فناوری

از شایعه تا واقعیت: تصاویر ازدواج ایلان ماسک با رباتی به نام کاتانلا

ازدواج ایلان ماسک: در شبکه‌های اجتماعی به ویژه فیس بوک، تصاویری از ایلان ماسک، مدیرعامل توییتر و تسلا، در حال رقصیدن با رباتی که به شکل یک زن طراحی شده، منتشر و ادعا شده این ربات همسر آینده ماسک است. منتشرکنندگان این عکس‌ها مدعی شدند «ایلان ماسک کاتانلا را به عنوان همسر آینده‌اش انتخاب کرده، چرا که او اولین رباتی است که ماسک با استفاده از هوش مصنوعی به‌طور ویژه با شخصیت و مشخصات زنی که آرزویش را دارد طراحی کرده است.»

شاید بپسندید: از بین بردن رسوب کتری و سماور با چند روش راحت و کاربردی!

ازدواج ایلان ماسک

شاید بپسندید: حقایق جالب درباره سیب زمینی که قطعاً تاکنون نشنیده اید!

با این حال با جستجوی تصاویر، مشخص شد که آنها ساختگی هستند. جستجوی معکوس ثابت کرد که این تصاویر منشا واقعی ندارند و با استفاده از فناوری هوش مصنوعی طراحی شده‌اند.با بررسی تصاویر، تفاوت‌ها و ناهنجاری‌های زیادی نمایان می‌شود، از جمله تفاوت رنگ موهای ربات و ویژگی های آن از تصویری به تصویر دیگر و ناهماهنگی ظاهر ایلان ماسک و ربات.

ناشران تصاویر ساختگی به اظهارات ماسک در اکتبر 2022 در مورد تولید نمونه اولیه یک ربات انسان‌نما در شرکت تسلا استناد کرده‌اند، اما این مدل اپتیموس نام داشت نه کاتانلا.

شاید بپسندید: نحوه تمیز کردن جواهرات در خانه: قوی ترین پاک کننده برای أنواع جواهرات را در خانه بسازید!

ازدواج ایلان ماسک

معیار زیبایی مردان و زنان در کشورهای مختلف با کمک هوش مصنوعی! + تصاویر

همچنین، قرار بود این مدل ظرف سه تا پنج سال تکمیل شود. ماسک در آن زمان گفت: فکر می‌کنم اپتیموس تا پنج یا 10 سال دیگر باورنکردنی خواهد بود.نه ماسک و نه تسلا هیچ پیشرفتی را در مسیر ساخت ربات جدید اعلام نکردند و این تصاویر ساختگی در هیچ یک از حساب‌های ماسک یا شرکت رسمی او ظاهر نشده‌اند.

جالب خواهد بود: جنیفر لوپز با منتشر کردن این خبر حسرت برانگیز، حسابی روی شوهر سابقش را کم کرد!

ایلان ماسک کیست؟

ایلان ریوْ ماسک FRS (به انگلیسی: Elon Reeve Musk؛ زادهٔ ۲۸ ژوئن ۱۹۷۱) شخصی نامدار در تجارت و سرمایه‌گذار است. او بنیان‌گذار، مدیرعامل و مهندس ارشد اسپیس‌اکس؛ سرمایه‌گذار، مدیرعامل و طراح محصولات شرکت تسلا؛ بنیان‌گذار شرکت بورینگ؛ یکی از بنیان‌گذاران مشترک نیورالینک و اوپن‌ای‌آی و نیز مالک شرکت توییتر است. دارایی خالص ماسک تا دسامبر ۲۰۲۲ حدود ۱۳۹ میلیارد دلار بود که اساساً از سهم مالکیت او در تسلا و اسپیس‌ایکس است، بر اساس رتبه‌بندی فوربز، دومین شخص ثروتمند جهان است.

تصاویر شبیه سازی شده از نقاشی ها و مجسمه های قدیمی با کمک هوش مصنوعی!

در ژانویه ۲۰۲۳ نام او به دلیل تجربه «بزرگ‌ترین زیان و کاهش ثروت شخصی در تاریخ» به دلیل افت ارزش سهام تسلا در پی خرید توییتر در فهرست رکوردهای جهانی گینس ثبت شد.

