درمان خانگیسلامت

دانه چیا برای ورم معده: دانه چیا راه حلی برای درمان معده درد، سوء هاضمه و یبوست!

دانه چیا برای ورم معده: دانه های چیا، دانه های ریز کوچک، سیاه و بیضی شکل، اغلب با کاهش وزن مرتبط هستند. این مزیت ممکن است به دلیل وجود فیبر باشد که حجم زیادی را فراهم می کند و به احساس سیری طولانی مدت کمک می کند.

این دانه های خوراکی گیاه گلدار Salvia hispanica نیز ممکن است برای سلامت روده شما مفید باشد. این دانه های ریز که هر مایعی را جذب می کنند و بافت ژل مانندی را تشکیل می دهند دارای چندین ترکیب مفید مانند پلی فنول ها، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا 3 هستند. با توجه به این اجزا، مصرف دانه چیا برای تسکین ورم معده ممکن است مفید باشد. این دانه ها می توانند التهاب معده را تسکین دهند. با این مطلب سلامت همراه باشید.

احتمالا بپسندید: بهترین زمان برای مصرف کلسیم: صبح یا شب؟

شاید بپسندید: برای تسکین معجزه آسای درد زانو با این معجون گیاهی محل درد را ماساژ دهید!

گاستریت چیست؟

این التهاب و تحریک پوشش معده شما است. به گفته سرویس بهداشت ملی بریتانیا، این می تواند باعث درد معده، سوء هاضمه و احساس سیری و نفخ در شما شود. همچنین ممکن است به آروغ و گوز منجر شود. علل گاستریت عبارتند از عفونت با باکتری به نام هلیکوباکتر پیلوری، مصرف مسکن های ضد التهابی مانند آسپرین و ایبوپروفن، مصرف بیش از حد الکل و استرس شدید.

شاید بپسندید: چگونه از خود در برابر آلودگی هوا محافظت کنیم + ۱۲ نکته برای مبارزه با کیفیت پایین هوا

احتمالا بپسندید: چگونه از حملات آسم جلوگیری کنیم + ۱۵ نکته برای راحت تر نفس کشیدن!

فواید دانه چیا برای ورم معده

۱. التهاب را کاهش می دهد

دانه چیا برای ورم معده، این دانه های سالم از اسیدهای چرب امگا 3 تشکیل شده اند. بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله کالج آمریکایی تغذیه در سال 2002، آنها دارای خواص ضد التهابی هستند و بنابراین ممکن است در مدیریت بیماری های التهابی مفید باشند. فیونا سمپات، متخصص تغذیه بالینی می گوید.

۲. میکروبیوت روده را بهبود می بخشد

خوردن دانه های چیا برای ورم معده می تواند موثر باشد، زیرا به ایجاد تعادل بین باکتری های خوب و بد در روده کمک می کند. دانه چیا حاوی فیبر محلول و نامحلول است. فیبر محلول به عنوان یک پری بیوتیک عمل می کند و باکتری های مفید روده را تغذیه می کند. این متخصص می گوید: “عدم تعادل در این ها منجر به ناراحتی معده، التهاب می شود.”

دانه چیا برای ورم معده

۳. سرشار از آنتی اکسیدان

دانه چیا سرشار از آنتی اکسیدان است. طبق تحقیقات منتشر شده در مجله Molecules در سال 2019، آنها منبع عالی پلی فنول ها و آنتی اکسیدان هایی مانند کافئیک اسید، کورستین و اسید رزمارینیک هستند. آنها دارای خواص ضد التهابی هستند و بنابراین ممکن است استرس اکسیداتیو را کاهش دهند و به مدیریت گاستریت کمک کنند.

احتمالا بپسندید: ۱۲ درمان خانگی برای خلاص شدن از شر رفلاکس معده و بهبود هضم!

چگونه از دانه چیا برای ورم معده استفاده کنیم؟

از دانه چیا برای ورم معده به روش های زیر استفاده کنید:

آب چیا:

دانه چیا برای ورم معده، ۱ تا ۲ قاشق چایخوری دانه چیا را به یک بطری آب اضافه کنید و در طول روز مصرف کنید. سمپات پیشنهاد می‌کند: «همچنین می‌توانید آب لیمو یا زنجبیل اضافه کنید تا طعم آن را تغییر دهید.»

