راهکارهای پیشگیری از بیماری های قلبی: چگونه خطر بیماری قلبی را کاهش دهیم!؟
پیشگیری از بیماری های قلبی: امروزه مشکلات مربوط به قلب به دلیل عواملی مانند سیگار کشیدن، چاقی، عدم فعالیت بدنی و دلایل دیگری که بر سیستم قلبی عروقی فشار وارد می کنند، در حال افزایش است. اگر میخواهید چگونه خطر بیماری قلبی را کاهش دهید، در اینجا ۷ نکته وجود دارد که میتواند کمک کند. با راهکارهای پیشگیری از بیماری های قلبی در بخش سلامت مجله خبری چشمک همراه شوید.
شاید بپسندید: چگونه در ۵ دقیقه استرس و اضطراب را کاهش دهیم؟
احتمالا بپسندید: ۷ درمان خانگی موثر برای آبریزش بینی
راهکارهای پیشگیری از بیماری های قلبی
متاسفانه به دلیل سبک زندگی مدرن و عدم تحرک کافی و همچنین تغذیه نامناسب آمار بیماری های قلبی افزایش یافته و سن ابتلا به این بیماری ها نیز کاهش یافته است. اغلب اوقات انجام چند کار ساده می تواند تا حد زیادی به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک کند. تغییر در سبک زندگی و دقت و توجه به نوع تغذیه به طور معناداری بیماری های قلبی را کاهش می دهد. در این مقاله به 7 راهکار ساده ولی کاربردی برای پیشگیری از بیماری های قلبی اشاره شده است.
یک رژیم غذایی متعادل را حفظ کنید
پیروی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از بیماری های مرتبط با قلب است. بر مصرف انواع میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین های بدون چربی تمرکز کنید. برای کنترل سطح کلسترول بد خود، چربی های اشباع و ترانس را محدود کنید. اسیدهای چرب امگا 3 را که در ماهی، دانه کتان و گردو یافت می شود، ترکیب کنید، زیرا به عنوان حمایت کننده از سلامت قلب شناخته شده اند.
فعالیت بدنی منظم
ورزش کمبود فعالیت بدنی بزرگترین عامل ایجاد مشکلات قلبی است. به طور منظم ورزش کنید تا قلب خود را سالم نگه دارید. حداقل 150 دقیقه ورزش هوازی با شدت متوسط یا 75 دقیقه ورزش با شدت شدید در هفته را هدف قرار دهید. فعالیت هایی مانند پیاده روی سریع، آهسته دویدن، شنا یا دوچرخه سواری می تواند سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
سیگار را ترک کنید
سیگار کشیدن سیگار عامل خطر اصلی بیماری قلبی است. به رگ های خونی آسیب می رساند، سطح اکسیژن را کاهش می دهد و خطر تصلب شرایین (ضخیم شدن یا سفت شدن رگ ها) را افزایش می دهد. ترک سیگار یکی از موثرترین اقداماتی است که می توانید برای بهبود سلامت قلب انجام دهید. از متخصصان مراقبت های بهداشتی یا گروه های حمایتی کمک بگیرید تا به شما کمک کنند تا با موفقیت ترک کنید.
استرس را مدیریت کنید
زن تحت استرس استرس مزمن می تواند به بیماری قلبی کمک کند. تکنیک های کاهش استرس مانند مدیتیشن، تمرینات تنفس عمیق، یوگا یا تمرکز حواس را تمرین کنید. برای خلاص شدن از شر استرس های روزانه، می توانید به موسیقی گوش دهید، برقصید یا به سادگی با عزیزان خود صحبت کنید. به یاد داشته باشید، خواب کافی برای مدیریت استرس و ارتقای سلامت کلی قلب و عروق نیز ضروری است.
مصرف الکل را محدود کنید
الکل در حالی که مصرف متوسط الکل ممکن است فواید قلبی عروقی داشته باشد، نوشیدن بیش از حد می تواند منجر به فشار خون بالا، نارسایی قلبی و سایر مشکلات قلبی عروقی شود. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها پیشنهاد میکنند که محدود کردن مصرف الکل به سطوح متوسط کمک کند. به زنان توصیه می شود که بیش از یک نوشیدنی در روز ننوشند و مردان نیز در صورتی که نمی توانند خودداری کنند، باید دو نوشیدنی در روز مصرف کنند.
وزن را مدیریت کنید
افزایش وزن اگر چاق هستید یا اضافه وزن دارید، در خطر ابتلا به بیماری قلبی هستید. از این رو، حفظ وزن سالم برای حفظ سلامت قلب ضروری است. اضافه وزن می تواند به شرایطی مانند فشار خون بالا و دیابت کمک کند و خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. برای رسیدن به وزن سالم و حفظ آن از یک رژیم غذایی متعادل همراه با ورزش منظم پیروی کنید.
فشار خون و سطح کلسترول را کنترل کنید
باید گفت که فشار خون فشار خون بالا و کلسترول بالا می تواند قلب و عروق را تحت فشار قرار دهد و خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. توصیه های پزشکی را دنبال کنید و در صورت لزوم از داروهای تجویز شده برای جلوگیری از بیماری قلبی استفاده کنید. غربالگری های منظم می تواند به شناسایی و مدیریت عوامل خطر در مراحل اولیه کمک کند.
سخن پایانی
اگر دچار هر گونه علامت شبیه به علائم مشکل قلبی شده اید باید سریعا به پزشک مراجعه کنید و منتظر نمانید که با گذشت زمان مشکل رفع شود. اگر دچار هر گونه علامتی مثل تنفس های کوتاه، تغییرات در ریتم ضربان قلب و یا احساس خستگی مفرط شدید حتما به پزشک مراجعه کنید. به علاوه هر گونه درد در ناحیه فک، پشت، گردن و قفسه سینه، تهوع و استفراغ، تعریق و یا علائمی شبیه علائم آنفولانزا باید سریعا مورد بررسی قرار گیرد.
برایتان جالب خواهد بود
روال زمستانی برای پوست های حساس: نکات مهم برای محافظت از پوست در هوای سرد!
کاهش فشار خون در طب سنتی در ۲ دقیقه + روش
۱۰ خوراکی که اسید معده را خنثی می کند!
اگر این داروها را با معده پر بخورید…!
۷ ماده غذایی برای جلوگیری از خستگی صبحگاهی
افزایش مصرف فیبر و کاهش وزن با این مواد غذایی خوشمزه!
۱۰ بدترین اشتباه ایرانی ها در وعده شام!!
۷ دمنوش گیاهی عالی برای رفع عفونت ادراری
تقویت سیستم ایمنی بدن با این ۹ میوه خوشمزه
۷ راهکار ساده برای خلاص شدن از خروپف