فرق قارچ سالم و خراب؛ بخون تا اشتباه نخری
فرق قارچ سالم و خراب: قارچ یکی از خوشمزه ترین و بهترین پروتئین های گیاهی می باشد که جایگزین بسیار مناسبی برای گوشت محسوب می شود و طرفداران بی شماری مخصوصاً بین گیاهخواران دارد. از قارچ می توان برای تهیه غذاهای مختلفی استفاده نمود به همین خاطر خرید قارچ مرغوب اهمیت زیادی دارد. نکات و ترفندهایی را در این مطلب سلامت، برای تشخیص قارچ مرغوب و نامرغوب ارائه نموده ایم که باید هنگام خرید قارچ به آنها توجه نمایید.
بیشتر بخوانید: خواص هل سیاه برای زیبایی و سلامت که نمی دانستید
۱.کلاهک بسته
قارچ مرغوب دارای کلاهک بسته است یعنی شکاف و تیغههای زیر آن قابل مشاهده نیست. اگر تیغههای زیر کلاهک از یکدیگر فاصله داشته و باز باشد نشانه کهنگی قارچ است.
۲.ساقه کوتاه
فرق قارچ سالم و خراب، قارچ مرغوب دارای کلاهک بزرگ و ساقه کوتاه است، قارچ های دارای کلاهک کوچک و ساقه بلند جزو نامرغوب ترین ها بوده و اگر پایه قارچ کنده یا جدا شود زود خراب خواهد شد.
شاید بپسندید: راهکارهای کاهش استرس: 16 راهکار مفید و موثر برای کنترل و مدیریت استرس
۳.بافت سفت و محکم
بافت قارچ خوب سفت و محکم است پس قارچی را بخرید که بدون لکه و محکم بوده و سطح کلاهک آن لیز و چسبناک نباشد. بافت قارچ کهنه استحکام زیادی نداشته و شل و پوک خواهد شد.
شاید بپسندید: سه خاصیت ناشناخته چای سبز
احتمالا بپسندید: این ادویه ها خاصیت خنک کنندگی بدن دارند! | برای جلوگیری از گرما زدگی فراموش نکنید!
۴.رنگ یکنواخت
هنگام خرید قارچ دقت کنید که رنگ آن یکنواخت باشد، توجه نمایید که رنگ قارچ، سلامت قارچ را تایید یا رد نمی کند. گاهی قارچهای بیش از حد سفید رنگ حاوی موادشیمیایی هستند که در پروسه تولید برای سفید شدن قارچ بکار رفته است.
شاید بپسندید: با این نسخه چهارستون بدنت همیشه سالمه
احتمالا بپسندید: فواید شاهدانه از درمان پوکی استخوان تا کمک به کاهش وزن+نحوه مصرف صحیح
۵.وزن سنگین
فرق قارچ سالم و خراب، قارچهای سالم و باکیفیت توپر و سنگین تر هستند، قارچ های کهنه به دلیل از دست دادن آب درون خود وزن کمی دارند پس اگر قارچی وزن کمی داشته باشد و به اصطلاح تو خالی و سبک باشد، احتمالا کیفیت لازم را ندارد.
شاید بپسندید: تغییرات بدن بعد۳۰ سالگی؛ چطور پیر نشیم و جوان بمانیم؟
احتمالا بپسندید: ۶ جا آب نخور؛ هرچقدر هم تشنه بودی
۶.بدون لک
قارچ مرغوب بدون لکه می باشد، برخی از لکه های موجود بر روی قارچ به خاطر فعل و انفعالات موجودات ریز باکتریایی در سطح قارچ به وجود می آید که البته با گرم کردن و پختن قارچ، از بین می روند.
شاید بپسندید: خواص عدس: ۵ خاصیت عدس برای سلامتی که احتمالا نمی دانید!
بیشتر بخوانید: افرادی که نباید برنج سفید مصرف کنند
جالب خواهد بود: بهترین جایگزین گوشت و مرغ برای گیاهخواران چیست؟
۷.عاری از چین و چروک
قارچ مرغوب دارای چین و چروک نیست پس اگر متوجه خشکی قارچ ها شدهاید یا دیدید که مقداری چروک روی آنها ایجاد شده، یعنی قارچ خراب یا کهنه است.
۸.بوی خاکی و شیرین
فرق قارچ سالم و خراب، قارچ خوب و با کیفیت بوی خاکی و شیرینی دارد اما قارچ کهنه بوی نامطبوعی چون بوی ترش یا بوی ماهی می دهد. این قارچ ها را نباید بخورید، چرا که نه تنها طعم خوبی ندارند، بلکه آسیب زننده هم است.
بیشتر بخوانید: خواص بی نظیر اسفناج که آن را استثنایی کرده است+دستورالعمل چند غذای خوشمزه با اسفناج
برایتان جالب خواهد بود
بیشتر بخوانید: ۸ معجزه زعفران برای زنان که نمی دانستید
احتمالا بپسندید: چگونه دردهای قاعدگی را کم کنیم؟
شاید بپسندید: بهترین جایگزین گوشت و مرغ برای گیاهخواران چیست؟
احتمالا بپسندید: بهترین نسخه گیاهی برای درمان فشار خون
بیشتر بخوانید: با کمک این گیاه، مشکل قند و فشار خون بالا را حل کنید+نحوه مصرف
جالب خواهد بود: درمان و پاکسازی کبد چرب با این میوه شگفت انگیز!