عکس های رنگی شده از ناصرالدین شاه قاجار در حال گردش و تفریح!

ناصرالدین شاه در حال گردش و تفریح: تفرج و گشت و گذار ظاهرا یکی از مهمترین فعالیتهای ناصرالدینشاه در دوران سلطنتش بوده است! این واقعیتی است که سفرنامههای به جا مانده از خود شاه و برخی از اطرافیانش گواه آن هستند.
شاید بپسندید:داستان پرماجرای سنگ قبر ناصرالدین شاه+تصاویر
ناصر الدین شاه قاجار
ناصرالدینشاه (۲۵ تیر ۱۲۱۰ – ۱۲ اردیبهشت ۱۲۷۵ / ۱۶ ژوئیه ۱۸۳۱–۱ می ۱۸۹۶) که پیش از دوران پادشاهی ناصرالدین میرزا خوانده میشد، معروف به «قبلهٔ عالم»، «سلطان صاحبقران» و بعد از کشته شدن توسط میرزا رضا کرمانی «شاهِ شهید»، چهارمین شاه ایران از دودمان قاجار بود. او از ۱۲۲۷ تا ۱۲۷۵ با نزدیک به ۵۰ سال پادشاهی، پس از شاپور دوم ساسانی و تهماسب اول صفوی طولانیترین دورهٔ پادشاهی در میان تمامی شاهان تاریخ ایران را داراست. او به افتخار نیم قرن سلطنت بر ایران، خود را صاحبقران نامید. او همچنین نخستین پادشاه ایرانی بود که خاطرات خود را نوشت. او نخستین پادشاه ایرانی بود که در رأس هیئت حاکمه عازم اروپای نوین شد.
احتمالاً بپسندید: طراحی شخصیت های کارتونی به صورت انسان + تصاویر
ناصرالدین شاه در حال گردش و تفریح
به گزارش فرادید؛ اما غیر از سفرنامهها، عکسهایی از این سفرها نیز ثبت شده که اغلب آنها را آنتوان سوروگین از عکاسان معروف دوران قاجار گرفته است.
در اینجا پنج مورد از عکسهای سوروگین را ملاحظه میکنید که شاه و اطرافیانش را در تفرجگاههای مختلف و در حال انجام فعالیتهای مختلف از هندوانه خوردن گرفته تا خواندن کتاب به تصویر کشیدهاند. این عکسها در اصل سیاه و سفید هستند و به وسیلۀ نرمافزار به صورت رنگی درآمدهاند. ناصرالدین شاه قاجار در حال گردش و تفریح را ببینید. با مطلب ناصرالدین شاه در حال گردش و تفریح همراه باشید.
شاید بپسندید: عجایب جالب تایلند: چیزهای عجیب و تا حدی شگفتانگیز که فقط در تایلند وجود دارد!
عکس هایی از ناصرالدین شاه در حال گردش و تفریح
در عکس اول که مکان دقیق آن معلوم نیست و ممکن است محوطۀ یکی از کاخها یا یکی از تفرجگاههای خارج از شهر باشد، ناصرالدینشاه و درباریان در حالی در مقابل دوربین عکاس ژست گرفتهاند که یک سینی خالی و چند نیمۀ هندوانه در مقابل آنها بر روی چمنها دیده میشود. خود شاه در این تصویر بر روی چهارپایۀ کوچکی نشسته که آن را معمولا در تفرجگاهها به همراه داشته و در بعضی از عکسهای دیگر نیز دیده میشود.
بیشتر بخوانید: طراحی پرنسس های دیزنی با چهره هنرمندان مشهور + تصاویر
عکس دوم مربوط به مسیر سفر به دشت لار است. در این عکس شاه مانند همراهانش سوار بر اسب است و با چتری که بالای سر دارد از دیگران قابل تشخیص است. پسر نوجوانی که در سمت راست شاه سوار بر اسب سفید دیده میشود عزیزالسلطان یا ملیجک دوم است که از خردسالی در نزد شاه بسیار محبوب بود. دشت لار از شکارگاههای همیشگی ناصرالدین شاه به شمار میآمد.
برایتان جالب خواهد بود: عکس واقعی امیر کبیر این تصویر است + تصویر واقعی امیر کبیر
عکس سوم در دشت لار و به طور خاص در منطقۀ یورت خانلرخان گرفته شده. تاریخ این عکس به خرداد یا تیر سال ۱۲۶۹ شمسی برمیگردد؛ یعنی شش سال قبل از ترور ناصرالدینشاه. شاه در این تصویر در زیر سایبان و کنار رودخانه نشسته است. شخصی که در کنار شاه بر روی زمین نشسته عبدالعلی خان ادیبالملک است که در حال خواندن کتابی برای شاه به نظر میرسد.
برایتان جالب خواهد بود: داستان غمناک ملک زاده خانم همسر امیرکبیر+ پس از امیر کبیر چه بر سر او آوردند!
چهارمین عکس مربوط به تفرج شاه و درباریان در منطقۀ شمیران است. آبشار شمیران یکی از مقاصد تفریحی محبوب ناصرالدینشاه بود. صندلی کوتاه و مخملی شاه در این عکس نیز دیده میشود.
احتمالاً بپسندید: طراحی آرایش و لباس عروس در کشورهای مختلف با کمک هوش مصنوعی+ بخش سوم
شاید بپسندید: بازیگر نقش کودکی آخناتون سریال یوسف پیامبر الان چه شکلی شده و چیکار می کنه!؟
عکس پنجم نیز در مقابل آبشار شمیران گرفته شده است. در این عکس شاه به همراه درباریان در مقابل دوربین عکاس ایستاده است. در این عکس در دست یکی از افرادی که در سمت راست شاه ایستاده یک دوربین شکاری زیبا دیده میشود. نفر دیگر هم چتر شاه را در دست دارد.
