;
زندگیموفقیت

۱۵ راز تبدیل شدن به یک دانش آموز نمونه و موفق!

تربیت دانش آموز نمونه: معلمان بیش از هرچیز می خواهند شاهد رشد و پیشرفت دانش آموزان خود باشند. آن ها می دانند که کلاس درس مملو از دانش آموزانی با توانایی منحصر به فرد است بنابراین می خواهند هر یک از آن ها مهارت خود را به بهترین نحو ممکن نشان دهند.

وظیفه یک معلم، آموزشی عالی مرتبط با نیازهای فردی دانش آموز است. گرچه تدریس موثر بسیار مهم است اما اطمینان از عملکرد خوب دانش آموزان تنها وظیفه معلم نیست و نمی توانند میزان تلاش دانش آموزان را کنترل کنند و تنها می توانند آن ها را راهنمایی کنند.

دانش آموزان باید آمادگی لازم را برای یادگیری علم و دانش داشته باشند و آنچه را که می آموزند در زندگی بکار گیرند. همه دانش آموزان در مدرسه سطح یکسانی از علم و دانش را دریافت می کنند اما هر یک از آن ها می توانند با تلاش پیشرفت کنند و ممتاز شوند.

یک دانش آموز ممتاز افتخاری در محیط مدرسه، معلمان و دانشگاهیان می باشد. شما نیز با امتحان کردن راهکارهای این مطلب موفقیت می توانید دانش آموزی برجسته و ممتازی شوید.

احتمالا بپسندید: ۷ حقیقت در مورد شخصیت تان که خانه شما آنها را برملا می‌کند!

شاید بپسندید: هرگز این وقت روز درس نخوان

بیشتر بخوانید: ۱۵ تکنیک افزایش کاریزما و تاثیرگذاری بر دیگران

۱. سوال بپرسید

این راهکار بسیار ساده می باشد و تنها کافیست اگر چیزی را درکلاس درس متوجه نشدید، از معلم تان کمک بخواهید. هرگز از سوال پرسیدن نترسید و خجالت نکشید زیرا پای یادگیری و آینده شما در میان است. شک نکنید که ممکن است دانش آموزان دیگر نیز همین سوال را داشته باشند.

۲. مثبت فکر کنید

معلمان دوستدار دانش آموزانی خوش فکر و مثبت هستند. داشتن نگرشی مثبت مستقیما بر یادگیری شما تاثیر می گذارد. اگرچه گاهی روزهایی بد هم وجود دارد اما با تفکری مثبت می توانید برآن ها غلبه کنید. این امر، رفتن به مدرسه را برای شما لذت بخش کرده و دستیابی به موفقیت را آسان تر خواهد کرد.

۳.نکته برداری کنید

تربیت دانش آموز نمونه، گوش کردن به حرف های معلم و نکته برداری از آن ها جنبه ای اساسی برای دانش آموزی ممتاز شدن است. انجام ندادن این کار منجر به اشباهاتی در یادگیری و کسب نمره پایین خواهد شد. سعی کنید زمانی که معلم در حال تدریس و توضیح چیزی به خصوص مطالب جدید است، با دقت به او گوش دهید و ازحرف های او نکته برداری کنید.

تربیت دانش آموز نمونه

۴. یادداشت های خود را در زمان بیکاری مرور کنید

هر زمان که فرصت کردید یادداشت های خود را حداقل 2 بار بخوانید و در صورتی که متوجه مطالب نشدید، از معلم بخواهید تا راهنمایی تان کند.اگر درس های سنگینی را پشت سر می گذارید، بازنویسی مطالب می تواند در یادگیری شما بسیار مفید واقع شود.شب قبل از آزمون یادداشت های خود را درست مرور کنید و صبح فردای آن روز، آن ها را دوباره بخوانید.

۵. قبل از خواب وسایل خود را آماده کنید

هر شب قبل از اینکه به رختخواب بروید، تمامی وسایل موردنیاز خود مثل تکالیف، خودکار، مداد و پاک کن، خط کش، دفترچه یادداشت، کتاب ها و هر چیزی که در منظم و مرتب بودن شما در مدرسه کمک می کند، آماده کنید و تغذیه سالم را فراموش نکنید.

شاید بپسندید:چرا علیرغم تلاش موفق نمی شوید!؟ || این رفتارها مانع پیشرفت و موفقیت شما هستند!

احتمالا بپسندید: افراد با این نشانه ها، سرشان به تن‌شان نمی ارزد!

۶. فضای مشخصی را برای وسایل مدرسه خود در نظر بگیرید

نگه داشتن وسایل نوشتاری، پوشه ها، کاغذها و سایر لوازم در یک ناحیه از خانه پیدا کردن آن ها را آسان تر می کند. می توانید برگه های مربوط به درس ریاضی را در پوشه ریاضی، برگه های مربوط به هنر را در پوشه ای به اسم هنر و برگه های علوم تجربی را در پوشه مخصوص خودش قرار دهید.

۷. وظایف و تکالیف خود را کامل و به درستی انجام دهید

تکالیف خود را به بهترین نحو و در حد توانایی تان انجام داده و به موقع به معلم تان تحویل دهید. در صورتی که تکالیف خود را انجام ندهید علاوه بر نمره پایین، فرصت های مهم یادگیری را از دست خواهید داد.

