مقابله با سواستفاده گران: بسیاری از افراد در زندگی خود با چنین شرایطی مواجه می شوند. اما باید بدانید که مجبور نیستید با افراد سوء استفاده گر همراه شوید. گاهی اوقات، دفاع از خود به سادگی بیان حرف درست است. اصول روانشناسی نکاتی را در این زمینه به ما آموخته اند. کلماتی که بر زبان می آوریم، می توانند تفاوت بزرگی را ایجاد کرده و کنترل مکالمه را به دست ما دهند. با این مطلب موفقیت همراه باشید.
بیشتر بخوانید: این عبارت «سه کلمه ای» شما را به موفقیت می رساند
۱. «متوجه می شوم که چه قصدی داری»
گاهی اوقات، بهترین راه برای خلع سلاح یک سوء استفاده گر این است که مستقیماً به رفتار او اشاره کنید. این یک عبارت ساده و در عین حال قدرتمند است که می تواند آنها را وادار به عقبنشینی کند.
زیرا افراد سوء استفاده گر اغلب به تاکتیکهایی متکی هستند که معمولاً مورد توجه قرار نمیگیرند. با گفتن «متوجه می شوم که چه قصدی داری»، به آنها نشان می دهید که از بازی آنها آگاه هستید و هدف آسانی برای سوء استفاده و فریبکاری نخواهید بود.
این بدان معنا نیست که شما باید متخاصم یا بی ادب باشید. قاطعیت و محکم بودن در چنین موقعیتی قدرت شماست.
بیشتر بخوانید: اگه زیاد کار می کنی حتما اینو انجام بده
۲. «دیدگاهت را درک می کنم، اما نظر خود را دارم»
افراد سوء استفاده گر اغلب سعی می کنند نظرات خود را به دیگران تحمیل کنند. آنها از شما می خواهند که دنیا را از دریچه ذهنی آنها ببینید. اما شما مجبور به این کار نیستید.
استفاده از این عبارت، روشی مؤدبانه و در عین حال قدرتمند برای اثبات فردیت و استقلال شماست و به طرف مقابل نشان می دهد که اگرچه به عقیده آنها احترام میگذارید، اما افکار و احساسات خود را دارید که به همان اندازه معتبر هستند.
مقابله با سواستفاده گران، به یاد داشته باشید که مخالفت کردن اصلاً اشکالی ندارد. دیدگاه شما مهم است و حق دارید که آن را با اطمینان بیان کنید.
احتمالا بپسندید: انداختن انگشتر در هر انگشت زنان و مردان چه معنایی می دهد؟ حتمن ببین خیلی جالبه!
۳. «بیا به حقایق پایبند باشیم»
افراد سوء استفاده گر در تغییر حقایق مطابق با روایت و میل خود استاد هستند. آنها ممکن است از جذابیت های احساسی، اغراق یا حتی دروغ های آشکار استفاده کنند تا شما را تحت تأثیر قرار دهند. در این شرایط، مهم است که کنترل مکالمه را در دست بگیرید.
استفاده از این عبارت به شما کمک می کند که مکالمه را بر آنچه که واقعی است، متمرکز کنید، نه فقط روی آنچه که طرف مقابل میخواهد باور کنید. این کار فرد سوء استفاده گر را مجبور به عقبنشینی می کند.
احتمالا بپسندید: ۶ نکته طلایی برای افزایش تمرکز و تقویت حافظه!
۴. «می شود منظورت را روشن کنی؟»
درخواست توضیح میتواند هنگام برخورد با افراد سوء استفاده گر بازی را تغییر دهد. زیرا آنها را مجبور می کند تا افکار خود را با وضوح بیشتری بیان کنند که می تواند هر حفره ای را در استدلال های آنها آشکار کند.
مقابله با سواستفاده گران، گاهی اوقات درخواست از طرف مقابل برای توضیح دقیق عقایدش می تواند باعث شود نظرش تغییر کرده یا دستکم موضعش را نرم کند.
بنابراین، دفعه بعد که احساس کردید کسی می خواهد شما را فریب دهد، در پرسیدن جزئیات بیشتر تردید نکنید. ممکن است متوجه شوید که استدلال آنها آنقدر قوی نیست که در ابتدا به نظر می رسید!
احتمالا بپسندید: اگه زیاد کار می کنی حتما اینو انجام بده
۵. «من برای روابطمان آنقدر ارزش قائل هستم که اجازه نمی دهم تحت تاثیر این موضوع قرار گیرد»
این عبارت هنگام برخورد با فریب و سوء استفاده در روابط نزدیک، چه با یک دوست، یکی از اعضای خانواده یا شریک زندگی، شرایط را تغییر خواهد داد. این تمرکز را به اهمیت رابطه شما و احترام متقابلی که باید در آن وجود داشته باشد، برمی گرداند.
این عبارت نهتنها مرزی را تعیین می کند، بلکه بیانگر نگرانی و اهمیت واقعی شما برای رابطه است.
این یک یادآوری صمیمانه است که نشان می دهد فریب و سوء استفاده جایی در یک ارتباط سالم ندارد.
۶. «برای فکر کردن به این موضوع به زمان نیاز دارم»
وقت گذاشتن برای تأمل و تصمیمگیری همیشه ایده خوبی است، به خصوص زمانی که با فریب و سوء استفاده سر و کار دارید. افراد سوء استفاده گر اغلب سعی می کنند شما را هول کنند، به این امید که بدون فکر کردن به همه چیز با آن ها موافقت کنید. با گفتن این عبارت به خود این فرصت را می دهید که شرایط را ارزیابی کنید.
۷. «من با این رفتار موافق نیستم»
گاهی اوقات، باید تعارف را کنار بگذارید و مستقیماً سر اصل مطلب بروید. اگر کسی از مرزهایتان عبور کرده و از شما سوء استفاده می کند، بسیار مهم است که موضع محکمی داشته باشید. این عبارت نشان می دهد که تحمل فریب و سوء استفاده را نخواهید داشت.
بیشتر بخوانید: چگونه همیشه محبوب باشید و دیگران به شما احترام بگذارند!
برایتان جالب خواهد بود
شاید بپسندید: چگونه اعتماد به نفس را تقویت کنیم + ارائه 30 راهکار ساده و موثر!