شاید بپسندید: هوش مصنوعی با ارائه این تصویر از هرم بزرگ مصر، عظمت اهرام مصر را لگدمال کرد!

زندگی شخصی Elon Musk

ایلان از همان سنین کم به رویا‌پردازی عادت داشت. زمان‌هایی که به فکر فرو می‌رفت، از اطرافش کاملا بی‌خبر می‌شد و همین باعث شده بود والدینش تصور کنند او ناشنوا است.

ماسک در ۱۰ سالگی متوجه علاقه شدیدش به کامپیوتر و دنیای تکنولوژی شد و شروع به یادگیری برنامه‌نویسی و ساختن نرم‌افزارهای مختلف کرد و پس از دو سال، اولین بازی کامپیوتری خود با نام “Blastar” را ساخت. او این بازی را به قیمت ۵۰۰ دلار فروخت.

در سال ۱۹۸۹ (۱۷ سالگی) برای نرفتن به سربازی اجباری در آفریقا، به همراه مادر، برادر و خواهرش به کانادا رفتند. در آنجا به دانشگاه کوئین رفت و همان سال شهروندی کانادا را گرفت. ایلان در سر رویای آمریکا را داشت و این کار را راهی آسان برای رسیدن به هدفش می‌دانست.

در سال ۱۹۹۲ Musk کانادا را به مقصد آمریکا ترک کرد و در دانشگاه پنسیلوانیا مشغول به تحصیل در رشته فیزیک و کسب‌ و کار شد. او موفق شد در رشته اقتصاد دوره مقدماتی، و در فیزیک دوره لیسانس را پشت سر بگذارد.

ایلان ماسک بعد از ترک دانشگاه پنسیلوانیا، برای مطالعه فیزیک انرژی در مقطع دکتری به کالیفرنیا، دانشگاه استنفورد رفت. چون در آن سال‌ها تب‌وتاب اینترنت بالا گرفته بود، ایلان نمی‌خواست از این جریان عقب بماند؛ به همین خاطر تنها دو روز بعد از ورودش به استنفورد، آنجا را ترک کرد و دیگر هرگز برای تکمیل دوره‌اش باز نگشت.

مسیر شغلی ایلان ماسک

مسیر شغلی Elon پر از فراز و نشیب است و همه تجربیاتش مربوط به تکنولوژی می‌شود. او کسب و کار را از همان نوجوانی با ساخت بازی بلستر شروع کرد و امروز، به عنوان یکی از ثروتمندترین و باهوش‌ترین افراد روی کره زمین شناخته می‌شود. در ادامه، به مسیر شغلی ماسک می‌پردازیم.

Zip2

کسب و کار حرفه‌ای ایلان ماسک از سال ۱۹۹۵ شروع شد. او و برادرش کیمبال، شرکت Zip2 را بنیانگذاری کرد. Zip2 یک راهنمای شهری آنلاین بود که برای وبسایت‌های جدید The New York Times و Chicago Tribune طراحی شده بود. در سال ۱۹۹۹، شرکت کامپیوتری Compaq شرکت Zip2 را به قیمت ۳۰۷ میلیون دلار به صورت نقد و ۳۴ میلیون دلار به صورت سهام خریداری کرد.

پی پال (PayPal)

در سال ۱۹۹۹ ایلان و کیمبال ماسک از پولی که در ازای فروش Zip2 به دست آورده بودند، برای راه اندازی X.com استفاده کردند؛ این یک شرکت خدمات مالی و پرداختی آنلاین بود. در همان سال، این شرکت به پی پال (Paypal) تغییر نام داد، که تا امروز هم به همین نام باقی مانده است.

در اکتبر ۲۰۰۲، ایلان اولین میلیارد دلار خود را به دست آورد؛ یعنی زمان که eBay، شرکت پی پال را در ازای ۱.۵ میلیارد دلار سهام، خریداری کرد. قبل از فروش این شرکت، ایلان ماسک ۱۱ درصد سهام Paypal را در اختیار داشت.

