;
درمان خانگیسلامت

لاغری سریع با سیر سیاه + ۱۹ خواص شگفت انگیز این سیر!

خواص سیر سیاه: شاید اکثر شما تنها با سیر سفید آشنا هستید و برای اولین بار است که نام سیر سیاه را می شنوید. سیر سیاه مانند سیر سفید خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد. در این بخش از سلامت نسخه های مختلف سیر را به شما پیشنهاد می کنیم ولی قبل از هرچیز باید بدانید که به دلیل خاصیت انرژی زایی که سیر سیاه دارد خوردن آن قبل از خواب توصیه نمی شود.

بیشتر بخوانید: فواید پوست سیر برای سلامتی که قطعاً از آن بی خبرید!

سیر سیاه چیست؟

سیر سیاه همان سیر سفید تخمیر شده است که 4 تا 5 برابر خواص درمانی بیشتری از سیر معمولی دارد. سیر تازه را برای تخمیر شدن به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه و در رطوبت 80 تا 90٪ نگهداری می کنند. سیر پس از تخمیر، حالت ژله ای پیدا می کند و رنگ آن سیاه و مزه شیرینی پیدا می کند.

خواص سیر سیاه، سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بسیاری است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه، کاربرد زیادی دارد. سیر سیاه شیرین، برای پختن و برای خوردن با شکم خالی ایده آل است؛ پس آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید.

احتمالا بپسندید:با کمک این خوراکی های خوشمزه پر از فیبر، یبوست را برای همیشه درمان کنید!

بیشتر بخوانید:کبد چرب را با این دمنوش ها و عرقیات گیاهی درمان کنید +نحوه تهیه و مصرف برای اثر گذاری!

تفاوت سیر معمولی و سیر سیاه

سیر تازه تقریباً 63٪ آب، 28٪ کربوهیدرات (فروکتان ها)، 2.3٪ ترکیبات گوگردی، 2٪ پروتئین (آلییناز)، 1.2٪ اسید آمینه آزاد (آرژنین) و 1.5٪ فیبر دارد.

سیر سیاه نسبت به سیر تازه، آلیسین کمتری دارد، اما آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بیشتری دارد.

سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد و اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد.

سیر سیاه ترکیب بیشتری به نام آلیل سیستئین (S-Allyl Cysteine) دارد. آلیل سیستئین به جذب آلیسین در بدن کمک می کند.

بیشتر بخوانید: دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان حیرت انگیز است!

جالب خواهد بود: با این میوه ها و دمنوش ها، چربی خون خود را کنترل و درمان کنید+نحوه مصرف

مواد مغذی موجود در 15 گرم سیر سیاه

  • کالری:40
  • پروتئین:2 گرم
  • چربی:0 گرم
  • کربوهیدرات:8 گرم
  • فیبر:3 گرم
  • قند:4 گرم

سیر سیاه همچنین حاوی مقادیر خوبی از موارد زیر است:

  • ویتامین C
  • ویتامین های B1، B2، B3، B6
  • فولات
  • کلسیم
  • منگنز
  • منیزیم
  • فسفر
  • روی (زینک)
  • آهن

احتمالا بپسندید: سبزی که کبد چرب را درمان می کند!

شاید بپسندید: مصرف این ادویه شکم و پهلو را لاغر می کند!

سیر سیاه برای چه چیزی مفید است؟

۱.سرشار از آنتی اکسیدان

سیر سیاه آنتی اکسیدان و قدرت هضم بالایی دارد، سیر سیاه حاوی سولفور لینولئیک اسید پلی فنول است و 18 از 20 آمینو اسید مورد نیاز بدن را تامین می کند.

شاید بپسندید: این افراد باید بدون بالش بخوابند!

احتمالا بپسندید: این خوراکی های طبیعی مثل یک آنتی هیستامین برای رفع آلرژی فصلی عمل می کنند!

۲.کاهش فشار خون

خواص سیر سیاه 10 برابر بیشتر از سیر تازه است زیرا از بروز بیماری های قلبی جلوگیری و فشار خون را کاهش می دهد و خون را رقیق می کند. سیر سیاه به دلیل خاصیت چربی زدایی از خون مانع از تنگی عروق و رگ ها شده و از فشار خون و خطر سکته جلوگیری می کند.

احتمالا بپسندید: لاغری شکم با روغن ماهی + ۲۰ خاصیت بی نظیر این روغن!

جالب خواهد بود: با کمک این میوه های خوشمزه فشار خون بالا را کنترل کنید+نحوه صحیح مصرف میوه!

۳.پیشگیری و درمان سرطان

خواص سیر سیاه، سیر سیاه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان خاصیت ضد سرطانی قوی دارد، زیرا آنتی اکسیدان، رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند را از بین می برد. همچنین ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور موجود در سیر سیاه نیز نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد. بر اساس پژوهش ها سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده و حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش می دهد.

۴.کاهش وزن و لاغری

پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که خوردن سیر سیاه باعث کاهش وزن و کاهش چربی شکم می شود. مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و در نتیجه لاغری می شود.

۵.کاهش چربی خون و کلسترول

مصرف سیر سیاه سبب کاهش چربی مضر خون (LDL) و افزایش چربی خوب خون (HDL) و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش می یابد.

بیشتر بخوانید: این 11 نوشیدنی خوشمزه برای تقویت حافظه معجزه می کنند!

جالب خواهد بود: مزاج میوه ها: طبع کدوم میوه سرد و کدوم گرمه؟

۶.درمان بیماری کلیوی

تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه به علت اینکه دارای پتاسیم است، ادرار آور بسیار خوبی است و برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم و حفظ آب در بدن رنج می برند، مفید است.

