سلامت

سبز، قرمز و زرد: کدام فلفل دلمه ای سالم تر و مفید تر است؟

کدام فلفل دلمه ای سالم تر است: فلفل دلمه‌ای نه تنها افزودنی‌ عالی به رژیم غذایی شماست، بلکه از مواد مغذی خوبی نیز برخوردار است. کم کالری و در عین حال سرشار از ویتامین های A و C، عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کرده و سلامت پوست را ارتقا می دهند. آنتی اکسیدان های آنها با رادیکال های آزاد مبارزه می کند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد. چه به صورت خام در سالاد، چه سرخ شده یا برشته شده در ظروف، به هر وعده غذایی طعم و رنگ می بخشند. همه باید آنها را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنند. این دلمه ها در سه نوع رنگ سبز، قرمز و زرد هستند که هر کدام فواید سلامتی منحصر به فردی را ارائه می دهند. اما تفاوت در چیست؟ با این مطلب سلامت همراه باشید.

ارزش غذایی فلفل دلمه ای سبز

در اینجا تجزیه و تحلیل تغذیه برای 100 گرم فلفل سبز شیرین خام طبق وزارت کشاورزی ایالات متحده آمده است:

آب: 93.8 گرم
کالری: 20
پروتئین: 0.86 گرم
کل چربی (چربی): 0.17 گرم
کربوهیدرات: 4.6 گرم
فیبر: 1.7 گرم
کلسیم: 10 میلی گرم (میلی گرم)
آهن: 0.3 میلی گرم
منیزیم: 10 میلی گرم
پتاسیم: 175 میلی گرم
ویتامین C: 80.4 میلی گرم
ویتامین E (آلفا توکوفرول): 0.3 میلی گرم
ویتامین A، RAE: 2 درصد از مقدار روزانه (DV)

فواید فلفل دلمه ای سبز

فلفل دلمه ای سبز یکی از پرمصرف ترین فلفل دلمه ای است. بافتی ترد و طعم ملایمی دارد و فواید زیادی برای سلامتی دارد. آنها سرشار از ویتامین C هستند که برای حمایت از سیستم ایمنی و تشکیل کلاژن ضروری است. علاوه بر این، این سبزی ترد ویتامین K را فراهم می کند که به سلامت استخوان و قلب کمک می کند و ویتامین A بینایی و سلامت پوست را بهبود می بخشد. دکتر آرچانا باترا، متخصص تغذیه و مدرس دیابت، توضیح می‌دهد: فلفل دلمه‌ای سبز همچنین حاوی فولات (ویتامین B9) است که از تقسیم سلولی و سنتز DNA پشتیبانی می‌کند و پتاسیم که به تنظیم فشار خون کمک می‌کند.

به عنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها مانند لوتئین و زآگزانتین، آنها همچنین به سلامت چشم کمک می کنند و در برابر دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن محافظت می کنند. به لطف محتوای فیبر، فلفل دلمه‌ای سبز می‌تواند در برابر بیماری‌های دستگاه گوارش مانند سرطان روده بزرگ و بیماری التهابی روده (IBD) نیز محافظت کند، طبق مطالعه‌ای که در مجله Advances in Nutrition منتشر شده است.

کدام فلفل دلمه ای سالم تر است

ارزش غذایی فلفل دلمه ای قرمز

کدام فلفل دلمه ای سالم تر است، طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، اطلاعات تغذیه ای 100 گرم فلفل دلمه ای قرمز در اینجا آمده است:

آب: 92.2 گرم
کالری: 26
پروتئین: 0.99 گرم
کل چربی (چربی): 0.3 گرم
کربوهیدرات: 6.03 ساعت
فیبر: 2.1 گرم
کل شکر: 4.2 گرم
کلسیم: 7 میلی گرم
آهن: 0.43 میلی گرم
منیزیم: 12 میلی گرم
فسفر: 26 میلی گرم
پتاسیم: 211 میلی گرم
روی: 0.25 میلی گرم
ویتامین C: 128 میلی گرم

فواید فلفل دلمه ای قرمز

فلفل دلمه ای قرمز نه تنها خوشمزه است بلکه از نظر تغذیه ای نیز غلیظ است. سرشار از ویتامین C، عملکرد سیستم ایمنی و تولید کلاژن را تقویت می‌کنند که برای سلامت پوست حیاتی است. آنها فاقد چربی های ناسالم هستند و کالری کمی دارند، به این معنی که می توانند به کاهش وزن کمک کنند. آنها همچنین دارای ویتامین A هستند که بینایی و سلامت سیستم ایمنی را پشتیبانی می کند، همراه با ویتامین B6 که عملکرد مغز را بهبود می بخشد. مشخص شده است که ویتامین C موجود در فلفل قرمز می تواند به کاهش درد زانو ناشی از آرتروز کمک کند.

مواد معدنی مانند پتاسیم سلامت قلب را بهبود می بخشد و فولات از تقسیم سلولی و سنتز DNA پشتیبانی می کند. فلفل دلمه ای قرمز به ویژه سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند بتاکاروتن و لیکوپن است که به تقویت ایمنی، کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی معروف است. طعم شیرین و در عین حال کمی تند آنها آنها را به یک ماده فوق العاده در سالاد، ساندویچ و دیپ تبدیل می کند.

کدام فلفل دلمه ای سالم تر است

ارزش غذایی فلفل دلمه ای زرد

به گفته Depa ایالات متحده، در اینجا اطلاعات تغذیه ای برای 100 گرم فلفل دلمه ای زرد وجود دارد

آب: 92 گرم
کالری: 27
پروتئین: 1 گرم
کل چربی (چربی): 0.21 گرم
چربی: 0.21 گرم
کربوهیدرات: 6.32 گرم
فیبر: 0.9 گرم
کلسیم: 11 میلی گرم
آهن: 0.46 میلی گرم
منیزیم: 12 میلی گرم
فسفر: 24 میلی گرم
پتاسیم: 212 میلی گرم
ویتامین C: 184 میلی گرم

فواید فلفل دلمه ای زرد

فلفل دلمه ای زرد نه تنها از نظر رنگ پر جنب و جوش است، بلکه سرشار از چندین ماده مغذی است. آنها سرشار از ویتامین های C، A و B6 هستند که به ترتیب برای عملکرد سیستم ایمنی، سلامت بینایی و عملکرد مغز بسیار مهم هستند. دکتر باترا می‌گوید: «این فلفل‌ها همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم و فولات را فراهم می‌کنند که به سلامت قلب و عملکرد سلول‌ها کمک می‌کنند. از آنجایی که آنها منبع عالی فیبر هستند، می توانند هضم سالم را تضمین کنند و از مشکلاتی مانند یبوست جلوگیری کنند.

کدام فلفل دلمه ای سالم تر است، از فواید فلفل دلمه ای زرد نیز می توان به خواص ضدالتهابی آن به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی، به ویژه کاروتن اشاره کرد. این به محافظت از سلول ها در برابر آسیب سلولی و جلوگیری از بیماری های دژنراتیو مانند سرطان و بیماری های قلبی عروقی و همچنین دیابت کمک می کند. چه چیزی بیشتر است؟ آنها همچنین کالری کمی دارند و اگر رژیم دارید می توانند یک میان وعده عالی باشند.

کدام فلفل دلمه ای سالم تر است

کدام یک بهتر است: سبز، قرمز یا زرد؟

فلفل دلمه ای رنگ های مختلفی دارد که هر کدام فواید سلامتی مشخصی دارند. در حالی که فلفل دلمه ای سبز، قرمز و زرد انتخاب های رایجی هستند، فلفل دلمه ای قرمز اغلب بهترین انتخاب در نظر گرفته می شود. این به این دلیل است که آنها کاملاً رسیده و دارای بالاترین محتوای غذایی در مقایسه با فلفل دلمه ای سبز و زرد کمتر بالغ خود هستند.

فلفل دلمه‌ای قرمز به دلیل طعم شیرین‌تر و غنی از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های حیاتی، به‌ویژه ویتامین C است. همچنین حاوی مقادیر قابل‌توجهی بتاکاروتن است که از سلامت چشم حمایت می‌کند. با این حال، شایان ذکر است که فلفل دلمه‌ای زرد در واقع حاوی بالاترین سطح ویتامین C در بین سه رنگ است، که آن‌ها را به انتخابی عالی برای افزایش مصرف این ماده مغذی تبدیل می‌کند.

به طور کلی، هر سه رنگ فلفل دلمه ای مغذی هستند و فواید بی نظیری برای سلامتی دارند. گنجاندن رنگ های متنوع در رژیم غذایی شما تضمین می کند که طیف وسیعی از مواد مغذی را دریافت کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 13 =

دکمه بازگشت به بالا