Space X

زمانی که هنوز ایلان ماسک در “PayPal” بود، رویای فضا و نقشه‌هایش درباره آن را در ذهن تجسم می‌کرد. بعد از پی پال و در سال ۲۰۰۲، ایلان با ۱۰۰ میلیون دلار شرکتی با نام تکنولوژی اکتشاف فضا “Space Exploration Technologies” یا همان “Space X” معروف، تاسیس کرد. هدف ماسک از این کار ارزان کردن پروازهای فضایی بود. ماسک مطمئن بود که هزینه‌های ایجاد و راه اندازی راکت و سفینه‌های فضایی را می‌تواند تا ۱۰ برابر کاهش دهد.

Elon Musk بیش از ۱۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۰۶ بر روی اسپیس‌ اکس سرمایه‌گذاری کرد. او اطلاعاتی درباره قیمت موشک‌ها جمع‌اوری کرد و متوجه شد قیمت هر راکت در روسیه از ۱۵ میلیون دلار و در آمریکا تا ۶۵ میلیون دلار است. با محاسبات ماسک هزینهٔ تمام شده قطعات مورد نیاز برای ساخت یک راکت تنها ۲ درصد قیمت راکت در ایالات متحده بود. این موضوع برای یک کارآفرین بسیار جالب و از طرفی قابل تامل است.

اولین موشک‌های این شرکت موشک‌های فالکن ۱ و فالکن ۹ و اولین فضاپیمای آن دراگن (Dragon) نام دارد. در ۱۲ فوریهٔ سال ۲۰۱۵، راکت فالکن ۹ در سومین تلاش ایلان ماسک برای فرود سالم، پس از ارسال پرتاب موفقیت‌آمیز به مدار، در پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال، این راکت سالم فرود آمد. او در یکی از سخنرانی‌هایش گفت: این کار بسیار مسخره و پرهزینه‌ای است که فضاپیما را در هنگام فرود رها و منفجر کنیم.

تسلا (Tesla)

ایلان در حال و هوای فضا غرق نشد و روی زمین به‌شدت مشغول فعالیت بود. ایلان هم‌بنیانگذار، مدیرعامل و معمار محصولات تسلا (سازنده اتومبیل‌های برقی) است. ایلان ماسک نقش فعالی در تغییرات تسلا داشت و با کمک او، اولین رودستر برقی در سال ۲۰۰۶ ساخته شد.

ایده بازتولید ماشین‌های برقی از آنجا به سراغ ماسک آمد که او مخالف شدید سوخت‌های فسیلی و طرفدار پر و پا قرص انرژی‌های تجدیدپذیر است. به همین خاطر در سال ۲۰۰۶ و در راستای اهداف خودش، به چند نفر از اعضای خانواده‌اش، سرمایه اولیه ساخت کارخانه تولید انرژی خورشیدی داد. در سال ۲۰۱۶ تسلا این کارخانه که سولار سیتی “SolarCity” نام دارد، به ارزش ۲.۶ میلیارد دلار خرید.

تسلا در حال رشد بود و با طرح‌‌هایی که نشان داد، تعداد زیادی از جمله موسسین گوگل، لری پیج (Larry Page) و سرگئی برین (Sergey Brin) بر روی این پروژه سرمایه‌گذاری کردند.

به خاطر اشتباهات مدیریتی و استراتژیکی مدیران تسلا در سال ۲۰۰۷، این شرکت دچار مشکلات عدیده‌‌ای شد؛ اما ماسک توانست با برنامه از جمله تعدیل نیرو و کاهش هزینه تامین‌کنندگان، مشکل را تا حدی حل کند.

در ۲۹ ژوئن سال ۲۰۱۰، تسلا عرضه اولیه سهام خود را آغاز کرد. اگرچه این شرکت به مدت ۱۰ سال سودآور نبود و با ۱۷ دلار در هر سهم عرضه شد اما بیش از ۲۲۵ میلیون دلار بر روی آن سرمایه‌گذاری شد. در زمان نگارش مقاله، یک سهم تسلا به ارزش ۶۸۵ معامله می‌شود. Musk صاحب ۳۰ درصد از سهام این شرکت پیشرو در تولید خودروهای الکترونیکی است.

احتمالاً بپسندید: ۱۱ ترفند ساده برای از بین بردن حشره برنج و حبوبات!