۷.مقابله با ویروس ها و باکتری ها

همانطور که گفتیم سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و سیستم دفاعی را بهبود می بخشد. خوردن سیر سیاه با ویروس ها و باکتری ها مبارزه کرده و برای افرادی که خیلی سریع بیمار می شوند، مناسب است.

شاید بپسندید: سرماخوردگی را با این ۸ غذای خوشمزه فوری درمان کنید!

احتمالا بپسندید: خواص دارویی و درمانی سمنو برای شما + طرز تهیه و عوارض سمنو

۸.درمان زود انزالی

سیر حاوی مواد لینولئیک است که می توانند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کنند. چنانچه در مطلب خواص سیر در بخش سلامت نمناک هم خواندید این ماده در سیر تازه بیشتر وجود دارد؛ اما اینکه سیر سیاه روی مشکلات نعوظ (و نه زود انزالی) موثر باشد، هنوز به اثبات نرسیده است.

۹.کنترل قند خون

بدن انسان می تواند از طریق عملی به نام هموستاز، میزان قند خون را کنترل می کند. اگر هموستاز به خوبی انجام نشود، قند خون از حد استاندارد افزایش یافته و باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند. همچنین سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و پژوهش ها نشان می دهند که خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود.

۱۰.درمان مشکلات قلبی عروقی

سیر سیاه نیز مانند سیر تازه برای قلب مفید است؛ زیرا هر دو پلاک های چربی درون خون با رسوب در دیواره رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون و سکته مغزی و قلبی می شوند، را کاهش می دهد. سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی متیل فورفورال (5‐HMF) خواص ضد التهابی داشته و از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شرایین (گرفتگی رگ ها و عروق) پیشگیری می کند، بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند.

احتمالا بپسندید: برای کمبود آهن این ۹ مواد غذایی معجزه می کند!

شاید بپسنئدید: کاهش وزن آسان با روزه داری در ماه رمضان!

۱۱.درمان ورم مفاصل و دردهای ماهیچه ای

تحقیقات نشان داده است سیر سیاه برای درمان ورم مفاصل و دردهای ماهیچه ای مفید است، زیرا درون سیر سیاه ماده ای به نام سولفور موجود است که باعث کاهش دردهای ماهیچه ای شده و برای ورم مفاصل مفید است.

۱۲.مبارزه با خستگی های مزمن

مصرف سیر سیاه با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد مبارزه می کند و برای ورزشکارانی که می خواهند، مقاومت بدنشان را بالا ببرند توصیه می شود.

احتمالا بپسندید: گیاه دارویی که قند خون را درمان می کند!

جالب خواهد بود: این 8 گیاه دارویی برای کنترل فشار خون بالا معجزه می کنند!

۱۳.درمان سرماخوردگی

سیر سیاه التهاب گلو و حنجره را در زمان سرماخوردگی و آلرژی کاهش می دهد و بیماری های تنفسی و آسم را درمان می کند.

۱۴.کاهش استرس

خوردن سیر سیاه مانند نسخه طبیعی در کاهش استرس موثر است و اعصاب را آرام و با مشکل بی خوابی و بدخلقی مبارزه می کند.

۱۵.درمان حساسیت و التهاب

سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و همچنین به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار می گیرد.

۱۶.پیشگیری از بیماری های مغزی

خواص سیر سیاه، سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی دارد. خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند:آلزایمر و پارکینسون می شود. مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود. مونوسدیم گلوتامات ماده موجود در گوجه و پنیر است که در صورت مصرف زیاد به بعضی سلول های مغزی آسیب می رساند.

۱۷.درمان مشکلات کبد

سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است. سیر سیاه می تواند چربی انباشته شده در کبد را کاهش دهد؛ بنابراین خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است.

۱۸.درمان مشکلات پوستی

مصرف سیر کلاژن سازی پوست را بالا می برد و برای افرادی که مشکلات پوستی مانند:قرمزی و خشکی پوست، آکنه و پسوریازیس دارند، مفید است. آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه از پیری زودرس جلوگیری می کند و در از بین بردن رادیکال های آزاد که موجب بیماری های زیادی می شود، کمک می کند.

۱۹.خواص سیر سیاه برای مو

خواص سیر سیاه، سیر برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مفید است. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده، بر روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است.

چگونه سیر سیاه را بخوریم تا خواص آن را دریافت کنیم؟

روش رایج مصرف سیر سیاه در میان کشورهای اروپایی، آمریکایی و آسیایی:1 تا 3 بوته را روزانه به صورت ناشتا البته با مشورت پزشک میل کنید.

تکه های سیر را می توانید صبحانه با نان بخورید.

ورزشکاران بوته های سیر را به وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند.

اگر دوست دارید سیر را به سس تارت،برنج یا پاستا اضافه کنید.

سیر سیاه را می توانید در دمای منزل داخل ظروف پلاستیکی و شیشه ای، طولانی مدت نگه دارید.

عوارض سیر سیاه

طبق تحقیقات، مصرف سیر سیاه ایمن و بی ضرر است. اما مصرف بیش از حد سیر سیاه هم می تواند عوارضی داشته باشد و باعث مسمومیت شود؛ پس روزانه بین نیم تا یک حبه سیر سیاه مصرف کنید و بیشتر از دو حبه در روز مصرف نکنید.

بیشتر بخوانید: درمان طبیعی واریس:بررسی خواص ترکیب سیر، پرتقال و روغن زیتون

 

برایتان جالب خواهد بود

شاید بپسندید: این 8 گیاه دارویی برای کنترل فشار خون بالا معجزه می کنند!

احتمالا بپسندید: بهترین صبحانه برای دیابتی ها، سالم و خوشمزه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا