نشانه های زندگی با یک زن خودشیفته
نشانه های زن خودشیفته: اختلال شخصیت خودشیفته یا نارسیستیک یکی از انواع مختلف اختلالات شخصیت است. افراد مبتلا به اختلال شخصیت خود شیفته، دارای اعتماد به نفس بالا و کاذب هستند و توجه و تحسین بیش از حد نسبت به خود دارند. این افراد معمولا به دیگران حتی همسر خود هیچ توجهی ندارند و اولویت اول و مهم خودشان هستند، به همین دلیل زندگی با این افراد مشکل است و میتواند به جای خوشبختی، فلاکت به بار بیاورد. در این مطلب خانواده و زناشویی شما را با نشانه های زندگی با زن خود شیفته آشنا خواهیم نمود.
۱.به شدت با دیگران رقابت می کند
رقابت سالم نه تنهاخوب است بلکه به پیشرفت فرد درعرصه های مختلف زندگی کمک می کند اما، زنان خودشیفته دائماً در حالت رقابت ناسالم با افراد پیرامون خود همکاران، دوستان و حتی دختر خود هستند بخصوص زمانی که دخترشان به سن بلوغ می رسد چرا که می خواهند کانون توجه باشند و نسبت به این موضوع اشتیاق سیری ناپذیری دارند. البته بهترین ها را برای دختر خود آرزو می کند اما، ممکن است به جوانی او نیز حتی حسادت کند.
۲.بیش از حد نگران ظاهرش است
حساسیت و وسواس زیاد نسبت به ظاهر، نشانه های همسر خودشیفته است. این افراد به دنبال تایید دیگران هستند، اگرچه ممکن است حس اعتماد به نفس فوق العاده ای را نشان دهند.اگر همسرتان زمان زیادی را صرف لباس پوشیدن میکند و دوست دارد آرایش، جواهرات و لباسها را فراتر از حد معقول نگه دارد، قطعاً نشانه خودشیفتگی است و ارتباطی به علاقه کلیشهای زنانه به زیبایی ندارد.
۳.خوش سر و زبان است
نشانه های زن خودشیفته، شخصیت خودشیفته در برخوردهای اول شما را جذب خود میکند زیرا خوش سر و زبان است. او در برخوردهای بعدی به تمسخر دیگران و خصوصا زیر دستان خود میپردازد اما ممکن است شما متوجه نشوید زیرا هنوز درگیر جذابیت ظاهری او هستید.
۴.مادیات را دوست دارد
این افراد همیشه به دنبال لباس، ماشین، کیفهای دستی، جواهرات و…هستند، هرگز نمیتوانند چیزهایی که انتظار دارند برای خود فراهم کنند به همین دلیل همیشه از زندگی ناراضی اند اگرچه در فرهنگ عامه، این ویژگی ها اغلب جذابند اما در واقع اثرات ازدواج با یک همسر خودشیفته می تواند فرد را دچار بحران مالی کند.
۵.حسادت زیادی دارد
یک زن خودشیفته به زنان دیگر بخصوص اگر افراد موفق تری باشند حسادت می کنند. این افراد دوست دارند با دوستان خود دور هم جمع شده و پشت سر دیگران صحبت کنند. زن خود شیفته از این راه برای اثبات برتری خود نسبت به دیگران استفاده می کند.
۶.قول و وعده و وعید می دهد
افراد خودشیفته قدرت بیان خوبی دارند و تنها به بیان از خیال بافیهایی که از آینده دارند، می پردازند. این افراد تا زمانی که موعد خیالبافیها نرسیده با بلوف و توضیحات اضافه شما را سرگرم میکنند.
۷.فوق العاده دفاعی است
یکی از مهمترین ویژگی های یک زن یا مرد خودشیفته ناتوانی آنها در تحمل انتقاد است. کار کردن با این افراد می تواند دردناک باشد و در ازدواج، امکان گفتگو با آنها وجود ندارد. اگر با یک زن خودشیفته بحث می کنید از او انتظار صداقت یا تمایل به گوش دادن نداشته باشید زیرا نمی تواند انتقاد را حتی اگر سازنده باشد تحمل کند.
۸.همیشه حق با اوست
همسر خودشیفته فقط حرف خود را قبول دارد و همیشه فکر می کند حق با اوست. زندگی با چنین فردی سبب می شود که همسر او برای مصلحت زندگی خود کوتاه آید و خود را فراموش کند.
۹.همه چیز برای اوست
نشانه های زن خودشیفته، تمام اتفاقات و جریانها در زندگی مشترک با شخصیت خودشیفته مربوط به زندگی او است و همسر او تنها گوشهای از زندگی او را اشغال نموده و هر بار که برای استقلال طلبی در زندگی تلاش می کند با برخوردها و موانع جدی روبرو خواهد شد.
۱۰.رفتار نمایشی را دوست دارد
از آنجایی که زنان خودشیفته دوست دارند کانون توجه باشند و به دنبال واکنش های دیگران هستند، رفتارهای نمایشی انجام می دهند. رفتارهای نمایشی اثرات مخربی روی ازدواج دارد. این زنان هنگام دفاع از خود دائماً به گذشته بازمی گردند و جزئیات بیشتری از آنچه که شاید قبلا وجود داشته به آن اضافه می کنند.
۱۱.همدلی نمیکند
نشانه های زن خودشیفته، شخصیت خودشیفته همسر خود را کامل فراموش می کند و او را بدون احساسات تصور خواهد کرد. همسر او هیچگاه نمی تواند با او دردو دل کند و اگر حرفی بزند، هیچ همدلی و درک متقابلی از او نمیبیند.
۱۲.افراد را در برابر یکدیگر قرار می دهد
تا به حال به این فکر کرده اید که چرا دعواهای مادرتان و همسرتان بیشتر شده است یا چرا دوستان و اقوام بین خود مشکل دارند؟ یکی از ویژگی های یک زن خودشیفته این است که میل به ایجاد دشمنی بین دوستان و اعضای خانواده دارند.
آنها ممکن است یک چیز را در مورد شخصی به دیگری بگویند و اغلب این داستان ها را با شایعات آراسته کنند اگرچه به خوبی می دانند که باعث مشکل می شود.