آلبالو سرشار ازاین ویتامینها و املاح!
خواص و فواید آلبالو: آلبالو سرشار از آنتیاکسیدانهای طبیعی است. این میوه دفع کننده حرارت بدن و عطش می باشد. زیبایی و طراوت خانمها را تضمین میکند. درمان کننده فشار خون و برای بیماری دیابت بسیار مفید می باشد. با ما همراه باشید.
خواص آلبالو را با هم در متن زیر با هم می خوانیم. آلبالو یک میوه شیرین و ترش با گوشتی نرم و آبدار است. برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوقالعاده خوب است. آلبالو حاوی مواد مغذی مفیدی است. آلبالو خشک دارای طبع سرد و خشک است.با این مطلب سلامت همراه باشید.
بیشتر بخوانید: خواص و خطرات مصرف زردآلو در بارداری برای مادر و جنین
خواص آلبالو
آلبالو سرشار از آنتیاکسیدانهای طبیعی چون آنتوسیانین، کلوروژنیک اسید، کورستین و کامپفرول میباشد و یکی از میوههایی است که از ظرفیت آنتیاکسیدانی بسیار بالایی برخوردار میباشد.آنتوسیانینهای موجود در آلبالو از چندین راه بدن را در برابر آسیبهای استرس اکسیداتیو محافظت میکنند:
آنها به طور مستقیم رادیکالهای آزاد را منهدم میکنند.۲٫ به DNA متصل میشوند و آن را از تخریب اکسیداتیو حفظ میکنند.۳٫ سیستم سمزدایی آنزیمی و آنزیمهای آنتیاکسیدانی را فعال میکنند.۴٫ آنتیاکسیدانهای موجود در آلبالو رگهای خونی و سلولهای مغزی را در برابر استرس اکسیداتیو محافظت میکنند.
شاید بپسندید: گیاه پنجه مریم چیست!؟ | خواص و عوارض گیاه پنجه مریم!
به جای استامینوفن، آلبالو بخورید
آلبالوی تازه و آلبالوی خشک، فعالیت آنزیم سیکلواکسیژناز را محدود میکنند. این آنزیمها مهمترین ترکیبات در فرآیند التهاب و احساس درد میباشند. آنزیم سیکلواکسیژناز به وسیله بسیاری از داروهای مسکن نیز مهار میشود. در نتیجه میتوان فعالیت ضددرد آلبالو را مطابق با استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن دانست.به همین علت است که آلبالو نشانههای موجود در بیماریهای التهابی چون آرتریت و نقرس را کاهش میدهد. در طی تحقیقی که در آمریکا صورت گرفت مشخص شد که مصرف آب آلبالو دو بار در روز برای مدت ۸ روز، دردهای بعد از مسابقات ورزشی را به نسبت افرادی که دارونما مصرف میکردند کاهش میداد.
احتمالا بپسندید: گیاه پنجه مریم چیست!؟ | خواص و عوارض گیاه پنجه مریم!
آلبالو، علیه سرطان
فلاوونوئیدی که خواص ضدسرطانی قوی دارد، کورستین میباشد. آلبالو و آلبالوخشکه منبع بسیار مناسبی از کورستین هستند. مقدار کورستین موجود در آلبالو و آلبالوخشکه بسیار بیشتر از سایر میوهها میباشد. فنولیک اسیدی که آمیگدالین نام دارد، به عنوان ویتامین B17 شناسایی شده است.
تحقیقات انجامشده نشان میدهد آمیگدالین، اندازه تومورهای سرطانی را کاهش میدهد و از پیشرفت سرطان جلوگیری میکند. همچنین سایر مواد موثر موجود در آلبالو، درد ناشی از پیشرفت سرطان را تسکین میدهند. به همین علت است که آلبالو یک میوه ضد سرطانی قوی در نزد دانشمندان میباشد.
احتمالا بپسندید: ویتامین هایی که به لاغری کمک می کنند
آلبالوخشکه، مقابله با پوکی استخوان
آلبالوخشکه، منبع مناسبی از بور است. بور بر فعالیت آنزیمهای دخیل در متابولیسم کلسیم، منیزیم و ویتامین D (که از عناصر اصلی دخیل در ساختمان استخوان میباشند) اثرگذار است. عنصر بور در کنار کلسیم و منیزیم موجود در آلبالوخشکه، سلامتی استخوان را تامین میکند.
از اثرات دیگر بور، فعالیت شبهاستروژنی آن میباشد. در حقیقت بور از بروز پوکیاستخوان، بالأخص بعد از یائسگی که میزان استروژن در بدن خانمها کاهش مییابد، پیشگیری میکند. همچنین آلبالوخشکه سرشار از ویتامین C و B کمپلکس است که سلامت استخوانی را تضمین میکنند.
بیشتر بخوانید: خرد کننده سنگ کلیه، کاهش التهاب و درد آرتریت، بهبود سلامت روان فقط با این دمنوش!
خوابی خوش با آلبالو
اگر از مشکلات بیخوابی رنج میبرید و شبها در رختخواب برای به خواب رفتن کلنجار میروید. آلبالو را امتحان کنید. یک ساعت پیش از خواب یک مشت آلبالو میل نمایید. ملاتونین هورمون موثر در تنظیم ساعت فیزیولوژیک بدن است که زمان خواب و بیداری را در افراد تعیین میکند. آلبالو به دلیل دارا بودن ملاتونین و تریپتوفان (که در بدن به ملاتونین تبدیل میشود) باعث بهبود خواب شبانه میشود.
احتمالا بپسندید: ضررهایی که نوشیدن آب سرد به بدنتان وارد می کند+دمای مناسب آب برای نوشیدن!
آلبالوخشکه پرکالریتر از آلبالو تازه
۱۰۰ گرم از آلبالوخشکه ۳۵۰ کالری انرژی دارد؛ درحالیکه همان مقدار از آلبالو به صورت تازه تنها ۶۸ کالری انرژی دارد. در حقیقت آلبالوخشکه ۵ برابر آلبالو تازه کالری دارد؛ زیرا آلبالو وقتی خشک میشود، مقدار فراوانی از آب خود را از دست میدهد و مقدار رطوبت آلبالوخشکه یک دهم آلبالو تازه است. همین مسئله باعث میشود که مقدار آلبالوخشکه در ۱۰۰ گرم بیشتر از آلبالو تازه میباشد و چگالی انرژی در حالت خشکیده بیشتر از آلبالو در حالت تازه باشد.
آلبالوخشکه سرشار از ویتامینها و املاح
علاوه بر میزان کالری که در آلبالوخشکه بیشتر از آلبالو تازه میباشد. سایر ریزمغذیها هم در آلبالوخشکه بیشتر میباشند. مثلاً محتوای فیبر موجود در آلبالوخشکه سه برابر آلبالو تازه میباشد. کلسیم موجود در ۱۰۰ گرم آلبالوخشکه ۱۹۶ گرم است.
آلبالو سرشار ازاین ویتامینها و املاح
حتی بسیار بیشتر از کلسیم موجود در شیر و ۴ برابر کلسیم موجود در آلبالو تازه میباشد. آهن موجود در آلبالوخشکه ۴ برابر آهن موجود در آلبالو تازه میباشد. البته ویتامین A موجود در آلبالو تازه بسیار بیشتر از آلبالو خشکشده میباشد.
بیشتر بخوانید: ۱۰ خواص شگفت انگیز آلوورا برای پوست صورت که نمی دانستید!
برایتان جالب خواهد بود
بیشتر بخوانید: سرد مزاجی را با این گیاهان معجزه گر درمان کنید+نحوه تهیه و مصرف