۵ علت مهم از خواب پریدن های شبانه
علت پریدن از خواب: از خواب پریدن و ناگهان بیدار شدن از خواب با احساسی مثل سقوط در حالت خواب یا.. همراه است. این احساس ممکن است باعث ترس و اثر منفی بر روی سیستم عصبی شود. از خواب پریدن ممکن است به عوامل مختلفی مانند استرس، ناهنجاری در ساعت خواب یا مصرف برخی داروها مرتبط یا دیگر عواملی که در ادامه این مطلب سلامت خواهیم گفت، باشد. اگر این وقوع به طور مکرر و مزاحمتآوری برای شما ایجاد میکند، مشاوره پزشکی لازم است تا علل دقیق تشخیص داده شود.
بیشتر بخوانید: خواب آرام و راحت شبانه با ۲۰ روش آسان
اسپاسم عضلانی
اولین علتی که میتواند باعث بیدار شدن از خواب و احساس درد در افراد شود، اسپاسم عضلات پا است. این اسپاسم، که به عنوان سندروم پای بیقرار هم شناخته میشود، به دلایل مختلفی رخ میدهد. بروز این اسپاسم ممکن است به دلیل عواملی مانند کمبود خون، مشکلات استخوانی و دیگر عوامل باشد. در این موارد، توصیه میشود فرد مشاوره پزشکی دریافت کند تا علت دقیق بیان شود و در صورت لزوم، برنامه درمانی مناسب برایش تعیین شود.
بیشتر بخوانید: درمان انزال زودرس با طب سنتی
تعریق شبانه
تعریق شبانه بدن، که به خصوص در برخی افراد شدید میباشد، از جمله عواملی است که میتواند به بی خوابی منجر شود. برای داشتن یک خواب راحت، کارشناسان توصیه میکنند قبل از خواب استحمام، استفاده از لباس مناسب خواب و تنظیم دمای اتاق خواب را در نظر بگیرید.
احتمالا بپسندید: مکملهایی که عمر را طولانی میکند
استفاده از گوشی موبایل قبل از خواب
اگر عادت دارید قبل از خواب، با موبایل خود ور بروید، بهتر است این عادت را ترک کنید. استفاده از تلفن همراه یا تبلت در رختخواب میتواند باعث اختلال در خواب شود. نور تلفن همراه و تبلت مانع ترشح هورمون ملاتونین، که معروف به هورمون خواب است، میشود. بنابراین، توصیه میشود حداقل یک ساعت قبل از خواب، نور اتاق را کاهش دهید و اگر از تلفن همراه استفاده میکنید، نور صفحه آن را کم کنید و آن را از نزدیک چهره خود دور نگه دارید. این اقدامات به شما کمک میکند بهتر خواب ببرید و اختلالات در خواب را کاهش دهید.
احتمالا بپسندید: مهمترین فواید صابون گوگرد برای سلامت پوست و مو که قطعاً نمی دانستید!
مشکلات مجاری ادراری
بیماری پروستات در مردان، دیابت و مصرف مقادیر زیادی نوشیدنی، به ویژه حاوی کافئین، در ساعات قبل از خواب میتواند منجر به بی خوابی شود. بهتر است در صورت بیماری زمینهای، با پزشک مشورت کرده و در ساعات پایانی شب از مصرف مایعات خودداری کنید تا بهتر بخوابید.
خروپف در خواب
آپنه خواب یا خروپف در خواب، به دلیل کاهش اکسیژن و انسداد مسیر تنفس، میتواند باعث بیدار شدن ناگهانی در خواب شود. این وضعیت میتواند منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی، کاهش هوشیاری و احساس خستگی، و همچنین ایجاد کمبود و بی خوابی در افراد شود.
بیشتر بخوانید: راهکارهای کاهش وزن هنگام خواب | با انجام این کارها، هنگام خواب هم وزن خود را کاهش دهید!
برایتان جالب خواهد بود
شاید بپسندید: روش صحیح تسکین دردهای بدن با نمک در طب سنتی + روش