دانه چیا با نعناع:

1 تا 2 قاشق چایخوری از این دانه ها را با برگ نعنا در آب اضافه کنید و در طول روز مصرف کنید.

دانه چیا با آب نارگیل:

می توانید آنها را به یک لیوان آب نارگیل اضافه کنید. این متخصص می گوید: این ترکیب غذایی می تواند اثر خنک کنندگی معده داشته باشد و به خنثی کردن اسیدیته معده کمک کند.

دانه چیا با آب آلوئه ورا:

آلوئه ورا اثر تسکین دهنده و خنک کننده معده دارد. این متخصص می گوید: وقتی با چیا ترکیب می شود، اثر تسکین دهنده را افزایش می دهد و به کاهش سوزش معده کمک می کند. بر اساس مطالعه ای که در سال 2013 در مجله تحقیقات علوم پزشکی منتشر شد، آلوئه ورا می تواند درد یا ناراحتی معده و همچنین نفخ را کاهش دهد.

مطلب مرتبط: فواید روغن فلفل قرمز: از کاهش وزن تا سلامت قلب!

پودینگ چیا:

2 قاشق چایخوری از این دانه ها را به شیر لبنیات یا شیر انتخابی گیاهی اضافه کنید و یک شب در یخچال قرار دهید. می توانید میوه ای مانند موز را به عنوان رویه اضافه کنید و از آن به عنوان یک صبحانه سالم لذت ببرید.

استفاده در سالاد و اسموتی ها:

در حین خوردن سالاد، اسموتی و ماست، این دانه ها را بپاشید.

استفاده در پخت:

2 قاشق چایخوری دانه چیا در آب می تواند به عنوان جایگزین تخم مرغ در پخت استفاده شود.

دانه چیا برای ورم معده

بهترین زمان مصرف دانه چیا برای ورم معده

دانه چیا برای ورم معده، دانه چیا برای تسکین گاستریت را می توان در هر زمانی در طول روز مصرف کرد. با این حال، بهترین زمان برای خوردن این سوپر غذاها صبح زود است، ترجیحاً با معده خالی. این متخصص به دلیل داشتن فیبر و آب غنی به افزایش متابولیسم کمک می کند.

حداکثر 2 قاشق چایخوری دانه چیا را می توان در طول روز مصرف کرد. با این حال، لازم است با مقادیر کم شروع شود تا از ناراحتی معده به دلیل محتوای فیبر بالا جلوگیری شود.

مصرف دانه چیا برای ورم معده چه عوارضی دارد؟

این دانه ها منبع عالی فیبر هستند. به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، صد گرم دانه چیا دارای 33.3 گرم فیبر است. اگر به مقدار زیاد مصرف شود، می تواند منجر به موارد زیر شود:

نفخ
ناراحتی معده
گاز
سمپات می گوید: «افزایش مصرف این دانه ها همراه با مصرف ناکافی آب ممکن است منجر به یبوست شود، زیرا هم فیبر و هم آب اجزای مهمی برای تنظیم روده هستند. مقادیر زیاد دانه چیا نیز ممکن است منجر به اسهال شود، به خصوص اگر عادت به خوردن غذاهای غنی از فیبر نداشته باشید.

داشتن دانه های چیا برای تسکین گاستریت ایده خوبی است، زیرا دارای فیبر بالا، خواص ضد التهابی و ظرفیت حمایت از سلامت روده است. آنها ممکن است به کاهش علائم و تقویت محافظت از پوشش معده در صورت مصرف متعادل کمک کنند. برای جلوگیری از هر گونه ناراحتی گوارشی، با مقادیر کم شروع کنید، مقدار زیادی آب بنوشید و مراقب باشید که بدنتان چگونه به این دانه ها واکنش نشان می دهد.

 

برایتان جالب خواهد بود

هر شب قبل از خواب باید یک لیوان آب هویج بنوشید، به این دلیل که….

بهترین دمنوش گیاهی ضد آلودگی هوا

آلودگی هوا: ۷ چای برای تقویت سلامت ریه و مبارزه با اثرات آلودگی هوا

۵ معجزه عسل خام برای ایمنی بدن در هوای سرد!

آنچه بیشتر مردم دنیا رو افسرده کرده!

۶ میوه خشک که برای دیابتی ها مثل سم عمل می کند! 

۷ ماده غذایی که باعث یبوست می شوند!

۸ میوه شگفت انگیز برای کاهش درد آرتروز در زمستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا