;
آشپزی

دستورالعمل تهیه کیک خیس کاکائویی به شیوه ای آسان که حتماً می پسندید!

دستورالعمل تهیه کیک خیس کاکائویی: شما می توانید دستورالعمل های مختلفی را برای تهیه انواع کیک خیس در اینترنت پیدا کنید، اما کیک خیس کاکائویی ما کمی متفاوت است. این کیک تا اندازه شبیه کیک قهوه ای شکلاتی است، اما تفاوت هایی در طعم دارد که شما پس از تهیه متوجه آن خواهید شد. تفاوت هایی در دستورالعمل تهیه کیک خیس کاکائویی وجود دارد که آن را از بقیه خاص می کند. امروز در بخش آشپزی مجله خبری چشمک، یکی از محبوب ترین دستور العمل های کیک است خیس برای شما ارائه خواهد شد. با بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

این کیک خیس طعمی متفاوت و دلپذیر دارد و این را مدیون سس عالی اش است. همچنین شما می توانید شکلات تلخ را به سس کیک خیس که از ترکیب کاکائو خوشمزه با شیر و شکر تشکیل شده، به ابعاد متفاوتی اضافه کنید. این سس از لحظه ای که روی کیک ریخته می شود، شروع به نفوذ به داخل آن می کند و از همان لحظه طعمی متفاوت ظاهر می شود!

شاید بپسندید: طرز تهیه کلوچه کاکائویی به شیوه آسان و در زمان بسیار کم+تصاویر مراحل تهیه

مواد لازم برای دستورالعمل تهیه کیک خیس کاکائویی

  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک لیوان شکرر یعنی تقریبا 200گرم
  • 1لیوان شیر تقریبا 300 میلی لیتر
  • یکلیوان روغن آفتابگردان 200 گرم
  • 3قاشق سوپخوری کاکائو
  • 5 قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • آرد 5لیوان یعنی حدوداً200 گرم
  • یکقاشق سوپخوری روغن آفتابگردانبرای روغن کاری سینی

شاید بپسندید: دستور تهیه کتلت گوشت با سبزیجات سرخ شده

برای سس:

  • 3لیوان شیر600 میلی لیتر
  • ½لیوان روغن آفتابگردان 100 میلی لیتر
  • ¾لیوان شکر 150 گرم
  • 2 قاشق سوپخوری کاکائو
  • 50گرم شکلات تلخ

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت آکچابات ترکیه در 5 مرحله ساده برای عاشقان غذاهای کبابی!

دستورالعمل تهیه کیک خیس کاکائویی

دستورالعمل تهیه کیک خیس کاکائویی

تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه عمیق با کمک همزن بزنید تا شکر کاملا حل شود.

به هم زدن ادامه دهید و شیر و روغن آفتابگردان را اضافه کنید.

پس از اضافه کردن آرد الک شده، کاکائو و بکینگ پودر به مایه کیک، با کفگیر به هم زدن ادامه دهید.

قالب کیک را با روغن آفتابگردان خوب چرب کنید. مخلوط کیکی که آماده کردید را داخل آن بریزید. به مدت 30 الی 35 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه بدون فن که از قبل گرم شده است بپزید.

در حالی که کیک در حال پخت است، سس را آماده کنید. همه مواد سس را در قابلمه بریزید و در حالی که سرد هستند مخلوط کنید سپس روی اجاق بگذارید تا بجوشد. 1/3 سس را جدا کنید و شکلات تلخ را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید.

کیک پخته شده را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه بگذارید خنک شود. وقتی زمان تمام شد، به اندازه دلخواه برش بزنید و با چنگال روی برش ها سوراخ کنید.

ابتدا سس بدون شکلات تلخ را به طور یکنواخت از همه طرف بریزید و نیم ساعت بگذارید تا سس جذب شود. سپس سس شکلات تلخ را بریزید و بگذارید کیک استراحت کند تا به دمای محیط برسد.

کیک خیس کاکائویی خوشمزه آماده است. می توانید آن را به دلخواه تزیین کنید.

 

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

 

برایتان جالب خواهد بود

احتمالا بپسندید: سه سوته سس های خوشمزه و سالم در خانه آماده کنید+طرز تهیه چند سس خوشمزه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − شش =

دکمه بازگشت به بالا