هایپرلوپ (HyperLoop)

این پروژه که در سال ۲۰۱۵ رونمایی شد، با هدف تسریع در جابه‌جایی افراد بر روی زمین راه‌اندازی شد. در این طرح کپسول‌‌هایی آلومینیومی در تونل‌هایی که زیر زمین حفر شده‌اند، افراد را با سرعت باورنکردنی ۱۲۸۷ کیلومتر بر ساعت جابه‌جا می‌کنند.

انرژی این سیستم از پنل‌های خورشیدی نصب شده در طول مسیر تامین می‌شود. ظرفیت هر کپسول ۲۷ نفر است و کپسول‌های باری می‌توانند تا ۳ اتومبیل را با خود حمل کنند. در برآوردهای اولیه اگر بلیط یک طرفه ۲۰ دلار و تعداد افرادی که در طول یک‌سال از آن استفاده می‌کنند ۷/۴ میلیون نفر باشد، دوره بازگشت سرمایه ۲۰ سال خواهد بود.

قرار است در ابتدا این طرح از سان فرانسیسکو تا لس آنجلس راه‌اندازی شود. مدل مسافربری هایپرلوپ ۶ میلیارد دلار و نمونه باری آن ۷/۵ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. در حالی که دولت آمریکا قصد دارد برای راه‌اندازی خط آهن پر سرعت بین این دو نقطه ۷۰ میلیارد دلار هزینه کند.

هوش مصنوعی

ماسک با دو شرکت OpenAI و Neuralink، به سراغ حوزه جذاب و جدید هوش مصنوعی رفته است. او می‌گوید:

بهترین کاری که می‌توان برای اطمینان از خوب بودن آینده کرد چیست؟ می‌توان نشست و کاری نکرد یا می‌توان در توسعه صحیح هوش مصنوعی که ایمن و مفید باشد شرکت کرد.

Elon Musk معتقد است هوش مصنوعی همواره دارای ریسک زیادی است؛ چون چیزی را پرورش می‌دهیم که ممکن است علیه ما شود. او می‌گوید:

باید به توانمندی افراد برای بهره‌گیری از این تکنولوژی کمک کنیم. اگر همه قدرت یکسانی داشته باشند، هیچ شخص یا گروهی نمی‌تواند ابرقدرت هوش مصنوعی باشد.

شرکت اوپن ای‌آی در سال ۲۰۱۵ با سرمایه یک میلیارد دلار تاسیس شد و یک سال بعد پلتفرم آموزشی هوش مصنوعی خود را ارائه کرد. ایلان ماسک در سال ۲۰۱۸ به‌خاطر آنچه که خودش تعارض فعالیت با تسلا نامید، این شرکت را ترک کرد.

شرکت نورالینک در زمینه فناوری عصبی در سال ۲۰۱۶ شروع به کار کرد و در سال ۲۰۱۷ به عموم معرفی شد. این شرکت تراشه‌های ارتباط مغز و چیپ‌‌های قابل کاشت در مغز تولید می‌کند.

شاید بپسندید: تغییر جنسیت “ایلان ماسک” به روایت هوش مصنوعی+تصاویر

احتمالاً بپسندید:

تبدیل شخصیت های کارتونی به صورت واقعی توسط یک هنرمند ترکیه ای!

سازه اُپوس از شاهکارهای شگفت انگیز معماری جهان در دبی!

 داستان زندگی غمناک عزت الدوله ملک نسا خانم همسر امیرکبیر!

بازسازی تصویر ابن سینا با کمک هوش مصنوعی!

چه کسی اولین بار از تلفن همراه در ایران استفاده کرد!؟ + تصویر اولین تلفن همراه در ایران

نشانه های جذابیت شما برای دیگران: از کجا بفهمیم کسی از ما خوشش آمده یا نه!؟

 دختر معین عروس شد اما ظاهر داماد همه رو شوکه کرد + عکس

18 تصویر بازسازی شده از شخصیت سیمپسون ها توسط هوش مصنوعی!

شاید بپسندید: شخصیت های دیزنی از جاسمین تا آریل در نژادی دیگر چگونه به نظر می رسند!؟

احتمالاً بپسندید: تصاویر دیدنی از پیری ستارگان فوتبال با کمک هوش مصنوعی!

نوشته های مشابه

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − پنج =

دکمه بازگشت به بالا