی شده را مدت زیادی در یخچال نگهداری کرده اید، پس از استراحت یکساعته در دمای محیط، سرخ کنید و در صورت تمایل می توانید به همراه گوشت، موسیر یا سیر را روی سیخ ها قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آدانا کباب یک کباب خوشمزه ترکیه ای به صورت آسان

طرز تهیه کباب بره مزه دار شده

برای تهیه مخلوط مزه دار؛ ماست، آب پیاز، روغن زیتون، رب فلفل، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، فلفل قرمز آسیاب شده، زیره سبز، پودر سیر و رزماری را در یک کاسه عمیق با هم مخلوط کنید.

بعد از جدا کردن استخوان، گوشت پای گوسفندی را که به صورت مکعب های کوچک برش داده اید، با مخلوط چاشنی مخلوط کنید و حداقل 30 دقیقه بگذارید بماند.

فلفل دلمه ای رنگی را که از وسط نصف کرده اید به قطعات بزرگ برش دهید. اگر می خواهید گوشت را کبابی کنید یک تکه گوشت و دو تکه فلفل رنگی. اگر بر روی گریل و تابه سرخ می کنید، می توانید از سیخ چوبی استفاده کنید.

همین کار را تکرار کنید تا تمام مواد استفاده شوند. با برگرداندن آنها روی گریل یا ماهیتابه داغ، بپزید. با سالاد سبز دلخواه سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد تن ماهی، یک سالاد خوشرنگ و مقوی برای کاهش وزن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 11 =

دکمه بازگشت به بالا