جالب خواهد بود: ۸ بازیگر زیبای هالیوود: عجیب ترین عادت غذایی بین هالیوودی ها!
عکس آخر به احتمال زیاد در جریان یکی از سفرهای کوتاه شاه در حوالی تهران گرفته شده است. در این تصویر خود شاه بر روی صندلی نشسته و به دوربین نگاه میکند. کودکی که در سمت راست شاه ایستاده عزیزالسلطان معروف به ملیجک دوم است.
احتمالاً بپسندید: رسوم عجیب خواستگاری: آداب خواستگاری در کشورهای مختلف چگونه است!؟
در این تصویر درباریها و آشپزهای قصر در حال تهیۀ مقدمات غذا هستند. عدهای در حال پوست کندن بادمجان هستند و برخی مخلفات هم در سینیهایی گذاشته شده و برای ریختن در دیگ غذا آماده شدهاند.
احتمالاً بپسندید: طراحی پرنسس های دیزنی با چهره هنرمندان معروف + تصاویر
سفرهای ناصرالدین شاه به فرنگ
سفر اول: سفر ناصرالدین شاه به اروپا در فروردین ۱۲۵۲ شمسی بود. قبل او هیچ یک از شاهان ایران به اروپا سفر نکرده بودند. در آن زمان بیست و پنج سال از حکومت ناصرالدین شاه میگذشت و او ۴۳ ساله بود. در این سفر، میرزا حسین خان سپهسالار، شاه را همراهی میکرد. ناصرالدین شاه در سفرش به کشورهای آلمان، انگلیس، فرانسه، اتریش، سوئیس، بلژیک و عثمانی سفر کرد.
بیشتر بخوانید: تبدیل شخصیت های کارتونی به انسان + تصاویر بخش اول
دومین سفر: دومین سفر ناصرالدین شاه به اروپا در فروردین ۱۲۵۷ خورشیدی بود. او از شهرهای نخجوان و تفلیس به مسکو رفت. او در روسیه با الکساندر دوم دیدار کرد و سپس به آلمان رفت و در آنجا با ویلهلم اول، امپراطور آلمان دیدار کرد و سپس به شهر پاریس رفت و با رئیسجمهوری این کشور ملاقات کرد.
شاید بپسندید: میترا حجار با نقش سوسن در سرزمین مادری خیلی خوب حس تنفر و ترحم را در مخاطب ایجاد کرد !
سفر سوم: یک سال پیش از سفر ناصرالدین شاه قاجار به اورپا، او از سوی رئیسجمهوری فرانسه، تزار روسیه و سلطان عبدالحمید شاه عثمانی، برای بازدید از این کشورها دعوت شد. ناصرالدین شاه قصد سفر به انگلستان را داشت؛ اما از طرف این کشور دعوتنامه نداشت. سفیر انگلستان از ملکه خواست برای ناصرالدین شاه دعوتنامه بفرستد و ملکه چنین کرد. ناصرالدین شاه علاوه بر انگلیس، به شهر آمستردام نیز رفت و مورد استقبال خاندان سلطنتی این کشور قرار گرفت.
احتمالاً بپسندید: پرنسس های جنگجو کشورهای مختلف+تصاویر
منبع: فرادید
برایتان جالب خواهد بود
احتمالا بپسندید: هوش مصنوعی شخصیت انیمه برای هر کشور ایجاد کرد + تصاویر بخش سوم و پایانی
این مردک بی عرضه کاری جز گردش و تفریح و زنبارکی نداشته بنظرم اصلا نیاز نیست در مورد این ملعون مطلبی بنویسید مردم میدانند که این آقا هیچ کاری نکرده جز شهوت رانی ضمن اینکه شخصی مثل امیر کبیر هم که انسان توانایی بود را از بین برد شاه اینقدر لاابالی نیاز به تعریف نداره کسیکهدحتی به پسر های نوجوان هم رحم نمیکرد آدم از این کثیف تر پیدا نمیکنید .
ملتی که تاریخ نخواند محکوم به تکرار آن است
یادتان باشد جزیره بحرین در دولت قاجار به انگلیس برای تامین مخارج سفر شاهان عیاش قاجار به فرنگ واگذار و اجاره داده شد . کمی آشنا نیست
ولی بحرین در زمان محمدرضا پهلوی به دستور انگلیس خبیث از ایران جدا شد.
یکم تاریخ بخونید، دیگه بحرینی نمونده بود و اسمی جزء ایران بود، حتی از دوره رضا شاه برای بحرین صندلی در مجلس گذاشته شد که هیچوقت به ايران اعزام نشدن. در زمان همین ناصرالدین شاه، رسماً به انگلستان اجاره داده شد، حتی خسرو معتضد هم اینو در برنامه اش گفت. کافیه سرچ کنید یا کمی از قرارداد های دوران این شاه ایران برباد ده بخونید
عاخه خسرو معتضد کدوم حرفش راست بود ناصرالدین شاه بلایی که سر ایران آورد اسکندر نیاورد
🖕🖕
این عیاش ودوره گرد با دلقک ها وبرو بچه های نوجوان و جوانتر از خودش دائما درسییر وسفر بوده و واز همه مواهب ایران لذت جویی کرده و بیچاره ملت آن زمان و مملکت را در فقر وفلاکت به امان خدا رها ساخته
یک اشغال بی شرف بود.