;
آشپزی

تهیه سالاد لبنانی برای کسانی که به سلامتی و تناسب اندام اهمیت می دهند!

تهیه سالاد لبنانی: این سالاد از جمله سالادهایی است که علاوه بر زیبایی بخشی به سفره های شما، می تواند یک گزینه عالی برای سلامتی و خفط رژیم شما باشد. در طرز تهیه سالاد لبنانی، سبزی جعفری و نعناع به نسبتی خرد می شوند که می توان آن را سالاد سم زدا نامید. از سوی دیگر مواد دیگری هم در این سالاد به کار رفته است که سبب سیری می شود و به این ترتیب این سالاد به یک سالاد رژیمی تبدیل شده است.

بلغور ریز که در آب داغ پف می کند و به سالاد اضافه می شود، می تواند در شما احساس سیری ایجاد کند. پس بدون معطلی برویم آشپزخانه و تهیه سالاد لبنانی آشنا شویم. با بخش آشپزی چشمک همراه باشید.

احتمالا بپسندید: سه سوته سس های خوشمزه و سالم در خانه آماده کنید+طرز تهیه چند سس خوشمزه

سالاد لبنانی

سالاد لبنانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد. این سالاد خوشمزه، طعمی بسیار خاص  دارد. اگر به دنبال تجربه طعم های جدید هستید توصیه می کنیم این سالاد خوشمزه را در منزل درست کنید. سالاد لبنانی را علاوه بر اینکه می توانیم به عنوان یک سالاد جدید و مجلسی برای مجالس و مهمانی های خود درست کنیم، می توانیم از آن به عنوان یک وعده ساد برای شام یا نهار نیز استفاده کنیم.

شاید بپسندید: طرز تهیه ۴ بستنی خانگی خوشمزه بدون نیاز به دستگاه

احتمالا بپسندید: بدون فر و آفتاب لواشک خانگی درست کن + آموزش ساده

جالب خواهد بود: ترفند سریع خشک شدن انواع لواشک خانگی

مواد لازم برای تهیه سالاد لبنانی

  • یک فنجان  بلغور گندم نازک
  • ½ فنجان آب گرم
  • یک عدد آب لیمو
  • 1 دسته نعناع تازه
  • 2 دسته جعفری
  • یک فنجان روغن زیتون
  • 6 عدد پیازچه تازه
  • 2 عدد گوجه فرنگی متوسط
  • 4 شاخه نعناع تازه
  • یک قاشق چای خوری نمک

تهیه سالاد لبنانی چگونه است؟

بلغور، آب داغ، آبلیمو، روغن زیتون و نمک را در یک کاسه عمیق بریزید، مخلوط کنید و کنار بگذارید.

جعفری را بعد از شستن کاملا خشک کنید و با چاقو خرد کنید تا به اندازه یک دانه بلغور کوچک شود.

پیازچه و برگ نعناع تازه را تا حد امکان ریز خرد کنید.

پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و قسمت آبدار و دانه دار آن را جدا کنید و تکه های گوشتی باقی مانده را به مکعب های بسیار کوچک خرد کنید.

مواد خرد شده را با مخلوط بلغور داخل کاسه بریزید و از پایین به بالا مخلوط کنید و تازه سرو کنید. در صورت تمایل می توانید روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید. نوش جان.

شاید بپسندید: غذایی که بچه ها موقع امتحانات نباید بخورن

تهیه سالاد لبنانی

امیدوارم از مطلب تهیه سالاد لبنانی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 9 =

دکمه بازگشت به بالا