;
سلامت

۷ تغییر رایج بدن در فصل پاییز که باید بدانید!

تغییرات رایج بدن در فصل پاییز: با فرا رسیدن فصل پاییز روز ها کوتاه تر می شود و تغییرات در طبیعت به وجود می آید. همزمان با آن بدن هم دچار تغییر خواهد شد که به عنوان مثال ریزش مو، خشکی پوست و تغییرات دیگر به وجود می آید. در این مطلب سلامت قصد داریم این تغییرات را که مربوط به فصل پاییز هستند، به شما معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: ۱۴ خواص پنهان در چای لیمو را بشناسید!

۱.احساس خشکی در پوست

تغییرات رایج بدن در فصل پاییز، یکی از بزرگترین اثرات فصل پاییز روی بدن، خشکی پوست است. متخصصان پوست تایید کرده اند که تغییرات در دمای هر فصل باعث ایجاد شوک به بدن می شود و تعادل طبیعی مواد شیمیایی در پوست را به هم می ریزد و باعث خشکی خواهد شد که فصل پاییز هم از این قاعده مستثنا نیست. بهتر است که با نوشیدن آب کافی و مصرف مواد غذایی آب دار، پوست خود را آبرسانی کنید و فراموش نکنید که حتما از مرطوب کننده استفاده کنید.

احتمالاً بپسندید: ۱۵ نوشیدنی و خوراکی مفید برای درمان فوری سرماخوردگی!

تغییرات رایج بدن در فصل پاییز

۲.کاهش کیفیت مو و ریزش مو

این اتفاق در فصل پاییز بسیار رایج است که شما متوجه می شوید ریزش مو هایتان افزایش پیدا کرده و کیفیت محیط آن افت کرده و بیشتر از همیشه ضعیف شده است. برای این که موهای خود را در فصل پاییز سالم نگه دارید، حتماً آن را آبرسانی کنید. آب داغ به موهایتان نزنید و به طور منظم ماساژ پوست سر را انجام دهید.

احتمالاً بپسندید: حساسیت پاییزی: تشخیص و موثرترین درمان های خانگی آن!

۳.مصرف غذاهای انرژی بخش

پاییز به مغز این دستور را می دهد که غذاهایی با انرژی بالا تر مصرف کند. در این فصل بدن چربی بیشتری تولید می کند و در نتیجه چربی بیشتری هم ذخیره می شود و بدن قصد دارد تا با این حجم از چربی خودش را گرم نگه دارد و ما نیز تمایل بیشتری به خوردن غذا های پر چربی و پر کربوهیدرات پیدا می کنیم. بهترین کاری که می توانید انجام دهید، این است که تا جایی که می توانید فعالیت بدنی خود را افزایش دهید و مصرف غذا های خود را کنترل کنید.

شاید بپسندید: کلسترول بد: این غذاها قاتل کلسترول بالا است!

۴.مشکلات استرس

تغییرات رایج بدن در فصل پاییز، تغییر فصل از تابستان به پاییز روی حال و حوصله شما اثرگذار است که به آن اختلال فصلی گفته می شود. در طول فصل پاییز اضطراب و استرس به دلیل شروع سال جدید تحصیلی و تمام شدن تعطیلات افزایش پیدا می کند. پس اگر در این فصل احساس استرس و اضطراب داشتید، سعی کنید که در فعالیت های بیرون از منزل شرکت کنید و تا جایی که می توانید از نور آفتاب استفاده کنید زیرا ویتامین دی نقش مهمی در تنظیم روحیه و مبارزه با افسردگی دارد.

احتمالاً بپسندید: ۷ دلیل برای خوردن کدو حلوایی در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا

۵.خواب های طولانی تر از حد معمول

تغییرات رایج بدن در فصل پاییز، در فصل پاییز شما بیش از همیشه می خوابید. علت آن هم کاهش تایم روشنایی روز در این فصل است که روی چرخه طبیعی بیداری و خواب اثر می گذارد. بدن کمتر در معرض نور روز قرار می گیرد و در نتیجه خسته تر از همیشه خواهد بود. در این مورد خیلی نمی توانید اقدام خاصی انجام دهید اما تا جایی که می توانید از نور خورشید استفاده کنید و به صدای بدن خود گوش داده و به اندازه کافی استراحت کنید.

شاید بپسندید: خواص آویشن برای سرماخوردگی: آویشن برای سرماخوردگی یک معجزه محسوب می شود!

تغییرات رایج بدن در فصل پاییز

۶.آسیب به چشم حاصل از نور آفتاب پاییزی

مراقبت نکردن از چشم در برابر نور خورشید در فصل پاییز خطر بسیار زیادی برای آن دارد و تحقیقات این موضوع را به اثبات رسانده اند که فرا رسیدن فصل پاییز باعث می شود تا نور کمتری از خورشید به ما برسد و در نتیجه تراکم اشعه فرابنفش که به چشم می خورد بیشتر است و آسیب های جدی را به وجود می آورد. حتماً قبل از بیرون رفتن از منزل از عینک آفتابی استفاده کنید و همچنین می توانید با استفاده از کلاه لبه دار، مراقبت از چشم خود را افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: خواص انار برای کبد چرب: چه‌مقدار آب انار برای درمان کبد چرب موثر است؟

۷.مستعد ابتلا به آنفولانزا

تغییرات رایج بدن در فصل پاییز، فصل پاییز یعنی تغییر از فصل گرما به سرما که در این این تغییر دمایی، محیطی مناسب برای ابتلا به آنفولانزا و دیگر ویروس ها ایجاد می شود و به همین دلیل افراد در فصل پاییز بیشتر بیمار می شوند. برای جلوگیری از بیماری هایی که ممکن است در این فصل اتفاق بیفتد، حتما باید یک روتین بهداشتی مناسب را رعایت کنید و عادات سالم روزانه را به کار بگیرید.

احتمالاً بپسندید: دمنوش آلودگی هوا: بهترین دمنوش گیاهی ضد آلودگی هوا در پاییز و زمستان!

بیشتر بخوانید

میوه های عجیب و غریب چینی!

احتمالاً بپسندید: اگر هر روز تخم می خورید، حتما این مطلب را بخوانید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 4 =

دکمه بازگشت به بالا