طرز تهیه کوکی دو رنگ کاکائو و نارگیل به روشی ساده + عکس مراحل تهیه
طرز تهیه کوکی دو رنگ: امروز، دستور پخت شیرینی نارگیلی دو رنگ را ارائه کردهایم که با لایه بیرونی ترک خورده آغشته به شربت، نارگیل معطر و ظاهری چشم نواز و شیک، گزینه مورد علاقه جدید شما در زمان چای خواهد بود! در ادامه این مطلب بخش آشپزی مجله خبری چشمک با طرز تهیه کوکی دو رنگ همراه باشید.
این شیرینی است که با چای یا قهوه شما به خوبی ست می شود و باعث می شود تمام خستگی های روز را فراموش کنید. بیا اگه آماده ای سریع ببرمت آشپزخونه مواد رو روی پیشخوان چیده و دست به کار شویم. در حالی که شربت در حال جوشیدن است خمیر کوکی را آماده کرده و مقداری شربت به آن اضافه کرده و تمام…. چشم دیدگان و کام کسانی که آن را می خورند شاد!
مواد لازم برای طرز تهیه کوکی دو رنگ
مواد لازم برای این کوکی خوشمزه و چشم نواز عبارت است از:
برای خمیر
- 125 گرم کره
- 2 عدد تخم مرغ (قسمت سفید 1 تخم مرغ جدا می شود)
- 1/2 فنجان روغن
- 3 قاشق غذاخوری شکر
- سه قاشق غذاخوری کاکائو
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- یک قاشق چای خوری وانیل
- 2.5 لیوان آرد
برای داخل کوکی
- 1 فنجان نارگیل
- یک عدد سفیده تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری شکر
برای شربت
- 1 لیوان آب
- یک لیوان شکر
طرز تیهه کوکی دو رنگ چگونه است؟
شربت را به مدت 15 دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود.
برای پر کردن داخلی کوکی ها؛ نارگیل، سفیده تخم مرغ و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا به صورت خمیر غلیظی درآید.
تکه های کوچک بردارید و با دست گرد کنید و روی سینی فر قرار دهید. در کل باید 20-25 قطعه باشد.
برای کوکی:
مواد لازم برای خمیر شیرینی را در ظرفی بریزید.
خمیر را ورز دهید.
خمیر را به 20-25 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را در کف دست خود صاف کنید.
مخلوط نارگیلی را که آماده کردید وسط آن قرار دهید. با غلتاندن به آن شکل دهید.
شیرینی ها را در سینی که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار دهید.
در فر با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح آن کمی ترک بخورد.
بعد از خنک شدن کوکی ها آنها را در سینی قرار دهید و شربت خنک شده را روی آنها بریزید.
قبل از سرو، می توانید به دلخواه روی آن بادام زمینی یا نارگیل بپاشید. از شیرینی خود لذت ببرید!