;
زندگیدرمان خانگیسلامت

قند خون بالا: این ۱۰ میوه قند خون را افزایش نمی دهد!

غذاها و میوه هایی با شاخص گلیسمی پایین به تدریج قند خون را افزایش می دهند. شاخص گلیسمی سرعتی است که یک غذا باعث افزایش قند خون می شود. غذا هرچه شاخص گلیسمی بالاتر داشته باشد، باعث افزایش قند خون می شود. سپس بدن انسولین ترشح می کند که منجر به ذخیره قندها به شکل چربی و احساس گرسنگی می شود. شاخص گلیسمی بین ۰ تا ۱۰۰ است که ۱۰۰ بالاترین مقدار است. گفته می شود زمانی که شاخص گلیسمی بالای ۶۰ باشد  یعنی میزان آن بالا است. اگر شاخص گلیسمی پایینی داشته باشد به ایجاد احساس سیری کمک می کند و به تدریج قند خون را افزایش می دهد. بنابراین به کاهش اشتها و کنترل وزن کمک می کند و به راحتی برای بیماران دیابتی و پیش دیابتی قابل مصرف است. در بخش سلامت چشمک میوه های مفید برای قند خون با شاخص گلیسمی پایین آورده شده است که می توانید به راحتی مصرف کنید.

بیشتر بخوانید: تعادل قند خون با ۵ مواد غذایی ساده و معجره گر + پایان احساس گرسنگی

۱.گریپ فروت

گریپ فروت کمترین شاخص گلیسمی را در بین مرکبات دارد. گریپ فروت دارای شاخص گلیسمی حدود ۲۵ است.

۲.میوه های مفید برای قند خون، توت قرمز

توت فرنگی، توت سیاه، تمشک، زغال اخته، مویز … بیشتر میوه های قرمز دارای شاخص گلیسمی نسبتاً پایینی هستند که از ۱۵ تا ۳۰ متغیر است.

۳.نارنگی

نارنگی با شاخص گلیسمی ۳۰ نیز از جمله میوه هایی است که قند خون را به تدریج افزایش می دهد.

میوه های مفید برای قند خون

۴.انار

انار که در تمام پاییز و زمستان در بازارها موجود است، میوه ای با فواید فوق العاده برای سلامتی است. از آنجایی که شاخص گلیسمی آن حدود ۳۵ است، باعث افزایش تدریجی قند خون می شوند.

بیشتر بخوانید:۱۰ بهترین غذاهای تابستانی که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید

۵.میوه های مفید برای قند خون، آلو

آلو زرد، سبز، نارنجی یا بنفش… همه آلوها دارای شاخص گلیسمی حدود ۳۵ هستند و قند خون را افزایش نمی دهند.

۶.سیب

سیب دارای شاخص گلیسمی حدود ۳۵ است. توصیه می شود به صورت تازه مصرف شود، نه به صورت کمپوت یا آب میوه که باعث افزایش شاخص گلیسمی می شود.

۷.گلابی

مانند سیب، گلابی تازه دارای شاخص گلیسمی نسبتا پایینی در حدود ۳۸ است.

میوه های مفید برای قند خون

۸.میوه های مفید برای قند خون، انجیر

مقدار شاخص گلیسمی انجیر تازه که میوه آخر تابستان است ۳۸ است. اما مراقب باشید، انجیر خشک که در تمام طول سال در دسترس است، دارای شاخص گلیسمی حدود ۶۰ است.

بیشتر بخوانید: افزایش طول عمر با رژیم غذایی مبتنی بر سبزیجات + فواید بی نظیر آن

۹.پرتقال

پرتقال که شیرین تر از گریپ فروت است دارای شاخص گلیسمی ۴۲ است. آن ها را به جای آب میوه، تازه و کامل مصرف کنید، زیرا حتی اگر آب میوه های خانگی هم باشند، شاخص گلیسمی بالاتری در حدود ۵۰ دارند.

۱۰.موز سبز

موز سبز دارای شاخص گلیسمی ۳۵ است. اما مراقب باشید به محض رسیدن مقدار قند موجود در آن افزایش می یابد و شاخص گلیسمی آن نیز افزایش می یابد. اگر موز زرد شود، شاخص گلیسمی آن به ۵۰ و حتی در زمان رسیدن به ۶۵ می رسد.

بیشتر بخوانید: ۱۰ میوه و سبزی که بدن شما را آبرسانی می کند و به شما انرژی می دهد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا