;
آشپزی

طرز تهیه پرس کدو به شیوه ای خاص و متفاوت برای علاقمندان غذاهای گیاهی!

طرز تهیه پرس کدو: امروز یکی از زیباترین و متفاوت ترین دستورالعمل های غذایی را به شما معرفی می کنیم. پرس کدو تنبل با طعم خاص خود کام شما را شاد می کند و با ظاهری شبیه چیپس ذهن شما را متحیر می کند. در تمام دستور العمل های کدو، این غذای خوشمزه و متفاوت خواهد بود. این غذا را امتحان کنید که با طعمش همه را شگفت زده می کند. با طرز تهیه پرس کدو و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت آکچابات ترکیه در 5 مرحله ساده برای عاشقان غذاهای کبابی!

مواد لازم برای طرز تهیه پرس کدو

  • یک عدد کدو سبز
  • 1 عدد هویج
  • نمک به مقدار لازم
  • ¼دسته شوید
  • یکلیوان پنیر تولوم یا کوزه

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه شیرینی کاکائویی سلطان که با شکل خاص خود، هر کسی را علاقمند به تهیه اش می کند!

طرز تهیه پرس کدو

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی فندقی که با طعم بی نظیرش هر کسی را محسور خود می کند!

طرز تهیه پرس کدو

کدو سبز و هویج را رنده کرده و در ظرفی با نمک مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند و تمام آب آن را با کف دست بگیرید.

پنیر را رنده کنید، شوید را ریز خرد کنید، با مخلوط کدو سبز و هویج ورز دهید.

از مخلوطی که آماده کردید تکه هایی به اندازه گردو بردارید و در کف دست بغلتانید و در سینی چرب شده با فاصله بین آنها قرار دهید. یک تکه دیگر کاغذ روغنی روی گردها بگذارید و با کاسه ای ته پهن و صاف آنها را نازک فشار دهید.

کاغذ روغنی را به آرامی از روی آن بکشید و در فر داغ با دمای 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزید تا لبه ها طلایی شوند.

حلقه های پخته شده را به آرامی با کفگیر از روی کاغذ بردارید و در رول بپیچید و سرو کنید.

احتمالاً بپسندید: دستور تهیه دسر فنجانی به شیوه ای آسان برای علاقمندان به طعم های خاص!

پنیر تولوم چیست؟

پنیر کوزه یا پنیر تولوم یکی از پنیرهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل طعم و عطر قوی و منحصر به فرد، بازار پسندی بسیار خوبی دارد. در فرآیند تولید این پنیر مرحله ی حرارت دهی حذف شده است به همین دلیل بستر مناسبی برای رشد باکتری های لاکتیکی فراهم می شود. پنیر سنتی کوزه در مناطق مختلف ایران تولید می شود ولی نوع ویژه و معروف آن، در منطقه ی جنوب آذربایجان غربی تولید و به بازار عرضه می گردد. پنیرهای سنتی و کوزه ای این منطقه به دلیل عطر و طعم خاص شان، بازار پسندی بالایی دارند.

این پنیر ها معمولا از شیر خام گوسفندی و بدون افزودن مایه ی آغازگر تهیه می شود. فلور طبیعی و بومی منطقه، یکی از مهم ترین دلایل رسیدن، ایجاد طعم و عطر خاص پنیر کوزه است.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کتلت و بادمجان یک غذای خوشمزه و چشم نواز برای دورهمی های تابستانی!

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کباب تیره ازمیر برای علاقمندان به کباب های ترکی!

این دستورالعمل ها را هم امتحان کنید!

 صفر تا صد طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه مثل خورشت قیمه های نذری محرم!

طرز تهیه کیک ساده در قابلمه، فر و پلوپز!

دستورالعمل تهیه کیک ساده به روشی آسان و کاربردی!

شاید بپسندید: طرز تهیه کباب کوبیده درون تابه به روشی آسان و کاربردی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا