;
درمان خانگیسلامت

درمان اسید معده با ۱۰ خوراکی خوشمزه!

درمان اسید معده با روش خانگی: برگشت گهگاه اسید معده به مری خیلی غیرطبیعی نیست، اما بعضی افراد ممکن است هر بار بعد از صرف غذا دچار سوزش معده، نفخ و آروغ شوند. تقریبا ۲۰درصد افراد بیماری رفلاکس معده دارند. این بیماری نوعی برگشت مزمن اسید معده به مری است که توسط پزشک تشخیص داده می‌شود.

رژیم غذایی نقش مهمی در مهار علائم برگشت اسید معده دارد و اولین خط درمانی برای افراد مبتلا به رفلاکس اسید معده است. به همین دلیل شناخت غذاها و میوه های ضد اسید معده برای تسکین علائم این بیماری مفید است. برای آشنایی بیشتر با این خوراکی‌ها تا انتهای این مطلب سلامت همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: رفلاکس معده: اگر سوزش سردل دارید به این ۷ مواد غذایی لب نزنید

۱. فیبرها و سبزیجات

درمان اسید معده با روش خانگی، انواع فیبر با ایجاد احساس سیری از پرخوری عامل سوزش معده جلوگیری می‌کنند، بنابراین بهتر است غذاهایی با فیبر سالم مصرف کنید، از جمله:

غلات کامل مثل جوی دوسر، دانه کوسکوس و برنج قهوه‌ای.

سبزیجات ریشه‌ای مثل سیب‌زمینی شیرین، هویچ و چغندر.

سبزیجات سبز مثل لوبیاسبز، کلم بروکلی، مارچوبه، انواع سبزی‌ها.

گل کلم، سیب‌زمینی و خیار.

درمان اسید معده با روش خانگی، فیبرها علاوه‌ بر کاهش برگشت اسید، در کاهش کلسترول، قند خون کنترل‌نشده، هموروئید و مشکلات روده هم نقش دارند.

شاید بپسندید: ۶ دمنوش‌ شگفت انگیز برای رفع استرس و خواب راحت!

۲. زنجبیل

درمان اسید معده با روش خانگی، زنجبیل خاصیت ضدالتهابی طبیعی دارد و برای درمان طبیعی سوزش معده و سایر مشکلات گوارشی مناسب است. می‌توانید ریشه زنجیل رنده‌شده یا خردشده را به غذا یا اسموتی اضافه کنید یا برای تسکین علائمتان چای زنجبیل بنوشید.

اجتمالاً بپسندید: رژیم غذایی زیبایی: 16 ماده غذایی خوشمزه که بر زیباتر شدن شما تأثیر مستقیم دارند!

درمان اسید معده با روش خانگی

شاید بپسندید: قاتل دیابت: این ۶ میوه خوشمزه دیابت را درمان می کند!

۳. بلغور جوی دوسر

درمان اسید معده با روش خانگی، بلغور جوی دوسر صبحانه‌ای ایدئال و منبع عالی فیبر است. رژیم غذایی سرشار از فیبر احتمال برگشت اسید معده را کم می‌کند. نان سبوس‌دار و برنج سبوس‌دار گزینه‌های فیبری دیگرند.

شاید بپسندید: برای رفع گرفتگی عضلات، این خوراکی ها معجزه می کنند!

۴. خوراکی‌های قلیایی

میوه‌هایی غیر از مرکبات مثل خربزه، موز، سیب و گلابی، رازیانه و مغزها کمتر از میوه‌های اسیدی (مثل مرکبات) علائم برگشت اسید را ایجاد می‌کنند.

شاید بپسندید: ۸  ماده غذایی که از سرماخوردگی جلوگیری می کند + تقویت سیستم ایمنی بدن

۵. خوراکی‌های آبدار

درمان اسید معده با روش خانگی، درمان اسید معد با روش های خانگی، خوراکی‌های حاوی آب زیاد اسید معده را رقیق و ضعیف می‌کنند، از جمله:

سوپ با پایه آب گوشت؛

دمنوش.

و سبزی و میوه های ضد اسید معده مانند:

کرفس؛

خیار؛

کاهو؛

هندوانه.

شاید بپسندید: 10 بدترین عادت روزانه خانم ها که سلامتی آنها را تهدید می کند!

۶. گوشت کم‌چرب و غذاهای دریایی

درمان اسید معده با روش خانگی، درمان اسید معد با روش های خانگی، گوشت‌هایی مثل سینه مرغ و بوقلمون، ماهی و غذاهای دریایی چربی کمی دارند و علائم برگشت اسید را کاهش می‌دهند. می‌توانید این گوشت‌ها را کبابی، پخته یا آب‌پز استفاده کنید.

شاید بپسندید: کاهش سریع وزن برای خانم‌ها: ۱۲ روش ساده مخصوص آب کردن چربی شکم و پهلو خانم ها !

۷. سفیده تخم‌مرغ

درمان اسید معده با روش خانگی، سفیده تخم‌مرغ یکی از گزینه‌های مناسب است، اما زرده تخم‌مرغ چربی زیادی دارد و ممکن است علائم برگشت اسید را ایجاد کند.

شاید بپسندید: شکم بزرگ آقایان این گونه بر رابطه جنسی آن ها تاثیر می گذارد!

درمان اسید معده با روش خانگی

شاید بپسندید: خواص دانه کینوا | متخصصان علوم تغذیه به آن لقب خاویار گیاهی داده اند!

۸. چربی‌های سالم

آووکادو، مغز گردو، دانه کتان، روغن زیتون، روغن کنجد و روغن آفتاب‌گردان منابع چربی سالم هستند. پیشنهاد می‌کنیم، مصرف چربی اشباع و ترانس را کاهش دهید و‌ به‌جای آنها از چربی غیراشباع سالم‌تر استفاده کنید.

شاید بپسندید: نسخه ابن سینا برای افزایش حافظه:اگر حافظه ات ضعیف شده، این ادو یه ها را امتحان کن!

۹. شیر

درمان اسید معده با روش خانگی، درمان اسید معد با روش های خانگی، شیر معمولا برای ازبین‌بردن سوزش معده مناسب است. البته توجه کنید که شیر انواع مختلفی دارد مثل شیر پرچرب، کم‌چرب و بدون چربی. چربی درون شیر می‌تواند برگشت اسید را تشدید کند، اما شیر بدون چربی همچون حائل موقت بین پوشش معده و محتوای اسیدی آن عمل می‌کند و بالافاصله علائم سوزش معده را از بین می‌برد. ماست کم‌چرب نیز همین خاصیت تسکین‌دهنده را دارد و حاوی مقدار مناسبی از پروبیوتیک‌هاست.

شاید بپسندید: اگر خواب شبانه ات دچار اختلال است، ترکیب شیر و فلفل سیاه را فراموش نکنید+نحوه مصرف و تهیه

۱۰. سرکه سیب

هرچند تحقیقات کافی درباره اثر سرکه سیب بر برگشت اسید معده انجام نشده است، بسیاری از افراد ادعا می کنند که این سرکه برای تسکین علائم بازگشت اسید مؤثر است. بااین‌حال هیچ‌وقت این سرکه را غلیظ مصرف نکنید، زیرا اسید قوی آن می‌تواند مری را تحریک کند. در عوض مقدار کمی از سرکه سیب را در آب گرم حل کنید و همراه غذا بنوشید.

بیشتر بخوانید: خوردنی های ضد استرس: ۱۲ خوردنی خوشمزه ضد استرس را بشناسید!

 

 

 

برایتان جالب خواهد بود

شاید بپسندید: درمان بی خوابی با نسخه طلایی ابن سینا!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا