;
سلامت

خوردن انار برای این افراد به شدت ممنوع است!

مضرات انار: انار از مهمترین میوه های فصل پاییز است که از آن به عنوان میوه ای بهشتی هم یاد میشود. این میوه حاوی ویتامین ها و آنتی اکسیدان فراوانی است به طوری که از قدیم مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی شماری برشمرده اند. نام انار از کلمه ای یونانی به معنای سیب با هسته های زیاد گرفته شده است و با توجه به خواص غذایی و دارویی فراوانی که دارد، مصرف آن برای برخی از افراد مضر می باشد. اگر به مصرف انار علاقه مندید، مضرات این میوه خوشمزه را نیز در نظر بگیرید و در خوردن آن زیاده روی نکنید. در این بخش از سلامت به شما می گوییم که مصرف انار برای چه کسانی مضر است.

بیشتر بخوانید:میوه های مفید برای دیابتی ها: ۸ میوه‌ای که دیابتی ها با خیال راحت می توانند بخورند! 

طبع انار

مزاج انار به طعم آن بستگی دارد. مزاج انار به طور کلی سرد و خشک است و هر چه ترش تر باشد مزاج سرد و خشکی آن نیز بیشتر است. انار شیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و بهترین زمان برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است.

بیشتر بخوانید: ۴ بلایی که استرس سر دهان و دندان تان می آورد!

چه کسانی نباید انار مصرف کنند؟

۱.مبتلایان به زخم معده

مضرات انار، افرادی که به مشکلات معده و زخم معده مبتلا هستند، نباید انار ترش مصرف کنند زیرا مصرف انار سبب تشدید زخم معده می شود.

۲.افراد سرد مزاج

مصرف انار در افراد سرد مزاج به علت طبع آن مشکلاتی را به وجود می آورد . مصرف این میوه در این افراد معده را سست کرده و ایجاد نفخ می کند. این افراد باید پس از خوردن این میوه مقداری نبات و زنجبیل مصرف کنند.

بیشتر بخوانید: با نخوردن این وعده غذایی قلب شما بیمار می شود!

مضرات انار

۳.افراد دچار یبوست

افرادی که همیشه دچار یبوست هستند ، باید از خوردن انار و رب انار خود داری کنند زیرا مصرف انار همراه با هسته های آن سبب تشدید یبوست شده ، این افراد بهتر است انار را با پرده های سفید داخل آن مصرف نمایند چرا که آنها حاوی فیبرند. این فیبر نامحلول به حرکات دستگاه گوارش، رفع مشکلات دستگاه گوارش، جلوگیری از یبوست و کاهش اضافه وزن و کنترل اشتهای کاذب کمک می کند.

احتمالاً بپسندید: گذاشتن پیاز کف پا و داخل جوراب + فواید درمانی آن که نمی دانستید!

۴.افراد دچار اختلالات هضم

مضرات انار، انار به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیر هضم می باشد و مصرف بیش از حد این میوه دستگاه گوارش را تحریک می کند و باعث اختلالات بسیاری مانند حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و… خواهد شد.

برایتان جالب خواهد بود: ۴ بلایی که استرس سر دهان و دندان تان می آورد!

۵.افراد دچار اضافه وزن

مصرف انار و عصاره آن به علت کالری فراوانی که دارد ، سبب افزایش وزن می شود پس اگر رژیم دارید و کالری مصرفی را چک می کنید از خوردن این میوه خودداری کنید.

شاید بپسندید: ناسازگاری لیمو با غذاها: اطلاعات مهم درباره لیمو ترش که از آن بی اطلاع هستید!

۶.افراد دچار فشار خون پایین

خوردن انار سبب کاهش فشار خون می شود پس افراد دچار افت فشار خون از فشار خون پایین رنج می برند نباید بیش از حد انار مصرف کنند. مصرف این میوه با انواع خاصی از داروها که برای درمان فشار خون و کلسترول بالا استفاده می شود، مداخله می کند.

۷.جراحی

مضرات انار، انار بر فشار خون تاثیر می گذارد. این امر ممکن است با کنترل فشار خون در طول و بعد از عمل جراحی تداخل ایجاد کند پس دو هفته قبل از عمل جراحی انار مصرف نکنید.

۸.افراد مبتلا به دیابت

مضرات انار، انار قند بالایی دارد و برای افراد مبتلا به دیابت مضر است پس این افراد باید در خوردن انار احتیاط کنند.

احتمالاً بپسندید: بهترین روش پخت شلغم برای درمان فوری سرماخوردگی

مضرات انار

۹.افراد مبتلا به ناراحتی های ریوی

مضرات انار، افراد مبتلا به ناراحتی های ریوی باید در خوردن انار احتیاط کنند زیرا این میوه سبب تشدید بیماری آنها می شود.

۱۰.افراد دچار اختلالات کبد

مضرات انار، اگر داروهای خاصی برای اختلالات کبد دارید، انار را با احتیاط و طبق نظر پزشک مصرف کنید زیرا آنزیم های موجود در انار مانع عملکرد آنزیم های خاصی در کبد می شوند.

احتمالاً بپسندید: ۱۳ مهم ترین خواص خرمالو برای سلامت و زیبایی که شما را شگفت زده می کند!

۱۱.آلرژی

مضرات انار، برخی افراد به خوردن انار آلرژی دارند و با مصرف این میوه دچار علائمی مانند بلعیدن دردناک، خارش ،مشکلات پوستی ، تورم صورت ، سختی در تنفس ،درد و تورم در دهان می شوند. اگر شما نیز این مشکلات را با خوردن انار تجربه می کنید ، از خوردن این میوه اجتناب کنید.

شاید بپسندید: آجیلی که به مغز آسیب می زنه!

 

 

 

برایتان جالب خواهد بود

احتمالاً بپسندید: اگه زیادی میشینی، منتظر این ۵ بلا باش!

خواص انار برای کبد چرب: چه‌مقدار آب انار برای درمان کبد چرب موثر است؟

احتمالاً بپسندید: ۱۰ بهترین خوراکی ها برای گرم نگه داشتن بدن در فصل زمستان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا