;
خواص گیاهان داروییسلامت

رفع بوی عرق: ۸ گیاه بی نظیر که عرق را کاهش داده و بوی بد آن را رفع می کنه!

رفع بوی عرق: برخی گیاهان دارویی برای رفع بوی بد بدن ناشی از تعریق زیاد پوست و رشد باکتری ها روی آن مفید می باشند. این گیاهان علاوه بر کاهش تعریق بدن و اثر ضدعفونی کنندگی، دارای بوی خوش و مطبوع نیز هستند. لذا نه تنها بدبویی بدن را رفع می کنند، بلکه به خوشبو شدن آن نیز کمک می نمایند. با این مطلب دنیای مد همراه باشید.

بیشتر بخوانید: رفع بوی بد زیر بغل با 8 ترفند ساده و کاربردی!

۱. برگ مورد

پاشیدن پودر برگ خشک شده گیاه مورد، یا شستشوی پوست با دم کرده غلیظ برگ مورد به علت داشتن تانن فراوان و خاصیت قابض بودن، تعریق پوست را کنترل می کند و اسانس معطر آن باعث خوشبویی بدن می شود.

شاید بپسندید: سیر ترشی سردیه یا گرمی؟ + عوارض سیر ترشی

احتمالا بپسندید: با این معجون جادویی کبد چرب را درمان کنید+نحوه تهیه و مصرف

۲.برگ شیرین بیان

رفع بوی عرق، دم کرده غلیظ برگ تازه شیرین بیان (حدود 50 گرم در یک لیتر آب جوش که به مدت 15 دقیقه دم کشیده باشد) را جهت شستشوی موضع عرق روزی 2 تا 3 بار استفاده نمایید تا از بوی بد عرق رهایی یابید.

شاید بپسندید: برای گردش بهتر خون این دمنوش را بنوشید!

بیشتر بخوانید: بهترین درمان خانگی برای سوء هاضمه + روش

رفع بوی عرق

۳. برگ حنا

پودر برگ حنا به تنهایی یا همراه با پودر برگ سدر یا جوش شیرین، با اثر خنک کنندگی پوست و کم کردن فعالیت غدد عرق، به رفع بدبویی عرق کمک می کند. همچنین می توان حنا را با جوشانده سماق یا سرکه خمیر کرده و به موضع عرق مالید و نیم ساعت بعد با آبغوره یا سرکه رقیق شده موضع را شستشو داد.

شاید بپسندید: با این تست ساده میزان سلامت بدن خود را بسنجید | چقدر سالم هستید!

احتمالا بپسندید: خواص بی نظیر اسفناج که آن را استثنایی کرده است+دستورالعمل چند غذای خوشمزه با اسفناج

۴. مریم گلی

رفع بوی عرق، از جوشانده گیاه مریم گلی همراه با گل ختمی و زوفا، می توان شربت خوراکی تهیه کرد و روزی 2 مرتبه میل نمود تا در کاهش تعریق بدن اثر بگذارد. همچنین پاشیدن پودر آن در زیر بغل یا داخل کفش یا شستشوی موضع عرق با دم کرده غلیظ آن، در رفع بدبویی و خوشبو نمودن پوست موثر است.

بیشتر بخوانید: پاکسازی کامل مثانه و مجاری ادرار با ۵ روش طب سنتی 

جالب است: بهترین میوه و سبزیجات برای درمان کبد چرب

۵. مازو

تانن فراوان این گیاه، آن را جزو قابض های قوی قرار داده است که استفاده از پودر یا دم کرده غلیظش به کسانی که از ترشح زیاد غدد عرق پوست شاکی اند توصیه می شود.

جالب خواهد بود: این دمنوش طبیعی، ترکیبی جادویی است که سلامتی شما را تضمین می کند+ طرز تهیه‌ و مصرف

بیشتر بخوانید: خواص بی شمار عناب برای سلامتی که احتمالاً نمی دانستید+نحوه مصرف صحیح

۶. پوست و برگ گردو

رفع بوی عرق، برگ گردو دارای خاصیت ضد میکروبی قوی می باشد و شستشوی موضع عرق با خیسانده یا دم کرده غلیظ برگ تازه گردو در رفع بدبویی پوست موثر است. پوست سبز گردو نیز به علت دارا بودن تانن فراوان و قابض بودن، در کنترل ترشح عرق بسیار مفید است.

شاید بپسندید: این نوشیدنی های خوشمزه فشار خون بالا را پائین می آورد!

احتمالا بپسندید: نخ دندان در سلامت دندان تاثیری داره؟ + ادعای تازه دندانپزشکان انگلیسی

رفع بوی عرق

۷. نعناع

استفاده خوراکی از برگ تازه نعنا یا عرق نعنا در رفع بدبویی دهان بسیار موثر است. همچنین استفاده از دم کرده نعناع جهت شستشوی پوست بدن علاوه بر رفع بدبویی و کم کردن ترشح غدد عرق باعث خوشبو شدن بدن نیز می شود.

۸. رزماری

رفع بوی عرق، این گیاه که به اکلیل کوهی نیز شهرت دارد، در کاهش تعریق بدن اثر بسزایی دارد. می توان ترکیبی از 50 گرم پودر برگ رزماری و 200 گرم پودر تالک تهیه نمود و روزی 2 تا 3 بار به محل عرق پاشید.

علاوه بر گیاهان دارویی مذکور، استفاده از جوش شیرین، گِل ارمنی و زاج سفید نیز که در واقع جزو مواد معدنی دارویی هستند، برای درمان تعریق و بوی بد آن موثر است.

گِل ارمنی یا همان خاک ارژیل، نوعی گِل رس خالص ورز داده شده است که در التیام زخم و ضدعفونی کردن پوست و رفع بوی بدن موثر است. طرز استفاده از این ماده معدنی به این صورت است که می توان آن را به صورت خشک به تنهایی و یا ترکیب با پودر نعناع و گل سرخ روی موضع عرق پاشید، یا به صورت محلول با مقداری آب و سرکه به صورت گل شل درآورد و روزی نیم ساعت روی موضع عرق گذاشت. به طور کلی ذرات رس قدرت جذب بالایی دارند.

بیشتر بخوانید: دیگه به عطر نیاز نداری: ۵ غذای باورنکردنی که بوی بد عرق را از بین می برد!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + هشت =

دکمه بازگشت به بالا