برای پیشگیری از خلا های یادگیری و کسب نمرات پایین، تکالیف خود را دقیق و به موقع انجام دهید. این یک قسمت اساسی از مدرسه و یادگیری است که دانش آموزان ممتاز و نمونه از آن چشم پوشی نمی کنند.

تربیت دانش آموز نمونه

۸. سخت کوش باشید

تربیت دانش آموز نمونه، بهترین دانش آموزان اغلب سخت کوش ترین هستند. به عنوان مثال اگر معلم نمره ای در حد 20 از آن ها بخواهد، در حد 25 تلاش می کنند. این دانش آموزان مدام به دنبال فرصت های یادگیری هستند و از کسب علم لذت می برند. سعی کنید از کلاس های فوق العاده ای که برگزار می شود استفاده کنید تا دانش آموز نمونه ای شوید.

۹. برنامه ریزی داشته باشید

یک برنامه منظم بعد از مدرسه می تواند به شما در حفظ تمرکز تحصیلی در خانه کمک کند. برنامه روزمره شما باید شامل مکان و زمان مشخصی برای مطالعه و انجام تکالیف باشد که بتوانید به آن پایبند باشید. هدف از این برنامه به حداقل رساندن حواس پرتی ها و تعهد به انجام تکالیف و اولولیت قرار دادن آن ها نسبت به سایر فعالیت ها می باشد.

۱۰. روش درست درس خواندن را بیاموزید

روش درست درس خواندن را بیاموزید و وقتی شروع به خواندن می کنید با تمام حواس به کتاب نگاه کنید، به عکس ها، نمودارها و جزییات توجه کنید . طوری درس بخوانید که نکته مبهمی در ذهنتان باقی نماند.

شاید بپسندید: برای اینکه انسان موفقی باشید، با این 8 رفتار و عادت اشتباه خداحافظی کنید!

احتمالا بپسندید: علائم انرژی منفی در خانه + راه پاکسازی انرژی منفی از خانه و بدن

۱۱. اهدافی برای خود تعیین کنید

برای خود اهداف آکادمیکی تعیین کنید که هم در یادگیری کوتاه مدت و هم در دراز مدت کاربرد داشته باشد. اهداف خود را دنبال کنید تا به موفقیت برسید؛ حال این موفقیت می تواند قبولی و حضور در دانشگاه باشد یا کسب نمره بهتر در یک آزمون.

این اهداف به شما کمک می کند تا در طول تحصیلات خود تمرکز داشته باشید و همیشه به خاطر داشته باشید که برای چه کاری تلاش می کنید.

۱۲. تمرکز خود را حفظ کنید

دانش آموزان خوب می دانند که چگونه در برابر حواس پرتی تمرکز خود را حفظ کنند. آن ها می دانند که خود مسئول یادگیری شان هستند و اجازه نمی دهند افراد یا موقعیت های دیگر مانع این کار شوند. این دانش آموزان تحصیل در درجات عالی و دانشگاه را اولویت قرار می دهند و اهداف آکادمیک خود را طولانی مدت تعیین می کنند.

تربیت دانش آموز نمونه

۱۳.روزانه نیم ساعت مطالعه کنید

برای اینکه قبل از امتحان خود را برای آن آماده کنید و استرس امتحان را از خود دور کنید، هر روز پس از مدرسه کمی درس بخوانید، مطالعه روزانه را به طور منظم و نیم ساعت ادامه دهید، این مطالعه کوتاه به یادگیری شما کمک می کند.

۱۴. منظم بمانید

تربیت دانش آموز نمونه، سازماندهی کردن امور بر میزان موفقیت شما در مدرسه تاثیر می گذارد. کمد و کوله پشتی خود را مرتب نگه دارید و کارها و قرار های مهم تان را در یک دفتر یادداشت ثبت کنید. این امر باعث می شود هنگام رفتن به مدرسه همه چیز را راحت پیدا کنید.

۱۵. کتاب بخوانید

دانش آموزان خوب معمولا زیاد مطالعه می کنند و خواندن را اساس یادگیری خود قرار می دهند. آن ها با خواندن کتاب هایی سرگرم کننده و چالش برانگیز به دنبال فرصت هایی برای افزایش تسلط و درک مطلب هستند. برای خود اهدافی تعیین کنید، قدرت درک مطلب خود را افزایش دهید تا مهارت خواندن را بهبود ببخشید.

 

 

برایتان جالب خواهد بود

۱۲ عبارتی که نباید در مصاحبه کاری به زبان بیاورید!

10 خطرناک ترین باور اشتباه درباره پولدار شدن براساس “کتاب هُل اول”

۷ بهترین راه مقابله با ترس از شکست در کار و زندگی

۶ عادت روزانه افرادی که جوان‌تر از همسالان خود به نظر می‌رسند!

اگر می‌خواهید افراد بیشتری را به خود جذب کنید، با این ۷ رفتار خداحافظی کنید!

خصوصیات مرد خودخواه: از مردان دارای این ویژگی‌ها دوری کنید، او جز خود کسی را نمی‌بیند!

نحوه برخورد با افراد خودشیفته: چگونه با افراد خودشیفته برخورد کنیم!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

دکمه بازگشت به بالا